Den Bästa Bärbara Kaffe Muggar att Ta Din Brygd på Språng

0
36
carlprescott_photo/Shutterstock.kom

Kaffe är en av de mest populära dryckerna i världen, näst efter vatten, och möjligen kaffe. Så, vad du dricker ditt dagliga kaffe ur en överraskande viktig fråga. Enda använda kaffekoppar är en miljöfråga. Även papper koppar har en plast hinder på insidan för att stoppa hot eller läckage, vilket gör dem svårare att återvinna.

Det enklaste sättet du kan hjälpa till problemet med hjälp av en bärbar återanvändningsbar kopp kaffe. De är inte bara bättre för miljön, men de låter dig göra kaffe hemma och ta med den när du vill, du sparar några kronor. Verkligen, det finns ingen anledning bör du inte ha en stor en hemma—bara i fall att.

Vad du ska Titta efter i en Bra On-the-Go Kaffe Mugg

Återanvändbara kaffekoppar är till salu överallt numera, men många av dem är ganska dålig ersättning för en pappersbägare från ditt lokala café. Om du kommer att göra en ansträngning för att få en on-the-go mugg, få en stor en.

Här är vad kopp egenskaper du behöver för att titta efter:

  • Lätt att bära och kasta i en väska. Dessa muggar för när du är ute och omkring. Stora skrymmande thermoses som inte passar bekvämt i handen eller i en väska kommer att ge dig mer problem än de är värda.
  • Ta stryk. Du bör inte oroa dig för att din mugg få studsade runt i din väska. Vill du ha något som kommer att ersätta hundratals av pappersmuggar, inte deformationszoner som en.
  • Inte spiller ut kaffe. Spillt kaffe är både otroligt ledsen och potentiellt farligt för elektronik. Igen, om du får en bärbar mugg, se till att det är en som inte kommer att läcka.
  • Bara att hålla ditt kaffe varmt om du vill ha det till. Problemet med thermoses är att de faktiskt hålla din eller för varmt. En riktig camping termos kommer att hålla ditt morgonkaffe odrickbart-y varm förrän långt efter lunch. Se till att du får en mugg med en nivå av isolering som passar dina behov—eller vara beredd att lämna den svalna med locket av.
  • Vara losable. Eller åtminstone inte irreplaceably dyrt. Du kommer att glömma din mugg eller eventuellt till och med förlora det helt och hållet. Inte få något du inte har råd att tappa bort en vecka eller två.
  • Vara hållbart producerad. En fördel med att byta ut engångsartiklar med återanvändbara dem är att de är mer hållbara. De flesta massproducerade plast koppar är inte bättre för miljön, så leta efter något gjort av glas eller andra icke-plast, om detta är viktigt för dig.
  • Lätt att rengöra. Din kopp behöver rengöras efter varje kaffe, särskilt om du gör någon form av mjölk-sista drink. Inte få något som är krångligt att ta isär för rengöring. Också, rensa din kopp själv. Det är inte din barista jobb att tvätta din mugg.

Bäst för Din Barista: KeepCup

KeepCup är ett namn som är praktiskt taget synonymt med återanvändbara eller koppar. De är tillgängliga överallt—och det med goda skäl. KeepCups finns i en mängd olika storlekar, färger och material. De är prisvärda, anpassningsbar, och bra att dricka ur.

KeepCup var som skapats av två f.d.-baristor och café ägare, och det säger i de små detaljerna. De är utformade för att passa under espressomaskiner så att drycken kan göras direkt i din mugg. Kanterna är också perfekt böjda, som låter din barista få en perfekt latte art. De är också enkla att skölja, så om du glömde att göra det själv, får man kanske bara glodde på (istället för att mördad).

Med alla de alternativ som finns, det är verkligen att välja egna äventyr med en KeepCup. Personligen älskar jag den 12 oz glas och kork modell.

Bäst för Din Barista

KeepCup Brygga Kork Härdat Glas, 12oz, Tryck

Den ursprungliga, och fortfarande en av de bästa. Det är svårt att slå den tanken som är borta i KeepCup design.

Handla Nu

$24.79
Fler erbjudanden

Bästa Eko Alternativ: Ecoffee Cup

Alla återanvändbara cup kommer att bli ett mer hållbart än ett enda använda koppar (så länge som du faktiskt använder det) men det finns vissa specifika, ännu mer miljövänliga alternativ. Vår favorit av dem är Ecoffee Cup.

Den Ecoffee cup är tillverkad av upcycled bambu och majs stärkelse, och “en egen kåda som innehåller aloe, soja, och <3% melamin.” Det finns också en del mat-grade silikon för locket. Det är nyligen uppgraderad design, så den nya cup är härdigare och mikrovågsugn säker.

Som KeepCups, Ecoffee Koppar finns i massor av olika storlekar och med olika mönster. Jag är partisk för den 16oz Mörk Energi-cupen.

Bästa Miljövänliga Alternativet

Ecoffee 16oz 470ml Återanvändbara Koppar med Silikon Lock Toppar, Gjorda med Naturliga Bamboo Fiber, Mörk Energi

Att bara använda en återanvändningsbar kopp går längs vägen för att hjälpa miljön, men du kan också få dem gjorda av upp-cyklade material—som Ecoffee Cup.

Handla Nu

$21.95
Fler erbjudanden

Bästa för att Brygga gott Kaffe Hemma: Karl Carter Överallt Mugg

Stipendiaten Carter Överallt mugg är lite större och betydligt mer isolerade än andra modeller vi har tittat på, men det är för bra för att inte funktionen.

Carter Överallt är utformade för att väcka stor kaffe med dig, snarare än att få en kopp kaffe medan du är ute. Den extra bred fälg passar alla de mest populära manuell bryggning enheter (som Aeropress och Hario V60), så att du kan brygga direkt i den. Det innebär också att när du dricker, du får hela aromatisk upplevelse av ditt kaffe. Till skillnad från de flesta andra isolerade muggar, Carter Överallt har en tunn dricka läppen så att du får en ordentlig mugg-som sip, och det är keramiska-fodrad för att bevara smaken på ditt kaffe också.

Det är inte att säga att du inte kan få det fyllt upp på ditt lokala café, det är bara det att en av våra andra fångar är mer praktiskt för det. Eller, om du vill ha något som kommer att hålla ditt kaffe varmt, kolla in hela vår guide till isolerade resa eller muggar.

Bästa för att Brygga gott Kaffe Hemma

Karl Carter Överallt Mugg, vakuumisolerade w/en Sann Smak Keramisk Beläggning, Matt Svart 12 oz

Stipendiaten Carter Överallt är det bästa sättet att få kaffet som du gör hemma, tja, överallt.

Handla Nu

$30.00
Fler erbjudanden

Om du letar efter någon av de återanvändbara koppar på denna lista, det kommer att pågå i flera år och ersätta hundratals av engångsprodukter för koppar. Även om du inte använder det absolut varje gång du få en kopp kaffe, det är värt att ha en runt—varje litet steg hjälper.