De Beste Draagbare Koffie Mokken om Uw Brouwsel op de Gaan

0
59
carlprescott_photo/Shutterstock.com

Koffie is een van de meest populaire drankjes in de wereld, de tweede alleen met water en eventueel koffie. Dus, wat je drinkt je koffie uit een verrassend belangrijke vraag. Single-gebruik koffie cups zijn van een milieu-probleem. Zelfs papieren bekers hebben een plastic laag aan de binnenkant te stoppen met warme koffie gaan lekken, waardoor ze moeilijker te recyclen.

De eenvoudigste manier kunt u helpen het probleem is door het gebruik van een draagbaar herbruikbare beker. Ze zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ze laten je koffie thuis mee te nemen wanneer u wilt, het opslaan van een paar dollar. Echt, er is geen reden moet je niet hebben met al een goede thuis—just in case.

Wat te Zoeken in een Grote On-the-Go Koffie Mok

Herbruikbare bekers te koop zijn overal tegenwoordig, maar velen van hen zijn een vrij arme vervanging voor een papieren beker van uw plaatselijke café. Als u van plan bent om de inspanning van een on-the-go mok, krijgen een grote.

Hier is wat cup kwaliteiten die je nodig hebt om te zoeken:

  • Gemakkelijk te dragen en te gooien in een zak. Deze mokken zijn voor wanneer u onderweg bent. Grote thermoses dat niet past comfortabel in je hand of zak gaan geven u meer problemen dan ze waard zijn.
  • Neem een pak slaag. U hoeft niet zorgen te maken over uw mok teruggestuurd rond in uw zak. Wilt u iets dat in de plaats van honderden papieren bekers, niet verga als een.
  • Niet morsen je koffie. Gemorste koffie is zowel ongelooflijk verdrietig en potentieel gevaarlijk voor de elektronica. Nogmaals, als je het krijgen van een draagbare mok, zorg ervoor dat het een die niet zal lekken.
  • Alleen houdt uw koffie warm als je wilt. Het probleem met thermoses is dat ze eigenlijk houden uw koffie te heet. Een goede camping thermoskan houdt uw koffie in de ochtend ondrinkbaar-y warm tot ver na de lunch tijd. Zorg ervoor dat je een mok met een niveau van isolatie dat past bij uw behoeften—of bereid om het te laten afkoelen met de deksel af.
  • Worden losable. Of in ieder geval niet irreplaceably duur. Je gaat vergeet je mok of mogelijk zelfs het verliezen van het geheel. Niet iets wat je je niet kunt veroorloven te plaatsen voor een week of twee.
  • Duurzaam worden geproduceerd. Een voordeel van het vervangen van enkel-gebruik van producten met herbruikbare mensen is, dat ze meer duurzaam te maken. De meeste massa geproduceerde plastic bekers zijn niet beter voor het milieu, dus kijk uit voor iets dat gemaakt is van glas of een ander niet-kunststoffen als dit voor u belangrijk is.
  • Makkelijk schoon te maken. Het kopje hoeft te worden gereinigd na elke koffie, zeker als je er een soort melk-infuus drinken. Niet iets dat is lastig uit elkaar te halen om schoon te maken. Ook het reinigen van uw kopje jezelf. Het is niet uw barista ‘ s taak om het wassen van uw mok.

Het beste voor Uw Barista: KeepCup

KeepCup is een naam die vrijwel synoniem met herbruikbare bekers. Ze zijn er overal, en met goede reden. KeepCups komen in een verscheidenheid van maten, kleuren en materialen. Ze zijn betaalbaar, flexibel en geweldig om te drinken uit.

KeepCup is opgericht door twee ex-barista ‘ s en café-eigenaren, en het vertelt in de kleine details. Ze zijn ontworpen om te passen onder de espresso machines, zodat de drank kan direct worden gemaakt in je mok. De randen zijn ook perfect gebogen, die kun je barista perfecte latte art. Ze zijn ook eenvoudig af te spoelen, dus als je vergeten bent om het zelf doen, je kan alleen maar keek (in plaats van vermoord).

Met alle opties die beschikbaar zijn, het is echt het kiezen van je eigen avontuur met een KeepCup. Persoonlijk, ik hou van de 12oz glas en kurk model.

Het beste voor Uw Barista

KeepCup Brew Kurk Gehard Glas, 12oz, Drukt u op

De originele en nog steeds een van de beste. Het is moeilijk om te verslaan van de gedachte dat er in KeepCup te ontwerpen.

Shop Nu

$24.79
Meer aanbiedingen

Beste Eco Optie: Ecoffee Cup

Een herbruikbare beker gaat om meer duurzaam dan de single-gebruik van cups (zo lang als je het echt gebruikt), maar er zijn een aantal specifieke, nog meer eco-vriendelijke opties. Onze favoriet van hen is de Ecoffee Cup.

De Ecoffee beker is gemaakt van upcycled bamboe en maïs zetmeel, en “een eigen hars met aloë, soja, en <3% melamine.” Er is ook een aantal food-grade silicium voor het deksel. Het is onlangs een upgrade van het ontwerp, zodat de nieuwe cup is steviger en magnetron veilig.

Als KeepCups, Ecoffee Cups zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, met verschillende ontwerpen. Ik ben gedeeltelijk aan de 16oz Donkere Energie cup.

Beste Eco-Optie

Ecoffee 16oz 470ml Herbruikbare Cups met Siliconen Deksel Tops, Gemaakt met Natuurlijke Bamboe Vezels, Donkere Energie

Alleen met behulp van een herbruikbare beker gaat langs de weg om het milieu te helpen, maar je kunt ook die gemaakt zijn van gerecycleerd materiaal—zoals de Ecoffee Cup.

Shop Nu

$21.95
Meer aanbiedingen

Het beste voor het Brouwen van veel Koffie Thuis: Collega Carter Overal Mok

De Collega Carter Overal mok is een beetje groter—en aanzienlijk meer geïsoleerd dan de andere modellen hebben we gekeken naar, maar het is ook goed niet te voorzien.

De Carter Overal is ontworpen voor het brengen van heerlijke koffie met u, eerder dan aan de koffie terwijl u onderweg bent. De extra brede velg past op alle van de meest populaire handleiding brouwen apparaten (zoals de Aeropress en Hario V60), zodat u kunt brew direct in. Het betekent ook dat wanneer je drinkt, krijg je het volledige aromatische ervaring van uw koffie. In tegenstelling tot de meeste andere geïsoleerde mokken, de Carter Overal is voorzien van een dunne drinken lip zodat je een goede mok-zoals sip, en het is keramiek bekleed met behoud van de smaak van uw koffie ook.

Dat wil niet zeggen dat je krijgt hem niet gevuld bij uw plaatselijke coffeeshop, het is gewoon dat één van onze andere picks is meer geschikt voor. Of, als je iets wilt dat uw koffie warm, bekijk onze volledige gids voor geïsoleerde reizen koffie mokken.

Het beste voor het Brouwen van veel Koffie Thuis

Collega Carter Overal Mok, Vacuüm Geïsoleerd w/Echte Smaak Keramische Coating, Mat Zwart 12oz

De Collega Carter Overal is de beste manier om de koffie u thuis, goed, overal.

Shop Nu

$30.00
Meer aanbiedingen

Als je kijkt na elk van de herbruikbare bekers op deze lijst, het zal jaren duren en vervangen honderden eenmalig gebruik kopjes. Zelfs als je het niet gebruikt, absoluut, elke keer dat je een kopje koffie, het is de moeite waard om elke kleine stap helpt.