De 6 Beste Alternativene Til YouTube

0
64

Opp til 300 timer igjen av video er lastet opp til YouTube hvert minutt, og nesten 5 milliarder videoer blir sett hver dag. Det er enkelt å komme i gang på YouTube, men det kan være vanskelig å skille seg ut.

Til tross for sin popularitet, er mange beveger seg vekk fra YouTube på grunn av påstander om sensur og urettferdig salgsfremmende praksis. Denne artikkelen vil vise deg de 6 beste alternativene til YouTube for å laste opp og se på videoer.

Vimeo

Vimeo er videoen rekke valg for reklamer, fagfolk, og de som leter etter en høy kvalitet, gratis tjeneste for hosting videoer. Mye som YouTube, den Vimeo-spiller kan legge til nettsteder, og sin elegante, enkle å bruke grensesnitt er foretrukket av mange.

Du vil finne et vell av gratis innhold til å se, blant annet omtalt korte filmer fra hele verden. Den Vimeo on-demand-tjeneste lar deg direkte kjøpe filmer, dokumentarer, og komedie tilbud fra skaperne.


Sammen med følgende skaperne du liker, kan du markere videoer for senere, noe som automatisk skaper et utstillingsvindu, det Vimeo tilsvarende en YouTube-spilleliste.

Dailymotion

Fransk hosting siden Dailymotion er en av de eldste video hosting-tjenester på internett, og et klart alternativ til YouTube. I de tidlige dagene av YouTube, det var den viktigste konkurrent. Mens årene har ikke vært gunstig å Dailymotion, det er fortsatt et populært valg for videoer av alle slag.


De som ønsker å holde tritt med nyheter vil finne det en stor ressurs, med front-side har lenker til store nyheter fra regionen, og faner for underholdning og musikk nyheter. Det er også noen kjente fjes, som populære fantasy blacksmithing kanal Menn På Armene, og skaper alt fra Hammer av Thor diamant sverd fra Minecraft.

Trekning

Live-streaming på Trekning har eksplodert i popularitet i de senere årene, og området er blant de mest populære stedene for unge folk til å se på nettet. Mens Trekning er satt opp først og fremst for å kringkaste live, de har også video på forespørsel. Disse varierer fra opptak av tidligere bekker helt ferskt innhold som er lastet opp av Trekning brukere som et alternativ til YouTube.

Trekning gir seerne mulighet til å samhandle med streamere i real-time via tekst chat eller direkte støtte stream via abonnement og gaver. Disse funksjonene er ikke unikt for Trekning, og det er mange alternativer for direkteavspilling på internett.

Veoh

Siden 2007, Veoh har vært vertskap for innhold som er lastet opp av skaperne, og et utvalg av filmer og tv-serier. Hvis du er en fan av eldre filmer og tegneserier, Veoh har et stort utvalg, og et intuitivt søk system for de som er vanskelig å finne klassikere.

Veoh skiller seg fra andre hosting plattformer ved hjelp av juridiske node-til-node-direkteavspilling av video, sammen med tradisjonell online media servere. Imidlertid, for å bruke tjenesten til sitt fulle potensial, trenger du å installere Veoh nettleserutvidelse, som kan være off-putting hvis noen.

Metacafe

Metacafe er en av de eldste video nettsteder på nettet. Lenge før YouTube ble stadig mer populært, Metacafe er hvor ville du gå for morsomt, interessant, eller rett og slett merkelige korte klipp. Populære hvordan-å-kanal KipKay begynte sin karriere på Metacafe, og ble den største skaperen på nettstedet.

På sitt høydepunkt, Metacafe var en av de beste stedene for å tjene penger fra videoer, en politikk som de har dessverre endret seg de siste årene. De som fortsatt er lojale til Metacafe peker på at mangel på økonomisk insentiv betyr en mye bredere stil av innhold som er lastet opp til nettstedet, som minner om de tidlige dagene av online video skapelsen.

DTube

Hvis du er ute etter noe helt annet, DTube kan være av interesse for deg. Snarere enn å bruke sine egne servere, DTube er en desentralisert blockchain-basert video nettsted. Ved hjelp av Steemit sosiale nettverk som en ryggrad, DTube har som mål å direkte belønning innhold skapere ved bruk STEEM – en desentralisert valuta lignende til bitcoin.

DTube er et relativt nytt område, men bruker sin base er økende. For mange, en desentralisert og sensur-gratis video-tjenesten er nøyaktig alternativ til YouTube de trenger. Til de som allerede er fullt investert i blockchain valutaer, DTube ville virke som en opplagt måte å dele innhold om cryptocurrency mens du tjene på det.

Fremtiden Av Video

Det er mange faktorer å vurdere når du velger en online plattform som et alternativ til YouTube. Mens YouTube er den største hosting nettsted, du trenger for å finne en tjeneste som fungerer best for deg.

Med så mange alternativer som er tilgjengelige for å slippe kabel-tv, folks seervaner er i endring. Mer innhold av små skaperne er å bli overvåket enn noen gang, og om du er en skaper eller en video, YouTube og dets alternativer er fremtiden for video.