De 6 Beste Alternatieven Voor YouTube

0
1307

Tot 300 uur video geüpload naar YouTube elke minuut, en bijna 5 miljard video ‘ s krijgen keek elke dag. Het is gemakkelijk om te beginnen op YouTube, maar het kan moeilijk zijn te onderscheiden.

Ondanks zijn populariteit, zijn veel aan het verschuiven is van YouTube als gevolg van claims van censuur en oneerlijke promotionele praktijken. Dit artikel zal u tonen de 6 beste alternatieven voor YouTube voor het uploaden en bekijken van video ‘ s.

Vimeo

Vimeo is de video host van de keuze voor advertenties, professionals, die op zoek zijn naar een hoge kwaliteit, gratis service voor het hosten van video ‘ s. Net als YouTube, de Vimeo-speler kunt integreren in websites, en de elegante, eenvoudig te gebruiken interface, is de voorkeur van velen.

U vindt er een schat aan gratis content om naar te kijken, met inbegrip van aanbevolen korte films uit de hele wereld. Het Vimeo-on-demand-service kunt u rechtstreeks kopen van films, documentaires en comedy specials van de makers.


Naast het volgen van de makers van je houdt, kunt u het markeren van video ‘ s voor later, die automatisch een showcase, het Vimeo-equivalent van een YouTube-afspeellijst.

Dailymotion

Franse site voor het hosten van Dailymotion is een van de oudste video hosting diensten op het internet en een goed alternatief voor YouTube. In de vroege dagen van YouTube, het was de belangrijkste concurrent. Terwijl het jaar nog niet gunstig geweest op Dailymotion, het is nog steeds een populaire keuze voor de video ‘ s van alle soorten.


Wie op zoek is naar de hoogte blijven van het nieuws vinden het een geweldige bron, met op de voorpagina van links naar grote verhalen van het nieuws uit uw regio, en tabbladen voor entertainment en music nieuws. Er zijn ook een aantal bekende gezichten, zoals de populaire fantasy smeden kanaal Mannen In de Armen, en maken alles, van de Hamer van Thor te diamond zwaarden van Minecraft.

Twitch

Live-streaming op Twitch is geëxplodeerd in populariteit in de afgelopen jaren, en de site is een van de meest populaire plekken voor jongeren om te kijken online. Terwijl Twitch is ingesteld voornamelijk voor het uitzenden van live, ze zijn ook voorzien van video on demand. Deze variëren van de opnamen van de afgelopen stromen naar volledig nieuwe inhoud die is geüpload door Twitch gebruikers als alternatief voor YouTube.

Twitch geeft kijkers de mogelijkheid om te communiceren met streamers in real-time via sms of chat direct ondersteunen het streamen via abonnementen en donaties. Deze functies zijn niet uniek te Trillen, en er zijn veel alternatieven voor online streaming.

Veoh

Sinds 2007, Veoh is het hosten van inhoud die is geüpload door makers en een verscheidenheid aan films en tv-shows. Als je een fan van de oudere films en cartoons, Veoh heeft een enorme keuze en een intuïtieve zoek-systeem voor die hard-to-find classics.

Veoh onderscheidt zich van andere hosting platformen met behulp van legale peer-to-peer streaming video, samen met de traditionele online media servers. Echter, om de service te gebruiken om zijn volledige potentieel, moet u de installatie van de Veoh browser extensie, kunnen worden uit zetten om een aantal.

Metacafe

Metacafe is een van de oudste video sites online. Lang voordat YouTube was wint aan populariteit, Metacafe is waar je zou gaan voor leuke, interessante, of ronduit bizarre korte clips. Populaire how-to-kanaal KipKay begon zijn carrière op Metacafe, steeds de grootste schepper op de site.

Op haar hoogtepunt, Metacafe was een van de beste plaatsen om geld te verdienen met video ‘ s, een beleid dat ze hebben helaas veranderd in de afgelopen jaren. Degenen die nog steeds loyaal aan Metacafe wijzen erop dat een gebrek aan financiële stimulans betekent een veel bredere stijl van de inhoud wordt geüpload naar de site, die doet denken aan de vroege dagen van de online video te maken.

DTube

Als u op zoek bent naar iets totaal anders, DTube u zouden kunnen interesseren. In plaats van hun eigen servers, DTube is een gedecentraliseerde blockchain-gebaseerde video-site. Met behulp van de Steemit sociale netwerk als een ruggengraat, DTube wil direct belonen makers van content met behulp van STEEM – een decentrale munt vergelijkbaar met bitcoin.

DTube is een relatief nieuwe site, maar de gebruikersgroep groeit. Te veel, een gedecentraliseerde en censuur-gratis video service is precies het alternatief voor YouTube die ze nodig hebben. Voor degenen die al volledig zijn belegd in blockchain valuta, DTube zou lijken een voor de hand liggende manier om content te delen over cryptocurrency terwijl het verdienen het.

De Toekomst Van Video

Er zijn veel factoren te overwegen bij het kiezen van een online platform als alternatief voor YouTube. Terwijl YouTube is de grootste site voor het hosten, moet u een dienst zoeken die het beste werkt voor u.

Met zo vele opties beschikbaar voor het droppen van een kabel-televisie, mensen bekijken gewoontes aan het veranderen zijn. Meer inhoud door kleine makers wordt bekeken dan ooit, en of u een schepper of een viewer, YouTube en de alternatieven zijn de toekomst van video.