De 6 Bästa Alternativ Till YouTube

0
62

Upp till 300 timmars värde av video laddas upp på YouTube varje minut, och nästan 5 miljarder videor få sett varje dag. Det är lätt att komma igång på YouTube, men det kan vara svårt att stå ut.

Trots sin popularitet, många är på väg bort från YouTube på grund av påståenden om censur och otillbörliga marknadsföringsmetoder. Denna artikel kommer att visa dig de 6 bästa alternativ till YouTube för att ladda upp och titta på videoklipp.

Vimeo

Vimeo är video mängd val för annonser, proffs och dem som söker en hög kvalitet, gratis tjänster för hosting videor. Ungefär som YouTube, Vimeo spelare kan bädda in på webbplatser och snygg, lätt att använda gränssnittet är att föredra av många.

Du hittar en uppsjö av gratis innehåll att titta på, bland annat dagens korta filmer från hela världen. Den Vimeo on-demand-tjänst tillåter dig att direkt köpa filmer, dokumentärer och komedi specialerbjudanden från skaparna.


Tillsammans med följande skaparna du älskar, kan du markera videor till senare, vilket automatiskt skapar en presentation, den Vimeo motsvarande en spellista på YouTube.

Dailymotion

Franska webbhotell Dailymotion är en av de äldsta video hosting-tjänster på internet och ett klart alternativ till YouTube. I början av YouTube, det var den främsta konkurrenten. Medan åren har inte varit gynnsam för att Dailymotion, det är fortfarande ett populärt val för videor av alla typer.


Den som vill hänga med i nyheterna hittar det som en stor resurs, med front-sida länkar till stora nyheter från din region och flikar för underhållning och musik nyheter. Det finns även en del bekanta ansikten, som populära fantasy smide kanal Män På Armar, skapa allt från torshammare diamant svärd från Minecraft.

Twitch

Live-streaming på Twitch har exploderat i popularitet under de senaste åren, och platsen är bland de mest populära platserna för unga människor att titta på online. Medan Twitch är inrättat huvudsakligen för att sända live, de har också video-on-demand. Dessa varierar från inspelningar av tidigare strömmar till helt nytt innehåll laddas upp genom att Rycka användare som ett alternativ till YouTube.

Rycka ger tittarna möjlighet att interagera med streamers i realtid via sms-chatt eller direkt stöd för ström via abonnemang och donationer. Dessa funktioner är inte unikt att Rycka till, och det finns många alternativ för streaming online.

Veoh

Sedan 2007, Veoh har varit värd för innehåll som läggs upp av skaparna och en mängd filmer och tv-shower. Om du är ett fan av äldre filmer och serier, Veoh har ett stort urval och en intuitiv sökning system för dem som är svåra att hitta klassiker.

Veoh skiljer sig från andra webbhotell plattformar med hjälp av juridiska peer-to-peer-video tillsammans med traditionella medier på nätet servrar. Men, för att använda tjänsten till dess fulla potential, behöver du installera det Veoh webbläsare förlängning, som kan vara av att sätta till lite.

Metacafe

Metacafe är en av de äldsta video webbplatser på nätet. Långt innan YouTube fanns ökar i popularitet, Metacafe är där du skulle gå för rolig, intressant, eller rent bisarra korta klipp. Populära hur-att-kanal KipKay började sin karriär på Metacafe, blir den största skapare på plats.

Vid sin topp, Metacafe var en av de bästa platserna att tjäna pengar på video, en politik som de har tyvärr förändrats de senaste åren. De som fortfarande var lojala till Metacafe peka ut som en brist på ekonomiska incitament som innebär en mycket större stil av innehåll som laddas upp till webbplatsen, som påminner om de första dagarna av online-video skapande.

DTube

Om du letar efter något helt annat, DTube kan intressera dig. I stället för att använda sina egna servrar, DTube är en decentraliserad blockchain-baserad video webbplats. Hjälp Steemit sociala nätverk som en ryggrad, DTube syftar till att belöna direkt innehållsproducenter med hjälp av ÅNGA – en decentraliserad valuta liknar bitcoin.

DTube är en relativt ny webbplats, men dess användarbas är växande. Att många, en decentraliserad och censur-gratis video tjänsten är precis det alternativ till YouTube som de behöver. De som redan fullt investerat i blockchain valutor, DTube skulle tyckas som ett självklart sätt att dela innehåll om cryptocurrency samtidigt tjäna det.

Framtiden För Video

Det finns många faktorer att tänka på när man väljer en online-plattform som ett alternativ till YouTube. YouTube är den största webbhotell, du behöver för att hitta ett tjänst som fungerar bäst för dig.

Med så många alternativ tillgängliga för att släppa kabel-tv, folkets tv-vanor förändras. Mer innehåll av små skaparna är bevakad än någonsin, och om du är en skapare eller en betraktare, YouTube och dess alternativ är framtiden för video.