De 10 Beste Online Kilde For Royalty-Free-Videoer

0
50

Ved hjelp av royalty-fri videoer kan virkelig forbedre din video-prosjekt, legge til scener og sekvenser av opptakene du vil aldri være i stand til å ta selv.

Selv om du er en profesjonell fotograf, ved hjelp av royalty-fri videoer sparer så mye tid til å være i stand til raskt å laste ned en video som er egnet for din video faget, i stedet for å gå ut av din måte å prøve og spille inn opptakene selv.

Men hva royalty-free video nettsteder er den beste? Vi har plukket dem ut og forklarte hver enkelt og hva de tilbyr.

Hva Er Royalty-Fri Og Forståelse Brukerrettigheter

Når vi snakker om royalty-fri, mener vi innhold som krever ingen royalty eller lisensavgift til å bli betalt. Så i dette tilfellet, det er innholdet som du kan bruke for gratis, uten at du trenger å betale for kommersielle lisenser.

Nettsteder som vi vil vise inkluderer royalty-free videoer som du kan bruke for kommersielle formål, men ikke alt innhold som vil ha disse rettigheter. Det kan hende du må betale for å få tilgang til royalty-fritt innhold på disse nettsidene, eller i noen tilfeller, nettsteder viser vi vil ha forskjellige attributter rettigheter. Noen ganger, vil du være i stand til å bruke noe av innholdet, men må kreditere forfatteren. I noen tilfeller, du kan bruke innholdet, men bare for ikke-kommersiell bruk.

Mens det er flott å ha fordelene av å bruke tusenvis av royalty-fri videoer fra nettsteder nedenfor, er det lagt til ulempe fordi du må passe på å sikre at du respekterer ethvert innhold som er satt rettigheter av den opprinnelige innhold skapere.

Coverr

Coverr er en flott plattform hvis du leter etter en royalty-fri innhold som kan brukes gratis, for både kommersielle og ikke-kommersiell bruk. Som det fremgår av lisens, FAQ, alle videoer som er publisert på Coverr kan brukes gratis, og du trenger ikke å gi kreditt eller spør om tillatelse til å bruke innholdet.

Den eneste begrensningen for Coverr lisens er at du ikke kan ta opp videoer fra Coverr og direkte selge innhold andre steder, for eksempel på en annen video stock nettside, som gir mening for oss.

Det er tusenvis av videoer på Coverr, og du kan selv finne mer unike formater, som vertikal video for smarttelefoner eller Zoom virtuelle video bakgrunner.

Pixabay

Pixabay er først og fremst et lager bildet nettside, slik kategori av videoer, kan det ikke være så stor som andre nettsteder. Men, det betyr ikke at du ikke kan finne noen gode opptak på Pixabay. Som Coverr, du er fri til å bruke alle videoer og bilder på Pixabay uten henvisning eller kreditt. Dette inkluderer også kommersiell bruk.

Hvis du er usikker, den Pixabay lisens er oppført sammen en video eller bilde før du trykker på last ned-knappen.

Pexels

Pexels er en annen stor ressurs for både royalty-free bilder og video. Den Pexels lisens gir deg mulighet til å bruke alt innhold på Pexels for gratis, uten henvisning. Du kan også bruke alt innhold på Pexels for kommersiell bruk. Som forventet, du kan ikke videreselge uendrede kopier av videoer eller bilder som er lastet ned fra Pexels.

I vår erfaring Pexels har vært en stor ressurs for å finne bilder og videoer av folk, så hvis du leter for å oppnå en viss følelse med innholdet ditt, Pexels kan være stor, men det er nok av andre video-innhold også.

Videvo

Videvo er en flott nettside hvis du er ute etter mer enn bare video. Du kan få royalty-free video, musikk og lyder for å virkelig forandre ditt prosjekt.

Du må være mer forsiktig med Videvo, fordi det er forskjellige lisenser som brukes. Når du gå til nedlastingssiden for innhold, får du detaljer om aktuell lisens. Se for royalty-fri lisens hvis du ønsker å ha full kommersiell tilgang til innhold uten henvisning.

Noe av innholdet på Videvo kan nås med en gratis plan, men andre innholdet krever en månedlig medlemskap. Du kan se på hver enkelt video, lyd, eller musikk laste ned side om det er tilgjengelig i gratis eller premium plan.

Videezy

Videezy er en annen royalty-free stock nettsted som tilbyr 4K-videoer. Videezy har en lignende struktur Videvo i at deler av innholdet er tilgjengelig i gratis plan, og annet innhold som er begrenset til pro-medlemmer. Heldigvis, det er lett å se hva som er tilgjengelig for gratis – du vil se pro banner på miniatyrbildet for alle pro-videoer.

Videezy lisens rettigheter er forskjellig for hver video, men du kan klikke på lisens rettigheter på hver side for nedlasting.

Du kan bruke de fleste videoer på Videezy kommersielt, men du må gi kreditt på riktig måte som står på deres rettigheter side. Ellers, du kan kjøpe eksklusive rettigheter til hver video, slik at du ikke trenger å gi kreditt.

Storyblocks

Hvis du ønsker å få alvorlige om video-innhold, Storyblocks kan være et godt alternativ. Det er ingen gratis alternativ, så det er klart at Storyblocks er fokusert på de som allerede har en eksisterende virksomhet som kjører på en lønnsom måte.

Vi tror at det finnes mange gode kilder til gratis innhold for de som ikke har råd til det, men Storyblocks fungerer som et alternativ for de som ønsker bekymre deg gratis 4K video, HD-innhold, og også lyd.

Du kan bla gjennom over 800 000+ videoer, og du vil ha kommersiell, ingen henvisning tilgang til alle av det. Storyblocks har også en enterprise alternativ for store bedrifter.

Envato

Envato er en plattform som strekker seg over flere ulike områder av etableringen, men med en Envato abonnement du kan få tilgang til det hele. Som inkluderer kommersiell bruk av video-filer, fonter, 3D-modeller, website design og foto.

Hvis du ikke ønsker å betale, kan du registrere deg for en gratis konto og få tilgang til 12 gratis filer hver måned. Alternativt kan du melde deg opp til et månedlig abonnement og få ubegrenset tilgang til å laste ned noen av sine 900,000+ video-filer. Som abonnement også får du tilgang til 50 millioner bilder på lager, og alle slags andre kreative eiendeler.

For mange, en enkelt Envato abonnement kan være verdt prisen på grunn av alle andre funksjoner, for eksempel skrifter og web-design som er kastet. Du kan også finne tilbud på Virksomhets-og Team-abonnementer, men prisene kan variere basert på regionen.

Shutterstock

Shutterstock er kanskje den mest kjente lager nettsiden i verden. Det er en av de beste valg hvis du vil at den største bibliotek av royalty-fri innhold som kan brukes uten kreditt-og for kommersiell bruk.

Du vil imidlertid ha til å betale for en lisens til å få tilgang til Shutterstock stadig voksende bibliotek av royalty-free lager videoer, bilder og musikk. Shutterstock kan bli den mest omfattende bibliotek, men det er også den dyreste.

Prisene kan være forskjellig for hver region, men i STORBRITANNIA priser sitter på kr 125 for 10 klipp nedlastinger per måned, eller £159 20 klipp nedlastinger per måned. Alternativt, du kan kjøpe clip-pakker, som ikke tvinge deg til en årlig forpliktelse, men priser per klipp vil bli høyere.

Destillere

Destillere er en annen royalty-free video nettsted, men de er litt restriktiv med hvor de tilbyr innhold. Brukere kan laste ned 10 HD-videoer hver 10 dager. Destillere er også nyere enn andre plattformer, slik at deres tilbud er ikke så stort, men kan du raskt filtrere klipp med kategorier som mat, city, teknologi eller dyr.

Destillere lisenser alle deres innhold under Creative Commons-Null-lisens, som betyr at du kan bruke innholdet som du vil, for kommersiell bruk, og uten henvisning.

Mazwai

Mazwai er litt annerledes enn andre lager nettsteder. Vanligvis, brukere sende inn sitt eget innhold, helt å vite hva lisenser vil bli brukt. Med Mazwai, videoene er håndplukket av eierne av nettstedet.

Videoene er fortsatt eies av andre, og bruker innsendte, men innholdet du får se er kuratert mer enn andre nettsteder. Heldigvis, alle Mazwai innhold er gratis for kommersiell bruk under sin lisens. Som alltid sørg for å sjekke lisensen ved siden av hver fil for det første, fordi noen filer vil kreve navngivelse.

Oppsummering

Det er trygt å si at så kreative næringer har eksplodert i de siste årene, mer royalty-free video innhold, har begynt å dukke opp på nettet. Vi tror du vil gjerne få det du trenger for gratis fra de fleste av disse nettstedene, men abonnementer til nettsteder som Storyblocks, Shutterstock, eller Envato kunne være fordelaktig for eksisterende bedrifter som er på jakt etter større biblioteker av innhold.