Wat zijn We aan het Kijken bent: ‘Monsters’ Is in de jaren ‘ 80 Horror Show Je Nu Nodig hebt

0
35
De fabulous ‘Monsters’ inleiding. IMDB TV

“Oh, jongen, snoep beestjes!” Dat is mijn favoriete lijn van de Monsters inleiding, waar een familie van kriebels verzamelt rond een TV te vreten hun nachtelijk entertainment. Monsters is een bizarre jaren ‘ 80 horror show die teken alle dozen. Het is storend, het is onvoorspelbaar, en het is hilarisch. En het beste van alles, het is gratis op IMDB-TV en Amazon Video.

Monsters is de creatie van Richard P. Rubinstein, een producer wiens cv omvat klassiekers als Creepshow, Tales from the Darkside, Pet Sematary, en Dawn of the Dead. Voor sommige mensen is dat genoeg reden om te beginnen met het kijken naar. Maar de niet-ingewijden (of willen) misschien een beetje overtuigend. Dat is waar ik kom—ik ben de man die u vertelt dat Monsters is het bekijken waard!

Meer Verontrustend Dan Darkside, Maar Nog Steeds Familie-Vriendelijke

Het monster van “New York Honing” IMDB TV

Mijn favoriete ding over Monsters is dat het duwt verder in het geweld, de terreur, en de verleiding is dan Tales from the Darkside, maar het is nooit kruist de lijn. Het voelt altijd als een familie-vriendelijke toon met funny looking ghouls en slechteriken. Nog steeds, de overkoepelende vibe is niet dat het cheesy of gewelddadige of familie-vriendelijk. Monsters straalt een vreemde, verontrustende energie die uniek is en moeilijk uit te leggen.

Misschien ben ik creeped out door de slechte video kwaliteit, de low-budget kostuums, of de gezonde mix van getalenteerde en verschrikkelijke acteurs. Either way, ik denk dat die Monsters’ belangrijkste ingrediënt is zijn gevoel voor ironie en zwarte humor. De beste afleveringen van Monsters voelen als SNL-parodieën van een enge TV-show. Ze gebruiken krankzinnig, alledaagse, of echt donkere situaties, als een springplank voor horror of absurdisme.

In “Ouders van Ruimte,” een paar van vreemdelingen tijdelijk wissellaadbakken met een meisje het misbruik van pleegouders. De aliens willen om naar huis te gaan, maar het meisje zegt haar de manier om ze te laten blijven. Het is een rare aflevering, die, zonder in de duisternis en geweld, kan een Disney film. In een andere aflevering genaamd “Satan in de Buitenwijken,” Satan vraagt om een alleenstaande moeder te ghostwrite zijn biografie. Ze probeert om te zetten in hem. (De IMDB recensies voor “Satan in de Voorsteden” uitzonderlijk lasterlijke, maar ik vond het leuk.)

Op papier, deze episodes klinken niet “storen” of “gewelddadig.” Ze hoeft niet eens geluid te verschillend van Tales from the Darkside, een show die is gevuld met afleveringen over magie tekstverwerkers en mummies die spelen in de strip poker. Maar je moet me vertrouwen op deze, Monsters druipt van de kwaliteit, die is onbeschrijfelijk vreemd en verontrustend. En het is nog beter wanneer je met een goed publiek.

Probeer Het met Uw Vrienden!

De jonge verkeerd begrepen paar van ‘ Mijn Zombie-Liefhebber.” IMDB TV

Zo veel als ik hou van Monsters, ik kan niet ontkennen dat het een domme show. Het is cheesy, de kostuums belachelijk te maken, en de verhalen zijn bananen. Maar weet je wat? Dat maakt het de perfecte toon voor koppels, gezinnen of vrienden.

Er is veel te lachen in Monsters. In sommige afleveringen, zoals “My Zombie-Liefhebber,” schrijven en acteren zijn spot-on. Alles is hilarisch en onverwachte, wat zorgt voor een mooi contrast met de cheesy sfeer. Maar in andere afleveringen, het acteren is van grove over de top of gewoon lachwekkend half-assed, waarin nieuwe kansen grapjes en gooien met popcorn naar de TV.

Als u nog niet opgevallen dat de foto ‘s, Monsters heeft een aantal van de geekiest rubberachtige make-up van een jaren’ 80 horror show. Monsters’ inleiding is voldoende voor het verzenden van een groep van goede vrienden in een opstand, en zelfs de engste of meest ontroerende afleveringen zijn voer voor publiek chatter en grappen.

Was Monsters gemaakt om te worden uitgelachen? Ja, natuurlijk wel. Het is een familie-vriendelijke toon uit een tijd toen de horror en humor waren met elkaar verweven. En lachen om Monsters neemt niet weg een van haar griezelig kwaliteiten. Als er iets, de toon is meer verontrustend en echt want het is goedkoop en grappig. Een low-budget alien verhaal is leuk om te lachen, maar dat low-budget alien verhaal zeker raakt anders als het maakt je angstig en breekt je hart. (Ik heb het over “Glim-Glim,” door de manier waarop. Het is een erg goede episode.)

Het is Gratis op IMDB-TV en Amazon Video

De suburbane venster maakt u een oproep in “de Satan in de Buitenwijken.” IMDB TV

In tegenstelling tot zijn voorvaderen, Monsters is een vergeten tonen aan dat nog niet is geremasterd en niet de moeite waard is een goede re-release. Het is een goedkope en cheesy relikwie met slechte recensies en een niet-bestaande fanbase. Dat is geweldig, want het betekent dat je niet hoeft te betalen om te kijken naar Monsters. U kunt gewoon het vuur IMDB TV (dat is een ding, blijkbaar), en kijken naar Monsters gratis. U kunt ook kijken naar de Monsters op Prime Video als u niet het gevoel dat het maken van een IMDB-account of het downloaden van de IMDB TV-app.

Als u niet in de buurt familie, huisgenoten, of een significante ander, dan stel ik het overtuigen van uw vrienden te bekijken Monsters met u via een streaming software van derden. Op die manier kunt u al genieten van het samen zijn en grapjes op een webcam. Ik zou adviseren het gebruik van Amazon ‘ s nieuwe horloge partij instrument, maar het werkt niet met Monsters voor sommige reden, dus je moet proberen met Kast voor in de plaats.

Bekijk Monsters Gratis