Skäm bort Din Hund med en Pawsome Månatlig Prenumeration Box

0
36
MAXXSIPHOTO/Shutterstock.kom

Alla hundägare vet att det finns ingen gräns när det gäller att förstöra sin valp med godsaker, leksaker och grooming objekt. Med en av dessa hund-vänliga prenumeration lådor, kan du ge din pooch kul, helt nya godsaker varje månad.

Majoriteten av dessa månatliga goodie skeppas en kombination av Amerikansk-tillverkade godsaker och leksaker, även om vissa tenderar att gynna det ena över det andra. Den bästa hunden prenumeration rutor först att be dig om information om din valp, som ålder, vikt och storlek, så att produkter som är anpassade till deras specifika behov. De flesta lådor erbjuder rabatter om du beställer mer än en månad åt gången, och en del även hoppa över att debitera dig för frakt.

Otroligt Tema Lådor: BarkBox

BarkBox

Med BarkBox (börjar på $25 per månad), din hund får två alla naturliga påsar med godis, två roliga leksaker, och en tugga varje månad. Du har möjlighet att välja en månads tema box (med fantastiska förflutna teman som Natt på Squeakeasy och Australiska Outbark), eller att bli överraskad med ett slumpmässigt urval av godsaker. BarkBox kan du välja en ruta baserat på din hunds vikt, och det kan rymma för ditt husdjur allergier eller behov. Gör det du också för att justera förhållandet av leksaker, godis och tuggar om det behövs.

Läs mer på BarkBox

Bara för Valpar: PupBox

PupBox

PupBox (börjar på $29 per månad) vill hjälpa dig att bli den bästa valp förälder möjligt. Månatliga boxar är en kombination av produkter och information om utbildning som är anpassningsbara för din valp. Du får fem till sju objekt i varje ruta, allt från godis och tuggar på leksaker och grooming och utbildning tillbehör handplockade för att din hunds specifika ålder och fysiska egenskaper. Lådor ändra månad till månad för att hålla jämna steg med din valps utveckling och tillväxt, och om det finns något i din låda som du ogillar, Pupbox kommer att ersätta det. Hur re-bark-stånd!

Läs mer på PupBox

Alla Saker Behandlar: TreatLuv

TreatLuv

Om din söta lilla pooch bryr sig mer om godsaker än leksaker, TreatLuv ($24.99 per månad) är den bästa laptop för hundar med munchies. Varje box levereras med fem till sju godis och en överraskning leksak eller andra objekt för din hund att leka med eller att vara klippt av, plus att du aldrig behöver betala för frakten. TreatLuv erbjuder månatliga boxar för katter också, vilket är praktiskt om du har båda typer av husdjur, och det tillåter dig att köpa en prenumeration som en gåva till en vän eller släkting också.

Läs mer på TreatLuv

Tuffa Leksaker för Tuffa Valpar: Bullymake Box

Bullymake

Oavsett hur söta de är, vissa hundar bara inte kan hjälpa men vara tuff på sina leksaker. Om din hund är känd för att förstöra deras, låt Bullymake Box (börjar på $31 per månad) steg i och anta utmaningen. Leksaker från Bullymake är tålig och backas upp av en garanti i händelse av skada. För att komma igång, bara berätta Bullymake om ditt husdjur—som deras vikt och toy önskemål och vad du vill ha i rutan (eller du kan välja att bli överraskad), och din box kommer att levereras påföljande arbetsdag. Boxen levereras med godsaker, och du kan även lägga på en premie leksak varje månad för en extra $9, vilket är bra om din valp blir uttråkad lätt eller om det finns flera power chewers i ditt hushåll.

Läs mer på Bullymake

Stöd Skyddsrum: Rädda Box

Rädda Box

Det enda som är bättre än att göra något bra för ditt husdjur skulle vara att göra något bra för massor av djur, eller hur? Med Rescue Box (börjar på $23.45 per månad), en del av intäkterna av ditt köp fördelar rädda skyddsrum. För varje månad du prenumerera, Rädda Rutan fungerar med Rädda Bank-och GreaterGood att donera fem pounds av mat och två vaccinationer till skyddsrum med djur i nöd. Du kan också välja till eller en prenumeration direkt till ett härbärge. Varje låda är unik och innehåller godsaker, leksaker och tillbehör för små, medelstora eller stora hundar (och katter, liksom). Vad är inte att älska om det?

Läs mer på Rädda Box

För Naturliga Snacks: GnawBox

GnawBox

GnawBox (börjar på $24.99 per månad) är ett bra sätt att säkerställa att din doggo har massor av tuggar och godsaker att mumsa på varje månad. Plus, varje box levereras med en överraskning objekt för din valp att njuta av. Allt du behöver registrera dig är att berätta GnawBox lite om din hund, som deras namn, kön, storlek, födelsedag, adoption dag, och huruvida de är ett ljus eller aggressiv idisslare och voilá—dina GnawBox kommer att leverera den 15: e varje månad. Lådan i sig innehåller saker som ryckig tuggar, jak tuggar, horn, lax, godis, trakassera klubbor och senor. Alla GnawBox produkter är 100% naturliga med begränsad eller enkla ingredienser och massor av näringsämnen så att din valp håller sig frisk.

Läs mer på GnawBox