Måste Ha Tillbehör för att Bättre Foto Redigeringar

0
44
Romerska Samborskyi/Shutterstock.kom

Fotografering stannar inte när du trycker på avtryckaren. En stor del av att göra bra bilder är det som kommer efter: redigering. Och, det finns en del utrustning som du kan få för att göra det enklare, snabbare och bättre. Din kamera och objektiv är inte de enda saker som kanske behöver en uppgradering.

Vad du ska Titta efter i Foto-Redigering Redskap

Fotografer är kända redskap fokuserad, ofta till den grad att ignorera art sidan av saker och ting. Det finns ett skämt i samhället att någon lider av Redskap Förvärv Syndrome (GAS) när de blir besatt av att ha de nyaste och bästa utrustningen. Med det sagt, saker du använder spelar ingen roll. Precis som det finns vissa typer av bilder du kan inte ta utan att vissa linser, redigerar dina bilder till en hög standard är nästan omöjligt utan rätt verktyg.

När det gäller att köpa foto-redigering redskap, här är vad du behöver för att titta efter:

  • Att det är användbart. Alla möjliga grejer är skinnflådda online till redskap-hungriga fotografer. Innan du köper något, ta ett steg tillbaka och se till att det är ett verktyg som faktiskt kommer att hjälpa dig att fungera bättre.
  • Utformad med fotograferna i åtanke. Det finns en stor överlappning mellan fotografer och andra digitala annonser, men du vill se till att alla verktyg du får ha gjorts för fotografer. Annars, kan du spendera en massa pengar på något med funktioner som är av någon nytta för dig.
  • Exakta och korrekta. Mest foto-redigering redskapet är avsett att göra dina redigeringar mer exakt och korrekt—så se till att de redskap du få kan göra det. Det finns ingen anledning att köpa en gigantisk skärm med riktigt dålig färgåtergivning. Dina foton kommer att se riktigt stora på skärmen—men färgerna kommer att vara allt ur smäll. Allt som du skickar till någon annan eller tryck kommer att se helt annorlunda från hur du såg det.
  • Anpassningsbar. Varje fotograf har olika stil och arbetsflöde. Prioritera verktyg som är utformade för att vara anpassningsbar, så du kommer att kunna anpassa det till dina behov.

Ett Ritbord: Wacom Intuos Små

Wacom

Det finns vissa typer av redigeringar som du bara inte kan göra med en mus—eller ännu värre, en styrplatta. Det är nästan omöjligt att måla smidig penseldrag, exakt redigera bort herrelösa hår och finnar, och göra några detaljerade lokala justeringar.

RELATEDWhy Du Behöver ett ritbord för Photoshop

Lösningen är att få ett ritbord, som Wacom Intuos Små. Den låter dig noggrant måla eller rita direkt i Photoshop (eller din bild-redigering-appen). Ännu bättre, det fick över 4 000 nivåer av tryck-känslighet, vilket innebär att hur hårt drar du kan avgöra hur tjock eller mörk den resulterande linjer. Det gör även de mest detaljerade lokala ändringar möjligt. Den Intuos Små har också fyra egna knappar som du kan ställa till dina mest använda verktyg eller genvägar.

Ett ritbord gör fotoredigering så mycket snabbare och enklare—och du får mycket bättre resultat. De finns på ganska mycket varje pris du kan tänka dig. Den Intuos Små är definitivt en entry level-tablett, så om du vill ha något med ännu mer känslighet och alternativ för anpassning, ta en titt på Intuos Pro Medium.

Bästa Grafik Tablett

Wacom Intuos Grafik Drawing Tablet med Bonus Program, 7.9″ X 6,3″, Svart (CTL4100)

Wacom Intuos Liten är en perfekt förrätt grafik tablett.

Handla Nu

$79.95
Fler erbjudanden

En Fin, Stor, Noggranna Skärm: Lenovo ThinkVision P27u

Lenovo

En av de största utmaningarna med foto redigering är att se till att vad du ser på din skärm stämmer överens med vad bilden ser ut som när du skriver ut det eller skicka det till någon annan. Skärmarna är sällan färg korrekt, så färgen är svår att styra, men man kan göra saker bättre genom att få en skärm som är utformad för att visa färger så korrekt som möjligt.

Också redigera foton på en stor högupplöst skärm är bara ren fin, så om du får en färg-korrekt övervaka, du kan lika gärna få en stor en som Lenovo ThinkVision P27u-10. Det fick en 27″ IPS-panel med en upplösning på 3840-x 2160-pixlar. Det är ett brett 4K visas om du håller betyg. Det bästa av allt, det var den mest färg-korrekt övervaka Wirecutter testade, så du vet att bilderna ser hur de är tänkt.

Liksom att en stor display, ThinkVision P27u har en USB-port C, så att du kan använda den för att ladda din bärbara dator, och HDMI, USB 3.0, DisplayPort-anslutningar.

Köp

En Färg-Kalibreringsverktyg: Datacolor SpyderX Pro

Datacolor

Även de bästa fabrik-kalibrerad bildskärm inte vara helt korrekta eller ställ upp för din arbetsplats—och det kan förlora sin kalibrering över tid. Om du vill garantera den mest exakta färger som möjligt för varje redigera, behöver du en färg kalibrator, som Datacolor SpyderX Pro.

RELATEDdatacolor är SpyderX Pro Hjälper Dig att Få Perfekt Display-Färg

För att kalibrera din skärm, du hänga SpyderX Pro under din skärm medan den app som visar alla att testa färger. Det tar hänsyn till den omgivande belysningen och bygger en färg-korrekt profil. Om du har en bra skärm, du bara garanterad dig själv som korrekt en redaktionell miljö som är fysiskt möjligt, åtminstone utan att spendera tusentals dollar.

Bästa Färg-Kalibrator

Datacolor Spyder5ELITE Utformad för Professionella Fotografer (S5EL100)

Den Datacolor SpyderX Pro garanterar dig den mest exakta färg setup kommer.

Handla Nu

$239.99
Fler erbjudanden

Några Särskilda Redigera Kontroller: LoupeDeck+

LoupeDeck

Datorer är inte ställa upp för effektiv fotoredigering. De är utformade för att vara mångsidig, men mestadels skriver, maskiner. Om du snabbt vill redigera massor av bilder, kan du lära dig massor av genvägar på tangentbordet och ge dig själv en förslitningsskada som använder dem—eller så kan du investera i några foto-specifika redigera kontroller, som LoupeDeck+.

De flesta fotoredigering innebär justera reglagen så LoupeDeck+ har massor av rattarna för att rulla. Det finns särskilda sådana för Kontrast, Exponering, Skuggor, Högdagrar, och alla de andra alternativ som du hittar i Lightroom—liksom åtta programmerbara och kära. Det finns också knappar för att ångra och göra om ändringar, se före/efter förhandsvisningar, exportera dina bilder, och massor mer. Kort sagt, det är som ett tangentbord, utom utformad för fotoredigering i stället för att skriva.

Om du måste redigera en massa bilder, säga efter en händelse som ett bröllop, LoupeDeck+ kan spara hinkar tid. Kombinera det med ett ritbord, och du kommer inte att röra musen eller tangentbordet.

Bästa Dedikerad Redigera Kontroller

Loupedeck+ Foto-och videoredigering Konsolen för Lightroom Klassiska, Premiere Pro, Final Cut Pro, Photoshop Camera Raw, After Effects, Audition och Aurora HDR

Den LoupeDeck+ är som ett tangentbord—bara för fotografer.

Handla Nu

$198.00
Fler erbjudanden

En Stabil Lösning För Säkerhetskopiering: Backblaze

Om du skjuter massor av bilder, är det sista du vill är hårddiskfel. Om dina bilder inte är säkerhetskopierade, kan du förlora månader, år eller till och med årtionden av arbete.

Backblaze är det enklaste sättet att garantera att alla bilder är backas upp ordentligt på distans. Det är super prisvärda, säkra och tillförlitliga. Men det är bara en del av en ordentlig backup plan. För mer, kolla in vår guide till att säkerhetskopiera alla dina filer på ett säkert sätt. Det är särskilt viktigt för fotografer.