Hoe om Snel over te Schakelen naar de Venstermodus in Bijna Elke PC Spel

0
111
Gorodenkoff/Shutterstock.com

Windows PC-games vaak kunt u kiezen om te spelen, hetzij in de modus volledig scherm of in een venster op uw bureaublad. Je hoeft niet te graven door de instellingen te wijzigen drukt u op deze sneltoets om te schakelen tussen vensters en de modus volledig scherm in games.

Druk op Alt+Enter terwijl je aan het spelen bent een full-screen spel om de venstermodus. U kunt op de snelkoppeling weer uit te schakelen van de venstermodus en weer inschakelen van de modus volledig scherm, ook.

Deze sneltoets werkt niet in elk PC spel. Het is aan de ontwikkelaar van de game is om het te ondersteunen, maar het werkt in een breed scala aan spellen—zowel moderne PC-games en oudere Windows-PC games gaan terug naar de jaren ‘ 90.

Als deze sneltoets niet werken in de game die je momenteel wordt afgespeeld, moet u het openen van de PC-game graphics instellingen venster en kies volledig scherm of in plaats daarvan de venstermodus.

Deze sneltoets werkt zelfs in sommige toepassingen die niet spelen. Bijvoorbeeld, in de Command Prompt van Windows PowerShell en het nieuwe Windows Terminal, kunt u op Alt+Enter om te schakelen tussen volledig scherm en de venstermodus modi voor uw terminal.

Natuurlijk, vele andere toepassingen, inclusief alle web browsers, F11 gebruiken om te schakelen tussen volledig scherm en de venstermodus modi in plaats daarvan.

LEES VERDER

  • “Hoe Snel over te Schakelen naar de Venstermodus in Bijna Elke PC Spel
  • “Het Instellen van een Kamer de Stemming met Intelligente Verlichting
  • “Waarom Moet Je een Grafische Tablet voor Photoshop
  • “Hoe Stream UFC 251 Usman vs. Masvidal Live Online
  • “Het Aanpassen van Automatische Updates op iPhone en iPad