Het Instellen van een Kamer de Stemming met Intelligente Verlichting

0
69
pozitivo/Shutterstock

Kleur kan van invloed zijn op uw stemming. Bedrijven besteden duizenden dollars per jaar onderzoeken die de kleuren van de inrichting klanten aanmoedigen om de meest deeg wanneer ze door de deur lopen. U kunt ook gebruik maken van deze mentale truc om de stemming in een ruimte met alleen de kleur van je lampen.

Koud of Warm? Elk Heeft Zijn Plaats

Slimme verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarmee u de kleur wijzigen van een ruimte naar uw behoeften. Bijvoorbeeld, “kouder” verlichting maakt iemand zich meer productieve en gericht en is het meest geschikt voor een kantoor. Dit is de reden waarom zo veel kantoorgebouwen agressieve tl-verlichting.

Aan de andere kant, een “warmere” verlichting—als kaarslicht of overhead verlichting in de horeca—bevordert een gevoel van ontspanning.

U kunt tevens de kleur van de verlichting in uw huis naar uw stemming veranderen, maar eerst moet je begrijpen hoe de kleur psychologie werkt. Na dat, het is een simpele kwestie van het veranderen van de verlichting aan te passen aan uw behoeften.

Kleur Psychologie

Kleur psychologie is een uitgebreid en complex veld, en de wetenschap is het niet overtuigend. Toch, als je wilt om het te proberen, hier zijn een paar basisprincipes in het achterhoofd te houden:

  • Rood wordt geassocieerd met macht: het kan helpen bij Het stimuleren van de eetlust, waardoor het een ideale kleur voor een keuken of eetkamer. In termen van de verlichting, het geeft een gevoel van urgentie. In minder intense kleuren, het kan u helpen met ontspanning.
  • Blauw is kalmerend: Hoewel het wordt een slechte rap voor het onderbreken van het circadiane ritme, zacht blauw licht kan het nuttig zijn in de kantoren en de werkplekken als de productiviteit booster.
  • Paars helpt bij het stimuleren van creativiteit: Als je een kunstenaar, schrijver, vormgever of fotograaf, of gewoon aan het werk door middel van een moeilijk probleem, zacht paarse verlichting kan helpen.
  • Groene veroorzaakt de minste hoeveelheid van de ogen: Deze zou ideaal zijn in een slaapkamer of woonkamer om u op uw gemak als u ontspannen en inhalen op uw favoriete TV-serie.
  • Oranje en geel zijn geassocieerd met zonsopgang: Beide zijn ideaal voor zachte verlichting in de ochtend als je je klaar voor het bevorderen van een gevoel van geluk en tevredenheid.

Natuurlijk, er zijn de temperaturen van de kleur van het licht, als goed. Bijvoorbeeld, een koel wit heeft een blauwachtige tint die stimuleert de concentratie en alertheid, maar het kan storen in uw slaap-cyclus. Een warm wit is de perfecte keuze voor een ontspannen en te ontspannen voordat u naar bed, maar niet de beste keuze voor een kantooromgeving.

Het Instellen van een Kamer de Stemming met Intelligente Verlichting

De Philips Hue en dergelijke slimme lichten maken het mogelijk om de kleur van het licht in een kamer op de vlieg. Het instellen van specifieke scènes kunt u te herinneren aan dezelfde instelling op de tik van een knop.

Zullen We demonstreren hoe om dit te doen met Philips Hue verlichting, maar kunt u gebruik maken van een slimme verlichting systeem dat biedt configureerbare kleuren.

Om dit te doen, moet u de Philips Hue app op uw mobiele apparaat, een Hue Bridge, en ten minste één Tint licht met een kleur. Open de Philips Hue app. In ons voorbeeld, er zijn al drie kamers instellen, maar de jouwe zal er anders uitzien dan op basis van de lay-out van uw huis. Selecteer een van de kamers.

Na het kiezen van een kamer, een kleurenwiel wordt weergegeven.

U kunt de aanwijzer rond het wiel om te kiezen welke kleur en schaduw die u wilt. Als alternatief, als u op een van de schilder palet pictogram in de rechterbovenhoek kunt u kiezen uit een reeks van scènes. Als u meer dan één lamp in de kamer, elke uiting zal zijn van een andere kleur als onderdeel van de scene.

U kunt ook uw eigen scène. Om dit te doen, tikt u gewoon op “Nieuwe Scène” in de linkerbovenhoek. In het volgende scherm typt u een naam in voor de scène en kiest u de gewenste kleuren op te nemen in het.

Deze tool is zeer krachtig; u kunt zelfs een afbeelding kiezen en uw scène nemen het sfeervolle kleuren. Er zijn verschillende vooringestelde afbeeldingen, maar u kunt ook kiezen uit je filmrol.

In aanvulling op de basis-functies van de Philips Hue lampen, er zijn ook enkele experimentele functies die beschikbaar zijn via Hue Labs. Dit platform biedt Philips Hue-eigenaren om een opt-in van de eerste prototypes van functies, zoals het inschakelen van een lampje te flikkeren als een kaars.

Als u wilt zien welke opties beschikbaar zijn, tikt u gewoon op “Verkennen” aan de onderkant van het scherm en tik vervolgens op “Hue Labs.”

Philips Hue biedt een krachtige aanpassingsmogelijkheden platform waarin mensen die de stemming in hun huizen met slimme verlichting, maar het is niet de enige. Mensen met LIFX verlichting kunt toegang krijgen tot veel soortgelijke functies, evenals die met Sengled, Tradfri, of GE de verlichting.

LEES VERDER

  • “Het Instellen van een Kamer de Stemming met Intelligente Verlichting
  • “Waarom Moet Je een Grafische Tablet voor Photoshop
  • “Hoe Stream UFC 251 Usman vs. Masvidal Live Online
  • “Het Aanpassen van Automatische Updates op iPhone en iPad
  • “Kunt U Verplaatsen Windows 10 Kennisgeving van Pop-ups?