Google Duo för Android Kan Nu Ringer 32

0
89
Josh Hendrickson

Med en stor del av världen i någon form av låsning, videokonferenser är mer kritisk än någonsin. Men innan pandemin startade, mest personliga lösningar hanteras på en-på-en-samtal, vad gör man inte för familjen eller virtuella sociala sammankomster? Google Duo vill hjälpa och stötte sin samtalspartner gränsen till 32 deltagare.

Vi visste att Google som syftar till att öka ringer gränser för Android, som det redan hade stötte upp Duo samtal på Webben och 32. Men innan denna förändring, Android begränsning var en ynka 12 ringer. Tillräckligt för en liten sammankomst, men även andra tjänster som Facebook redan överskridit den gränsen.

Uppdateringen rullar ut just nu, och du förmodligen redan har förändringen. Du kan få ett popup-meddelande som låter dig veta om ändringen, men även om du inte, du kan fortfarande göra gruppsamtal. Bara att börja ett samtal och välj 31 för människor att hoppa på och prata.

Förändringen verkar vara en server-side switch, så om du inte kan ringa fler än 12 personer, du måste vänta på uppdateringen för att nå dig.

via Android Polisen