De Beste Draagbare fotoprinters voor iOS-en Android-Apparaten

0
40
PixieMe/Shutterstock.com

In staat om snel afdrukken van uw favoriete foto ‘ s vanaf uw smartphone is ideaal voor het maken van directe herinneringen of scrapbooking. Deze foto printers kunnen overal worden genomen en doen een groot werk van het brengen van herinneringen tot leven.

Hoewel deze printers zijn klein genoeg om overal mee, ze zijn niet de enige optie voor het afdrukken van foto ‘ s. Wilt u grotere foto ‘ s dan wat deze draagbare printers kunnen bieden, die de neiging hebben om max uit op ongeveer 4 x 6 inch, of als u op zoek bent naar een super hoge kwaliteit afdrukken, moet u upgraden naar een groter printer, echter worden gewaarschuwd dat de grotere printers kost minstens het dubbele van het bedrag draagbare printers doen.

Wat te Zoeken in Draagbare fotoprinters

Hoewel smartphone foto printers lijkt bedrieglijk eenvoudig, er zijn eigenlijk een heleboel factoren om te overwegen wanneer het kopen van een. Door het nemen van een moment om te leren over de talloze opties en functies, zal het gemakkelijker voor u om te kiezen van de perfecte foto printer voor uw behoeften.

  • Papier en verf-Typen: de Meeste printers worden geleverd met een kleine hoeveelheid foto papier, zodat u kunt beginnen met het recht uit de doos, maar het is aan u om bij te blijven met navullingen. De kleinere foto printers maken gebruik van 2 x 3 inch photo paper voor het grootste deel, maar er zijn een paar die u kunt afdrukken op andere papierformaten, variërend van 2.1 x 2.1 cm tot 4 x 6 inch. Verf en papier soorten variëren per printer, als goed, maar de meeste gebruiken ZINK—of nul inkt en papier, die kleurstof kristallen ingebed in het papier die worden geactiveerd door warmte. Voor anderen kan werken als een ouderwetse Polaroids, hebben all-in-one cartridges net zoals een gewone printer (al is het een verkleinde versie), of het gebruik van vier-pass dye sublimation toe te passen kleuren.
  • Opties voor het bewerken: Het beste draagbare fotoprinters hebben companion apps beschikbaar die je kunt importeren en bewerken van uw foto ‘ s voordat u ze afdrukt. Sommige van deze apps focus op basale bewerkingen uitvoeren, zoals bijsnijden, lichter, en het aanpassen van de kleurbalans van foto ‘ s, terwijl anderen gaan allemaal uit en laat je filters toevoegen, emojis, tekst, en andere leuke elementen voor een totale aanpassing.
  • Aansluitmogelijkheden: Er zijn verschillende manieren om deze printers verbinding kunnen maken met uw telefoon foto ‘ s afdrukken. Sommige vereisen een fysieke verbinding als via een USB-poort, terwijl anderen bieden een digitale connectiviteit opties, zoals Bluetooth of Wi-Fi. De meerderheid van de printers werken met beide iPhone-en Android-apparaten, hoewel niet allen, dus controleer het apparaat compatibel is met de printer die u wilt voordat u een aankoop doet.
  • Voeding: De meerderheid van de mini foto-printers maken gebruik van oplaadbare batterijen. Terwijl die batterijen maken ze zeer draagbaar, ze hebben nog steeds een relatief korte levensduur van de batterij. Verwacht ergens tussen de 10-35 foto ‘ s per lading, dus laat de stekker van de oplaadkabel achter als u van plan bent op het doen van ton van afdrukken.

Best Overall: HP Tandriemschijf

HP

De HP Tandwiel maakt het gemakkelijk om alles afdrukken van de geweldige foto ‘ s op uw smartphone, waar u ook bent. De gratis Tandwiel companion app (voor Android en iOS) kunt u bewerken en versieren van uw foto ‘ s met filters en emojis voor het afdrukken. Het maakt het ook gemakkelijk voor het maken van fotoalbums en het aansluiten van uw social media accounts voor direct afdrukken. Meerdere mensen kunnen verbinden met het Tandwiel in één keer, en de app (samen met een persoonlijke LED-licht) te zien, die is momenteel aan het afdrukken in de wachtrij.

Het Tandwiel drukt op ZINK fotopapier in de printer met peel-en-stick back, welke maatregelen 2 x 3 inch met een resolutie van 313 x 400 DPI. Het Tandwiel wordt geleverd met 10 vellen fotopapier om te beginnen, en de batterij kunt afdrukken ongeveer 35 foto ‘ s per acculading. De printer is aangesloten op uw telefoon via Bluetooth ® 5.0, is verkrijgbaar in vier leuke kleuren, en maatregelen 3.15 x 4.63 x 0,98 inch, dus het is klein genoeg om in een zak of een bureau lade.

Beste Algemeen

HP Tandwiel Portable Photo Printer (2e Editie) – Direct Afdrukken 2×3 Sticky-Back-Foto ‘ s vanaf Uw Telefoon [Luna Parel] [1AS85A]

Foto ‘ s afdrukken vanaf uw Android-of iPhone, waar je ook bent op 2 x 3 inch stickers.

Shop Nu

$89.85
Meer aanbiedingen

Beste Optie: Canon Ivy

Canon

Als u wilt een mini fotoprinter met functies als prijs als het design, kijk dan niet verder dan de Canon Ivy Mobiele Mini-Foto Printer. Het komt in drie prachtige kleuren—rose goud, mint groen, antraciet grijs en zijn Android en iOS companion apps bieden krachtige bewerkingsgereedschappen, zoals filters, kaders, effecten, AR live filters, collage afdrukken, en tegel print opties, en je kunt tekst toevoegen, stickers, emojis, tekeningen en meer te maken elke foto perfect. Foto ‘ s afdrukken vanaf de galerij van de telefoon, of direct vanuit je Instagram of Facebook pagina.

Je verbinding met de printer via de app en Bluetooth, en je foto ‘ s zijn geprint op 2 x 3 inch sticker-terug ZINK fotopapier in de printer met een resolutie van 314 x 400 DPI. De foto ‘ s zijn waterbestendig, veegvast en scheurvast, zodat ze in staat zijn om te houden van je avonturen. De Canon Ivy is ook super draagbaar, als het meet slechts 3,2 x 4,7 x 0,70 centimeter.

Beste Premium Optie

Canon IVY Mobiele Mini Photo Printer via Bluetooth(R), Rose Goud

Deze prachtige smartphone foto printer maakt gebruik van ZINK papier en heeft een app voor het bewerken van foto ‘ s.

Shop Nu

$119.00
Meer aanbiedingen

Voor Hogere Kwaliteit Prints: Fujifilm Instax

Fujifilm

Serieuze foto-liefhebbers zal iets vinden om lief te hebben over de Fujifilm Instax. Het biedt afdrukken van foto ‘ s in een hogere resolutie dan die van zijn concurrenten (800 x 680p met een resolutie van 320 DPI), wat betekent dat er meer gegevens, scherpere details en een beter kleurverloop. Je kunt het toepassen van lichte bewerkingen op uw foto ‘ s voordat u ze afdrukt op de companion Android-of iOS-apps, een collage sjabloon, en het toepassen van filters en tekst.

De Instax prenten maatregel van 2,4 x 1,8 centimeter en de laser blootstelling systeem betekent snel afdrukken (ruwe 10 seconden). De oplaadbare batterij kan opladen via de meegeleverde micro USB-kabel. Kunt u een oogje houden op de film en de batterij met de LED-lampjes aan de zijkant of zelfs opnieuw afdrukken van een foto in een handomdraai met de handige toets Reprint.

Voor Hogere Kwaliteit Afdrukken

Fujifilm INSTAX Aandeel SP-2 Mobile Printer (Zilver)

Geniet van grotere, hogere resolutie wordt afgedrukt met een hogere DPI en bewerken.

Shop Nu

$69.89
Meer aanbiedingen

Beste Budget Photo Printer: Kiipix Portable Photo Printer

Kiipix

De Kiipix Portable Photo Printer neemt een iets andere aanpak is om het afdrukken van foto ‘ s vanaf uw smartphone. In plaats van een verbinding met een koord, met een app of via Wi-Fi, het scant foto ‘ s rechtstreeks vanaf uw telefoon scherm, dus vergeet niet om uw telefoon van de helderheid van alle de weg naar boven. Hoewel de Kiipix het handige ontwerp betekent dat je niet te maken hebt met een tussenpersoon app of je zorgen te maken over de batterij van het toestel te sterven aan u, het betekent ook dat je zult moeten bewerk uw foto ‘ s elders vóór het scannen van hen.

De vele reacties op Amazon beweren dat de prints van de Kiipix hebben de neiging om een retro look aan hen, die zouden kunnen worden, omdat de Kiipix scant uw beelden uit een scherm in plaats van het verwerken van de digitale afbeelding. Dat kan de trade-off voor de lagere prijs. Niettemin, de printer ondersteunt twee maten—2.1 x 3,4 cm en 1,8 x 2,4 cm—en het maakt gebruik van Fujifilm Instax Mini film.

Beste Budget Photo Printer

KiiPix Portable Photo Printer, Zwart

Scan foto ‘ s rechtstreeks vanaf uw telefoon scherm en afdrukken zonder Bluetooth of Wi-Fi.

Shop Nu

$24.37
Meer aanbiedingen

Beste Heavy-Duty Draagbare fotoprinter: Canon Selphy CP1300

Canon

Als je het niet erg handel uit van een omvangrijker frame voor meer functies, de Canon Selphy is een serieus goede keuze. De foto printer maatregelen 7.1 x 5,4 x 2.5 inch, en heeft een ingebouwde 3,2-inch LCD-scherm is ideaal voor het navigeren van de menu-opties en het bewerken van uw foto ‘ s. Er is zelfs een optionele batterij die u kunt kopen voor de Selphy als u van plan bent om met u mee op uw volgende reis. De Selphy is ook compatibel met een indrukwekkende vier foto print maten: 2.1 x 2.1-inch, 2.1 x 3,4-inch, 3,5 x 4.7-inch, 4 x 6-inch wordt afgedrukt, zodat u kunt zowel de portefeuille-omvang herinneringen samen met grotere foto ‘ s voor een plakboek.

U kunt verbinding maken met de printer via de Android-en iOS-companion app of door het verbinden van uw apparaat via USB. De app heeft een leuke Party Shuffle-functie in die van al uw vrienden kunt versturen van beelden van hun telefoon aan op de printer en het zal te combineren in een leuke collage die je kunt printen. Het kan omgaan met vierkante Instagram afdrukken (vandaar de 2.1 x 2.1-inch papier optie), en zelfs het maken van verticale foto booth afgedrukt op 4 x 6-inch papier gesneden in de helft en delen met een vriend.

Beste Heavy-Duty Draagbare Fotoprinter

Canon SELPHY CP1300 Draadloze Compact Photo Printer met AirPrint en Mopria Apparaat Afdrukken, Zwart (2234C001)

Afdrukken vier foto maten, en het navigeren door het menu met de on-board-scherm en de bijbehorende app.

Shop Nu

$99.99
Meer aanbiedingen

De beste Foto Printer voor iOS: Prynt Zak

Prynt

De Prynt Pocket heeft een coole feature die u nergens anders zult aantreffen: de mogelijkheid tot insluiten van een video in uw foto afdrukken. Het maakt gebruik van augmented reality voor het toevoegen van een video aan de binnenkant van uw foto, en alles wat je hoeft te doen is om te zien is houden de Prynt-app op je iOS-apparaat via de foto en kijken. Het is een verfrissende manier om te zorgen voor wat extra leuk om de foto ‘ s die u versieren uw appartement of deel een geheim geheugen met vrienden. Of, als je gewoon wilt om het simpel te houden en geen moeite met een video, de app laat je plezier toe te voegen grenzen en filters om je foto voordat u het afdrukken van de app.

Foto ‘s zijn geprint op 2 x 3-inch ZINK fotopapier in de printer met een peel-en-plak terug, en voor het afdrukken van een foto, alleen fysiek sluit uw telefoon in Prynt’ s dock en ga aan de slag. U kunt trek foto ‘s rechtstreeks vanaf uw iPhone gallery of je Instagram feed op dat punt, of neem foto’ s en video ‘ s in real-time met uw telefoon die is aangesloten op het apparaat. Het enige echte nadeel van de Prynt is dat het alleen geschikt voor iPhones (sorry Android gebruikers).

De beste Foto Printer voor iOS

Prynt Zak, Instant Photo Printer voor iPhone – Cool Grey (PW310001-CG)

Print foto ‘s rechtstreeks vanaf uw iPhone en Instagram pagina, en het insluiten van AR video’ s.

Shop Nu

$101.99
Meer aanbiedingen

Beste Foto-Printer voor Android: Kodak Mini 2

Kodak

Als u niet wilt om te gaan met het gedoe van het aansluiten op uw foto printer via Bluetooth of Wi-Fi (of fysiek aansluiten), de Kodak Mini 2 kun je dingen eenvoudig te houden met NFC One Touch … als je een Android-gebruiker. Apple gebruikers kunnen alleen verbinding maken met Bluetooth. De mini smartphone foto printer maakt 2.1 x 3,4-inch kleuren-of zwart-wit prints met behulp van een vier-pass D2T2 dye-sublimatie-methode, en de prints zijn direct droog. Kodak patronen combineren papier en inkt, en kan worden gekocht in stappen van 20, 30 of 50. Er is ook een bijbehorende app voor Android en iOS, waar u kunt bijsnijden, filters toevoegen, en anderszins bewerken van uw foto ‘ s voordat u ze afdrukt.

Beste Foto-Printer voor Android

Kodak Mini 2 HD Draadloze Draagbare Mobiele Instant Photo Printer, Print Sociale Media Foto ‘ s, van Hoogwaardige Full Color Prints – Compatibele w/iOS & Android Apparaten (Blauw)

Print 2.1 x 3,4-inch foto ‘ s in een handomdraai van uw Android-apparaat met NFC.

Shop Nu

$63.98
Meer aanbiedingen

De meeste Portable Photo Printer: Polaroid ZIP

Polaroid

Met de Polaroid ZIP, je hebt een piepkleine foto printer die packs een punch. De pocket-formaat printer is een geschenk uit de hemel voor reizen bloggers en feestgangers gelijk, en haar levendige prints brengen uw prints te leven. De gratis begeleider Android en iOS apps geven je de kracht om je foto ‘ s bewerken (denk aan: helderheid aanpassen, vervaging, kleur, aanpassen van de temperatuur) en zelfs aanpassen met leuke stickers en filters met een vleugje creativiteit. Dan alles wat je hoeft te doen is een zip ze over naar de printer rechtstreeks vanuit de app via Wi-Fi.

Het ZIP-prints van de foto ‘ s op 2 x 3-inch ZINK foto papier, die heeft een zelfklevende achterzijde en is scheurvast, waterdicht, en vlekvrij. Het Zip-de oplaadbare accu zorgt voor maximaal 25 afdrukken op een enkele lading, en omvat de oplaadkabel die je nodig hebt wanneer het tijd is om op te laden.

De Meeste Portable Photo Printer

Polaroid WiFi Wireless 3×4 Draagbare Mobiele fotoprinter (Wit) met LCD Touch Scherm, Compatibel w/ iOS & Android.

Deze printer is de kleine en krachtige functies maken het een echte krachtpatser waar u ook bent.

Shop Nu

$99.99
Meer aanbiedingen