Hvordan Spille James Bond Goldeneye på en PC

0
54

GoldenEye 007 er fortsatt en av de mest populære first person shooters av all tid. Det bærer en spesiell plass i hjertene til mange spillere, for banebrytende flerspilleropplevelse og single-player modus som lar deg bli James Bond.

Det er nå over 20 år siden 1997 slipp, og du kan få det tøffere å spille i GoldenEye 007 med dine venner igjen. Visste du at det er en gratis versjon av GoldenEye 007 multiplayer, kjent som GoldenEye: Kilde?

Her er hvordan du spiller James Bond GoldenEye: Source online akkurat nå—og om det er bedre enn N64 opprinnelige.

Hva Er James Bond GoldenEye: Kilde?

Helt tilbake i 2005, Team GoldenEye: Kilde begynte utviklingen av en total overhaling mod for GoldenEye 007. Den første GoldenEye: Kilde full-utgivelsen ble ledige i desember 2010, og ble møtt med generelt positive tilbakemeldinger.

James Bond GoldenEye: Kilden er forskjellig fra den opprinnelige i at det er multiplayer-bare. Du kan ikke jobbe seg tilbake i den opprinnelige single-player GoldenEye 007 kampanjen, som er en skam. Imidlertid, kan du spille multiplayer GoldenEye på tvers av en rekke av de originale spillene nivåer, inkludert favoritter som Komplekse, Bibliotek, og Anlegget.

Det er også andre nivåer som ikke var tilgjengelig som multiplayer alternativer i den opprinnelige tittelen, for eksempel Kontroll, Silo, Vugge, og Depot. Noen av kartene inkluderer den “klassiske” N64-versjonen og en modernisert versjon også.

GoldenEye: Kilde har alle flerspillermodi fra den opprinnelige, for eksempel Lisens til å Drepe (one-shot drepe), Living Daylights (capture the flag), og Du Bor Bare to Ganger (bare to respawns per spiller).

Hvor å Laste ned & Installere GoldenEye: Kilde

En av de beste ting om GoldenEye: Source er at det er helt gratis. Du og vennene dine kan laste ned og spille multiplayer James Bond GoldenEye online uten å bruke en eneste krone.

For å gjøre dette, må du ha en Steam-konto, Kilden SDK Base 2007, og GoldenEye: Kilden selv.

  1. Først opp, laste ned og installere Steam.
  2. En gang installert, åpner du Steam (du trenger til å lage en Steam-konto).
  3. Velg Bibliotek – kategorien for å åpne spillet bibliotek.
  4. Klikk på rullegardinmenyen for tiden med tittelen Spill, opphever du merkingen for Spill, og sjekk Verktøy. Du kan bruke søkefeltet under rullegardinmenyen for å søke etter Kilden SDK Base 2007, og velg deretter Installer.
  1. Det neste du trenger er å laste ned og installere GoldenEye: Source. Spillet bruker Kilden SDK Base 2007 motor, men går utenfor Steam.

Last ned: GoldenEye: Kilde for Windows (Gratis)

  1. Etter GoldenEye: Kilde ferdig installert, kan du begynne å spille umiddelbart. Velg Finn Servere fra GoldenEye: Kilde-menyen, og deretter bla gjennom de tilgjengelige alternativene. Den beste måten å sortere server listen av antall aktive brukere. Velg Spiller tab for å finne server med de mest aktuelle spillere. Dobbel-klikk server for å bli med i maktkampen.

Er GoldenEye: Kilde Bedre Enn GoldenEye 007?

Spørsmålet du har ventet på: er GoldenEye: Kilde bedre enn originalen?

GoldenEye: Kilde oppdateringer den opprinnelige James Bond GoldenEye 007 spilling på flere sentrale områder. Da har du ytterligere oppgraderinger som kommer courtesy av valves Source-spillmotoren, og multiplayer-funksjonalitet som kommer med det. For en, GoldenEye 007 multiplayer var begrenset til fire spillere, mens GoldenEye: Kilde støtter opp til 64 spillere.

Som GoldenEye: Source er gratis, du og dine venner kan hoper seg inn i en av de mange åpne servere og begynne å spille. På tidspunktet for skriving, er det minst 25 online servere. Men hvis du forventer å hoppe inn og begynne å spille GoldenEye: Kilde multiplayer med andre brukere, kan du finne deg selv venter.

Den GoldenEye: Source-servere er øde. Bli med på en server og venter en stund, er et alternativ. Det kan ta en stund, men brukere vil samles i én server gitt det lave antall spillere.

Når du får et spill opp og kjører, det flått nostalgiske bokser du ønsker fra en James Bond-GoldenEye multiplayer session: kjører og gunning, massevis av våpen, rask turnover i lek og fart, og noen gode, dum moro.

En annen hendig tillegg er mus og tastatur. Å spille første person skytespill av noe slag på en gamepad er litt vanskeligere enn den tastatur og mus alternativ. Selv om N64-kontrolleren var unike i design og mange vil ha ekspert nøyaktighet med det, tastaturet og musen kombinasjon er et bedre alternativ.

En ting som kan skuffe de som er nye til GoldenEye: Kilden er mangelen på en single-player kampanje. Total overhaling mod var aldri ment for enkelt-spiller. Hvis du ønsker å spille gjennom fantastisk GoldenEye 007 single-player modus, trenger du å laste ned og spille via en N64 emulator.

GoldenEye 007 vs. GoldenEye: Kilde

GoldenEye: Source er en stor gjenskapelse av N64 klassisk. Du kan finne deg selv vandrende korridorene i Komplekse eller unnvike mellom bokhyllene i Biblioteket i løpet av minutter, alle med den samme lyden av ricocheting kuler flyr over hodet ditt.

Hvis du leter etter en stor gratis multiplayer skytespill i første person, så bør du absolutt sjekke ut James Bond GoldenEye: Source.

Ellers bør du sjekke ut vår liste over de beste gratis spill du kan spille akkurat nå. Det er mange på det å holde deg underholdt.