Hur Stream UFC 251 Usman vs. Masvidal Live Online

0
61
UFC

Höll i en privat strand i Abu Dhabi, weltervikt mästare Kamaru Usman tar på 2019 Fighter i År Jorge Masvidal. Också på kortet: en featherweight returmatch mellan Max Holloway och Alexander Volkanovski. Här är hur att titta på.

Hur att Se Kampen Live i Usa

UFC 251 är exklusiva till ESPN+, ESPN: s streaming-tjänst i Usa, så det enda sättet att se kampen live på nätet. För att du måste registrera dig för ESPN+, och sedan köpa den kampen som en pay-per-view-evenemang.

Täckning av de viktigaste fight card börjar vid 10:00 PM Eastern Time (USA). Prelims börjar vid 6:00 PM Östra.

ESPN+ vanligtvis körs 4,99 usd per månad. För att titta på UFC 251 live, du kommer att behöva ponny upp en extra $65.

Det finns ett annat alternativ, dock. Om du är en ny prenumerant till ESPN+, du kan också köpa UFC 251 PPV tillsammans med en ett år ESPN+ abonnemang för $84.98 (en årlig prenumeration ensam kostar $49.99, så det är som att få PPV kampen för $34.99 istället för $65). Befintliga månatliga abonnenter kan också dra nytta av detta erbjudande genom att uppgradera till en årlig plan och köpa kampen för samma pris ($84.98)

Vid denna tid, det finns inget sätt att se kampen live via kabel-TV eller via någon annan streaming-tjänst i USA. Du kan titta på prelims i USA (och den viktigaste kort utanför OSS) via UFC: s KAMP PASS.

Med Frågor Förbi Geografiska Begränsningar? Använda en VPN –

Oavsett om du reser från ditt hemland eller bo på en plats som har löjliga restriktioner på vad som finns, lösningen för att kringgå restriktioner är alltid att använda VPN, vilket kommer att göra det verkar som om du kommer från en annan plats. Vår VPN-val är dessa:

ExpressVPN: Denna VPN-valet är otroligt snabb, lätt att använda, och har mycket användarvänliga klienter för varje plattform. Här är hur att titta på kampen:

  1. Hämta Snabb VPN.
  2. Ansluta till en server belägen i USA.
  3. Bege dig till ESPN+ och köpa kampen. Du kommer att behöva ange ett giltigt POSTNUMMER.

StrongVPN: Denna VPN är inte riktigt så användarvänligt, men är mycket snabb och tenderar att vara användbara för att kringgå begränsningar eftersom det inte riktigt är så känd.

I allmänhet sätt att kringgå begränsningarna är att byta VPN-servern till ett annat land som har tillgång till den webbplats som du försöker visa. Om det fortfarande är blockerad, pröva en annan server. Båda alternativen erbjuder gratis prövningar, så kommer du inte behöva betala för något som inte fungerar för dig.

LÄS NÄSTA

  • “Anpassa Automatiska Uppdateringar på iPhone och iPad
  • “Kan Du Flytta Windows-10: s Anmälan Pop-ups?
  • “Processorer Avkodas: Förståelse Intels Mikroarkitektur Namn
  • “Hur man Skannar en Fil eller Mapp för Malware med Microsoft Defender i Windows 10
  • “Hur man Använder Kommandot whois på Linux