Hur man Spelar James Bond i Goldeneye på en PC

0
44

GoldenEye 007 är fortfarande en av de mest populära first person shooters av alla tid. Det bär en speciell plats i hjärtat hos många spelare, för banbrytande multiplayer-upplevelse och singleplayer-läge som gör att du blir James Bond.

Det är nu över 20 år sedan 1997 release, och du kan få klåda att spela GoldenEye 007 med dina vänner en gång till. Visste du att det finns en gratis version av GoldenEye 007 multiplayer, känd som GoldenEye: Källa?

Här är hur du spelar James Bond i GoldenEye: Källa på nätet just nu—och om det är bättre än N64 ursprungliga.

Vad Är James Bond I GoldenEye: Källa?

Sätt tillbaka i 2005, Laget Knipa: Källa började utvecklingen av en total översyn mod för GoldenEye 007. Den första GoldenEye: Källa full release blev tillgänglig i December 2010, och möttes av en generellt positiv feedback.

James Bond i GoldenEye: Källa skiljer sig från den ursprungliga i att det är multiplayer-bara. Du kan inte fungera tillbaka genom den ursprungliga enda spelare GoldenEye 007 kampanj, vilket är synd. Men, du kan spela multiplayer GoldenEye över ett urval av de ursprungliga titlarna nivåer, inklusive favoriter som Komplexa, Bibliotek, och Anläggning.

Det finns också andra nivåer som inte var tillgängliga som multiplayer-alternativ i den ursprungliga titeln, såsom Kontroll, Silo, Vagga, och Depå. Vissa kartor har den “klassiska” N64-versionen och en moderniserad version också.

GoldenEye: Källa har alla multiplayer-spel lägen från den ursprungliga, som Licens att Döda (one-shot-kill), iskallt (fånga flaggan), och Du Lever Bara två Gånger (endast två återuppstår per spelare).

Hur att Ladda ner & Installera GoldenEye: Källa

En av de bästa sakerna med att Knipa: Source är att det är helt gratis. Du och dina vänner kan ladda ner och spela multiplayer James Bond i GoldenEye på nätet utan att spendera ett enda öre.

För att göra det behöver du ett Steam-konto, Source SDK Base 2007, och GoldenEye: Källan själv.

  1. Först upp, ladda ner och installera Steam.
  2. En gång installerat, öppna Steam (du kommer att behöva för att skapa ett Steam-konto).
  3. Välj det Bibliotek fliken för att öppna ditt spel bibliotek.
  4. Klicka på den nedrullningsbara menyn för närvarande med titeln Spel, avmarkera kryssrutan Spel, och kontrollera Verktyg. Du kan använda sökfältet under rullgardinsmenyn för att söka efter Källan SDK Base 2007, och välj sedan Installera.
  1. Nästa, du måste ladda ner och installera GoldenEye: Source. Spelet använder Source SDK Base 2007 motor, men går ut i sanden.

Ladda ner: GoldenEye: Källkod för Windows (Gratis)

  1. Efter GoldenEye: Källa klar att installera, kan du börja spela direkt. Välj Hitta Servrar från GoldenEye: Source-menyn och sedan på bläddra bland de tillgängliga alternativen. Det bästa sättet att sortera listan server är antalet aktiva användare. Välj den Spelare fliken för att hitta servern med det mest aktuella spelare. Dubbel-klicka på server för att gå med i striden.

Är GoldenEye: Källa Bättre Än GoldenEye 007?

Den fråga du har väntat på: är GoldenEye: Källa bättre än originalet?

GoldenEye: Källa uppdaterar den ursprungliga James Bond i GoldenEye 007 gameplay på flera viktiga områden. Då har du ytterligare uppgraderingar som kommer artighet av valves Source-spelmotorn och multiplayer-funktionalitet som kommer med det. För en, GoldenEye 007 multiplayer var begränsad till fyra spelare, medan GoldenEye: Källa stöd för upp till 64 spelare.

Som GoldenEye: Källa är gratis, du och dina vänner kan stapla in i en av de många öppna servrar och börja spela. I skrivande stund finns det minst 25 online-servrar. Men om du väntar på att hoppa in och börja spela GoldenEye: Källa multiplayer med andra användare, kan du hitta dig själv att vänta.

Den GoldenEye: Source-servrar är öde. Ansluter till en server och väntar på en tag är ett alternativ. Det kan ta ett tag, men användarna kommer att samlas i en server med tanke på det låga antalet spelare.

När du får ett spel igång, det fästingar nostalgiska lådor du vill ha från en James Bond i GoldenEye multiplayer session: löpning och gunning, massor av vapen, snabb omsättning i spel och fart, och en del är bra, dumma kul.

En annan praktisk dessutom är mus och tangentbord. Spelar first person shooters av något slag på en gamepad är något svårare än att tangentbordet och musen alternativ. Även om N64 controller har en unik design och många kommer att ha expert noggrannhet med det, tangentbord och mus kombination är ett bättre alternativ.

En sak som kan svika de nya till GoldenEye: Källa är bristen på en singleplayer-kampanj. Den totala översyn mod aldrig var avsedd för en enda spelare. Om du vill spela via awesome GoldenEye 007 singleplayer-läge, måste du hämta och spela upp via en N64 emulator.

GoldenEye 007 vs. GoldenEye: Källa

GoldenEye: Source är en fantastisk nyinspelning av N64 klassiker. Du kan hitta dig själv roaming korridorerna av den Komplexa eller ducka mellan bokhyllor i Bibliotek inom några minuter, alla med samma ljud av rikoschetterande kulor flyger över ditt huvud.

Om du letar efter en stor gratis multiplayer first person shooter-spel, så ska du absolut kolla in James Bond i GoldenEye: Source.

Annars bör du kolla in vår lista över de bästa gratis video spel som du kan spela just nu. Det finns massor om det för att hålla dig underhållen.