Hoe Te Spelen James Bond Goldeneye op een PC

0
40

GoldenEye 007 is nog steeds één van de meest populaire first person shooters aller tijden. Het draagt een speciale plaats in de harten van vele gamers, voor de baanbrekende multiplayer-ervaring en de single-player modus waarmee u zich James Bond.

Het is nu meer dan 20 jaar sinds 1997 release, en kan je de jeuk te spelen GoldenEye 007 met uw vrienden eens te meer. Wist u dat er is een gratis versie van de multiplayer van GoldenEye 007, bekend als GoldenEye: Source?

Hier is hoe je het spelen van James Bond in GoldenEye: Source die nu online zijn en of het beter is dan de originele N64.

Wat Is James Bond GoldenEye: Source?

De weg terug in 2005, Team GoldenEye: Source begon aan de ontwikkeling van een totale revisie mod voor GoldenEye 007. De eerste GoldenEye: Source full-release beschikbaar werd in December 2010, en werd met over het algemeen positieve feedback.

James Bond GoldenEye: Source verschilt van het origineel, dat het is een multiplayer-only. Kan je niet werken terug door middel van de originele single-player GoldenEye 007 campagne, dat is een schande. U kunt echter het spelen van multiplayer van GoldenEye over een bereik van de originele titels niveaus, inclusief favorieten, zoals Complexe, Bibliotheek, en Faciliteit.

Er zijn ook andere niveaus die niet beschikbaar als multiplayer-opties in de oorspronkelijke titel, zoals Controle, Silo, Wieg, en Depot. Sommige kaarten zijn de “klassieke” N64 versie en een gemoderniseerde versie, ook.

GoldenEye: Source bevat alle van de multiplayer spelmodi van het origineel, zoals License to Kill (one-shot-kill), Living Daylights (capture the flag) en you Only Live Twice (slechts twee herleeft per speler).

Hoe te Downloaden & Installeren van GoldenEye: Source

Een van de beste dingen over GoldenEye: Source is dat het helemaal gratis is. U en uw vrienden kunt downloaden en spelen van de multiplayer van James Bond in GoldenEye online, zonder de uitgaven een cent.

Om dit te doen, moet je een Steam account, de Source SDK Base 2007, en GoldenEye: Source zelf.

  1. Eerst omhoog, downloaden en installeren van Steam.
  2. Als het eenmaal geïnstalleerd is, open Stoom (u moet maken van een Steam-account).
  3. Selecteer de Bibliotheek op het tabblad openen van uw spel bibliotheek.
  4. Klik op de dropdown menu momenteel met de titel Spelen, vink Games, en controle – Instrumenten. U kunt gebruik maken van de zoekbalk onder het dropdown menu om te zoeken naar Source SDK Base 2007, selecteer vervolgens Installeren.
  1. Vervolgens moet je het downloaden en installeren van GoldenEye: Source. Het spel maakt gebruik van de Source SDK Base 2007 motor maar draait buiten Stoom.

Downloaden: GoldenEye: Source voor Windows (Gratis)

  1. Na GoldenEye: Source afwerkingen installeren, kunt u meteen beginnen met spelen. Selecteer Vinden Servers van de GoldenEye: Source menu, blader door de beschikbare opties. De beste manier om te sorteren op de lijst van de server wordt door het aantal actieve gebruikers. Selecteer de Speler op het tabblad om de server met de meeste huidige spelers. Dubbelklik op de server van de strijd.

Is GoldenEye: Source Beter Dan GoldenEye 007?

De vraag die je hebt gewacht: is GoldenEye: Source beter is dan het origineel?

GoldenEye: Source updates de originele James Bond GoldenEye 007 gameplay in een aantal belangrijke gebieden. Dan heb je extra upgrades die komen hoffelijkheid van Valve ‘ s Source game-engine en de multiplayer functionaliteit die wordt geleverd met dat. Voor een, GoldenEye 007 multiplayer was beperkt tot vier spelers, terwijl GoldenEye: Source ondersteunt maximaal 64 spelers.

GoldenEye: Source is gratis, u en uw vrienden kunnen de stapel in een van de vele open-servers en beginnen te spelen. Op het moment van schrijven zijn er minstens 25 online servers. Echter, als je verwacht om bij te springen en beginnen met het spelen van GoldenEye: Source multiplayer met andere gebruikers, je zou kunnen vinden jezelf te wachten.

De GoldenEye: Source servers zijn verlaten. Bij een server en een tijdje wachten is een optie. Het kan een tijdje duren, maar gebruikers zullen verzamelen op een server gezien het lage aantal spelers.

Wanneer je dat doet krijg je een spel loopt, het teken van de nostalgische dozen die u van een James Bond GoldenEye multiplayer-sessie: rennen en knallen, veel wapens, snelle omzet in spelen en momentum, en een aantal goede, silly fun.

Een andere handige toevoeging is de muis en het toetsenbord. Het spelen van first person shooters van een soort op een gamepad is iets moeilijker dan het toetsenbord en de muis alternatief. Hoewel de N64 controller is uniek in ontwerp en velen zullen hebben deskundige juistheid, de toetsenbord en muis combinatie is een betere optie.

Een ding dat kan teleurstellen die nieuwe GoldenEye: Source is, is het ontbreken van een single-player campagne. De totale overhaul mod was nooit bedoeld voor één speler. Als u wilt spelen door de geweldige GoldenEye 007 single-player mode, u zult moeten downloaden en afspelen via een N64 emulator.

GoldenEye 007 versus GoldenEye: Source

GoldenEye: Source is een grote wijzigingen van de N64-klassieker. Je vindt jezelf roaming in de gangen van het Complex of uitwijken tussen de boekenkasten in de Bibliotheek binnen een paar minuten, alle met dezelfde klank van terugketsen kogels vliegen boven je hoofd.

Als u op zoek bent naar een grote gratis multiplayer first person shooter, dan moet je absoluut James Bond in GoldenEye: Source.

Anders moet je eens kijken op onze lijst van de beste gratis video games die je kunt spelen nu. Er zijn veel er om u te vermaken.