Hoe De Final Fantasy Cloud Strife Karakter Is Veranderd Door De Jaren Heen

0
52

De Cloud Strife karakter in Final Fantasy is een broeierige, stekelige haren ex-SOLDAAT, en de één van de serie’ meest iconische protagonisten. Hij verscheen in meer games, zowel in het Final Fantasy universum en daarbuiten, dan enig ander teken van de franchise, met uitzondering van Gilgamesh. Zijn kalme houding, gekke stijl van vechten, en ongelooflijke verhaal komen allemaal samen aan het maken van een onmiskenbare aantrekkingskracht.

Er is meer aan de Cloud Strife ‘ s trekken dan alleen zijn handelsmerk scherpte, hoewel. Square Enix heeft verfijnd karakter door de jaren heen, naar beneden destilleren van de verschillende elementen die de fans liefde Cloud in het ultieme voorbeeld van een Final Fantasy-held—en het beste deel is dat u eenvoudig kunt zien hoe de Cloud Strife Final Fantasy karakter veranderd in de afgelopen jaren.

De eerste Indrukken Van de Cloud: Final Fantasy VII, 1997

De Cloud Strife karakter voor het eerst op de scène als een speelbaar personage in de PSOne versie van Final Fantasy VII. De korte, gedrongen sprite links veel van het karakter aan de verbeelding, hoewel het teken van kunst in de handleiding en op de doos gaf fans een beter idee van wat de Cloud eigenlijk uitzag.

In het originele spel, Cloud wordt vaak afgebeeld met de Buster Zwaard, de vijf-meter lange kolos wapen hij is het meest bekend voor. Zijn haar is stekelig, en hij draagt het uniform van een SOLDAAT 1e Klasse: bruin combat laarzen, een riem, en paars-blauwe broek en shirt. Zijn andere merk accessoire is één pauldron op zijn linker schouder, een variatie op het typische uniform.

Om meer specifieke, Cloud Strife is 5’8, blauwe ogen, en rechtshandig. Volgens de informatie verstrekt door de recente remake van Final Fantasy VII, de Cloud is geboren op 11 augustus 1986.

Opmerking: Cloud Strife ‘ s eerste verschijning was in Final Fantasy V als een sprite op het scherm laden!

Final Fantasy Tactics

Cloud Strife maakte een verschijning in de Final Fantasy Tactics als een facultatief karakter van de speler zou kunnen werven. Echter, de zoektocht naar het verkrijgen van hem was niet altijd duidelijk, waardoor veel spelers niet ontdekt zijn opname in de titel tot later.

Als een optioneel karakter, Cloud Strife nog geen groot verhaal momenten. Zijn kunst is iets anders dan in Final Fantasy VII, maar slechts in kleine details; bijvoorbeeld, hij draagt een zwarte turtleneck in plaats van de standaard SOLDAAT uniform.

Final Fantasy VII: Advent Children

Misschien wel de beste video game van de film ‘ alle tijd, Final Fantasy VII: Advent Children ziet een iets oudere Cloud Strife na de gebeurtenissen van Final Fantasy VII. Hij veranderde zijn blik in een aantal manieren. Verdwenen is de militair uniform, die worden verhandeld in plaats daarvan voor een zwart shirt en een broek met een half-duster die betrekking heeft op zijn linker zijde.

Eerder dan de Buster Zwaard, Cloud Strife gebruikt in plaats van een set van Fusion Zwaarden, zes afzonderlijke bladen die een groter zwaard in grootte vergelijkbaar met de Buster Zwaard. Zijn haar heeft verloren een aantal van haar spikiness, als goed. Zijn persoonlijkheid blijft dezelfde, ook al heeft hij wat meer gegroeid broeden vanwege de gebeurtenissen rond het verhaal.

De Harten Van Het Koninkrijk

Cloud Strife ondergaat een grote uitstraling verandering in de Harten van het Koninkrijk. Eerder dan de stijl die hij heeft gedragen tot dit punt, zijn de Harten van het Koninkrijk outfits meer lijkt Vincent ‘ s kostuum uit Final Fantasy VII.

Cloud draagt wat lijkt op de standaard SOLDAAT 1e Klasse uniform, compleet met zijn linker pauldron. Hij is ook nog een rode cape die hangt om zijn nek en paden achter hem, als een enkele zwarte vleugel, die steekt uit zijn linker schouder.

Gezien het feit dat de Harten van het Koninkrijk is niet van canon, Cloud persoonlijkheid en doelen zijn een beetje anders in deze serie. Dat gezegd hebbende, is hij nog steeds tracht te verslaan Sephiroth. De zwarte vleugel is een reflectie van dit doel dient te wijzen op zijn banden met het teken.

Cloud Strife is een geheel ander karakter in de Harten van het Koninkrijk dan in de Final Fantasy-serie, het delen van alleen een naam en uiterlijk. Zoals iedereen die heeft gespeeld in de Kingdom Hearts-serie kent, het uitleggen van het verhaal zou een proefschrift—maar onnodig te zeggen, de gebeurtenissen van de serie niet reflecteren op de gebeurtenissen van de Final Fantasy serie.

Final Fantasy VII Remake

De recent uitgebrachte Final Fantasy VII Remake is een op hol geslagen succes voor Square Enix. Mogen de fans te herbeleven van de ervaring van het spelen van het spel opnieuw, hoewel talrijke wijzigingen waren aangebracht, niet alleen om de gameplay, maar ook om het verhaal. Cloud zichzelf zagen ook veranderingen, hoewel niet al te ingrijpend.

Zijn outfit en persoonlijkheid blijven grotendeels hetzelfde, als het spel is bedoeld om een nauw overeenkomt met het origineel. De titulaire karakter handelingen zoals u verwacht, hoewel Cloud ‘ s verleden en zijn relaties tot veel van de andere personages zijn verkend veel meer in-diepte.

Echter, de verbeterde graphics van de remake maken het makkelijker om te zien kleinere details over zijn uiterlijk dan ooit tevoren. Bijvoorbeeld, zijn linker schouder pauldron heeft altijd al aangegeven, met wat lijkt op de bouten uit komt, maar in Final Fantasy VII Remake, hun doel is logischer: om de vangst van een mes en houd het daar.

Cloud Strife is droog geraakt en gevoel voor humor komt door het veel beter in het nieuwe spel, ook. Alleen de manier waarop hij omgaat met Barrett alleen al is reden genoeg om door te spelen. Als u nog nooit hebt ervaren Final Fantasy VII voor jezelf, het is zeker de moeite waard het spelen van de oorspronkelijke—en vervolgens de aankoop van de remake te proberen voor jezelf.

Andere Optredens

Cloud Strife is verschenen in meer dan een dozijn games, hoewel de drie games en een film die hierboven vermeld zijn wijzigingen beste. Hij heeft weergegeven in verschillende spin-offs van Final Fantasy VII, evenals in andere, beter bekende spellen zoals Super Smash Bros.

Cloud s iconische look heeft zelfs aangetoond in games zoals Final Fantasy XIV als een beloning voor abonnees. Het geeft geen opmerkelijke statistieken, maar het ziet er cool uit.

Cloud Strife is een van de bekendste personages in de video game geschiedenis voor een reden. Als u interesse heeft in Final Fantasy of gewoon in een goed geschreven personages, check hem uit voor jezelf.