Google Retar en Google-Hem Högtalare Ersättare i ett Foto och Video

0
34
Google

Lite över en månad sedan, Google avvecklade den ursprungliga Google Hem högtalare (inte att förväxla med Googles Startsida app). Boet är Mini men alla tog sin plats, tack vare dess förvånansvärt bra ljud i ett litet paket. Men vad händer om du vill ha mer? Tja, det ser ut som en ny Boet märkesvaror högtalare är på väg, och Google är redo att visa lite om det.

Igår, 9to5Google postat bilder på högtalaren, artighet av en FTC ansökan, men samtidigt som gav oss en delvis skymd utsikt, FTC inte fokuserar på smickrande bilder av enheter. Fortfarande, det gav oss vårt bästa för att se ännu på de kommande Google Hem utbyte.

Det är tills Google skickat ut ett officiellt foto till flera butiker, inklusive 9to5Google. Vi kan se att talaren inte stå upp på slutet, trots en kudde form, och har tre led-lampor och ett tyg att täcka liknar andra Näste talare. Det verkar ligga platt liksom. Det följde foto upp med en video på YouTube och för en kort stund visade den enhet i handling:

Videon antyder högtalarna kommer att arbeta i par, mycket som Google Hem Max, men det behöver inte berätta mycket mer. Vi får vänta att ta reda på priser och tillgänglighet, men uppdaterar vi dig om när informationen blir tillgänglig.

via 9to5Google