Google Plaagt een Google Startpagina Luidspreker te Vervangen in een Foto en Video

0
86
Google

Iets meer dan een maand geleden is Google gestopt met de originele Google Startpagina luidspreker (niet te verwarren met de Google Home app). Het Nest Mini all-in, maar nam haar plaats, dankzij het verrassend goed geluid in een kleine verpakking. Maar wat wil je meer? Goed, het ziet eruit als een nieuw Nest merk luidspreker is op de weg, en Google is klaar om te laten zien een beetje over.

Gisteren, 9to5Google geplaatst foto ‘s van de spreker, met dank aan een FTC indienen, maar terwijl dat gaf ons een gedeeltelijke weergave, de FTC richt zich niet op flatterende foto’ s van apparaten. Nog steeds, het gaf ons onze beste kijken nog bij de aankomende Google Startpagina vervanging.

Dat is tot Google stuurde een officiële foto naar verschillende verkooppunten, waaronder 9to5Google. We kunnen zien dat de spreker houdt stand tot op het einde, ondanks een kussen vorm, en heeft drie led-lampjes en een stoffen bekleding vergelijkbaar met andere Nest luidsprekers. Het lijkt te liggen plat als goed. Hieruit volgt dat de foto met een video op YouTube en in het kort toonde het apparaat in actie:

De video geeft een van de sprekers zal werken in paren, die veel lijkt op de Google Startpagina Max, maar het vertelt ons niet veel meer. We zullen moeten wachten om uit te vinden, prijzen en beschikbaarheid, maar werken we u wanneer die informatie beschikbaar is.

via 9to5Google