Google Kommer Hem Snart Låter Dig Ställa in ett Smart Plug är Typ av Enhet

0
38
Wyze

Google Hem är att få en användbar uppdatera för att ställa in ett smart plug ‘ s enhetstyp. Medan det kanske inte låter allt som användbar, om du bor i en röststyrd smarta hem, det kommer att göra dessa kommandon enklare att använda. Det beror på att du kommer att kunna gruppera dina kontakt med andra smarta enheter, som smart belysning.

Om du är rätt sätt att gruppera dina smarta enheter för bästa röst kommandon, kan du berätta en Google Hem för att “stänga av ljuset,” och det kommer bara att stänga av belysningen rum du ockuperar. Men problemet är att det bara fungerar för smarta lampor, som lampor och strömbrytare. Om du har en dum lampa som är kopplad till en smart kontakt, det räknas inte.

RELATEDWant Bättre Smarthome Röststyrning? Använda Grupper

Det beror på att Google Hem vet inte vad du har anslutit till en smart plug. Och medan du förmodligen vill att lampan stängs av, du kanske inte vill att den underhållning på sin smart plug avstängd också. Du ville bara dämpa belysningen för filmkväll.

Det ser ut som att Google arbetar på problemet. 9to5Google upptäckt en förändring i iOS Google Hem app som låter dig ställa in ett smart plug ‘ s enhetstyp. Med detta alternativ kan du ange en smart kontakt som ett ljus, fläkt, tv, kaffebryggare och mycket mer. Det är perfekt för att gruppera dina smarta enheter i vettig modet.

Men mest av allt, det kommer att bidra med din röst kommandon. Som det är, Google Home kommer att försöka gissa en smart plug typ av sitt namn, men om det blev fel (eller inte gjorde ett försök), du kunde inte rätta till det.

Så långt, uppdateringen verkar inte ha hit Android. Vi kan bara hoppas att det träffar snart på grund smarta hem är allt om bekvämlighet. Och det händer bara om allt fungerar tillsammans på rätt sätt.

via 9to5Google