Google Home Zal Binnenkort kunt U een Smart Plug Type Apparaat

0
72
Wyze

De Google Startpagina is het krijgen van een nuttige update voor het instellen van een slimme plug type apparaat. Hoewel dat klinkt misschien niet zinvol, als je woont in een voice-controlled smart thuis, het maken van opdrachten die gemakkelijker te gebruiken. Dat is omdat je zult in staat zijn om de groep van uw plug met andere slimme apparaten, zoals smart lights.

Als je goed groepering uw slimme apparaten voor de beste voice commando ‘ s, kunt u een Google Startpagina op “doe de lichten uit,” en het zal alleen uitschakelen van de verlichting kamer je bent bezetten. Maar het probleem is dat alleen werkt voor slimme verlichting, zoals gloeilampen en schakelaars. Als je een domme lamp aangesloten op een smart plug, het telt niet.

RELATEDWant Beter Smarthome Voice Control? Gebruik Maken Van Groepen

Dat komt omdat Google Startpagina weet niet wat u hebt aangesloten op een smart plug. En terwijl u waarschijnlijk wilt u de lamp uit te schakelen, je wilt niet dat het entertainment systeem op de smart plug uitgeschakeld ook. Je wilde alleen maar om het dimmen van de lichten voor de filmavond.

Het lijkt erop dat Google werkt aan het probleem. 9to5Google zag een verandering in de iOS Google Home app waarmee u een smart plug type apparaat. Met deze optie kan je aanwijzen van een slimme plug als een licht, ventilator, tv, koffie – / theevoorzieningen, en meer. Dat is perfect voor het groeperen van uw intelligente apparaten in een gevoelige mode.

Maar de meeste van alles, het zal u helpen met uw stem commando ‘ s. Zoals het is, Google Startpagina probeert te raden een smart plug type door zijn naam, maar als het verkeerd heb (of nog niet geprobeerd), kon je niet corrigeren.

Tot zo ver de update lijkt niet te hebben geraakt Android. We kunnen alleen maar hopen dat raakt snel, want smart homes zijn om gemak. En dat gebeurt alleen als alles werkt goed samen.

via 9to5Google