Kunt U Verplaatsen Windows 10 Kennisgeving van Pop-ups?

0
42

Windows-10 de melding “toast” worden weergegeven in de rechterbenedenhoek van uw scherm standaard. Windows zelf niet laten u naar de meldingen, maar er zijn een aantal manieren die u kunt verplaatsen bepaalde pop-ups naar andere hoeken van het scherm.

Het Register zal niet Helpen

Sommige websites zullen u vertellen wijzigen van een “DisplayToastAtBottom” waarde in het register om de locatie te wijzigen. Echter, deze optie wordt alleen gewerkt in zeer vroege versies van Windows 10 en verwijderd voordat de definitieve versie van Windows 10.

Als van Windows 10 Mei 2020 Update, er is nog steeds geen ingebouwde optie voor het verplaatsen van Windows 10 ingebouwde meldingen naar de top-rechts, links bovenaan, of onderaan in de linker-bovenhoek van uw scherm.

Maar er is nog iets wat je kunt doen om de meldingen.

Gebruik Opties in Apps

Windows 10 ingebouwde meldingen duidelijk niet erg flexibel. Dat is een reden waarom veel Windows-toepassingen hebben gekozen voor hun eigen aangepaste melding systemen.

Sommige toepassingen zelfs ondersteuning voor zowel Windows-10 is gebouwd in de kennisgeving systeem en hun eigen aangepaste meldingen. Ze laat u kiezen welke u wilt gebruiken in hun instellingen van de schermen.

In Slack, bijvoorbeeld, kunt u op de naam van de werkruimte in de linkerbovenhoek van uw scherm en selecteer “Preferences”. Scroll naar beneden op de Meldingen venster en u ziet een “Leveren meldingen via” optie. Selecteer “Slack ingebouwde meldingen” en vervolgens kunt u selecteren welke “Kennisgeving positie” je wilt: rechtsonder, rechtsboven, linksboven of linksonder.

Als u “Windows Action Center” in de Slappe op Windows, zie je niet een optie om te kiezen de positie van de meldingen, omdat de Windows-10 niet toe.

Telegram, een populaire chat-client, heeft een soortgelijke optie. Als u de instellingen van het scherm en selecteer “Meldingen” u kunt het vinkje “Use windows meldingen” en vervolgens elke hoek van uw scherm waar Telegram geeft de meldingen.

Niet elke toepassing heeft een optie als dit. Het is aan elk van de app-ontwikkelaar. Maar, op Windows 10, alles wat je kunt doen is hopen dat de app biedt zijn eigen aanpasbare meldingen. Controleer de instellingen van een app om te zien of het bijvoorbeeld een optie.

Hoe uit te Schakelen (of te Verbergen) Meldingen voor een App

Als een app de meldingen worden steeds in de weg en maakt gebruik van Windows 10 ingebouwde meldingen van het systeem, is er een manier om in ieder geval stoppen ze uit waar je last van. U kunt uitschakelen van alle app ‘ s meldingen door op weg naar Instellingen > Systeem > Meldingen & acties. Onder “meldingen ontvangen van deze afzender,” instellen welke apps die je niet wilt zien-meldingen uit op “Off”.

U kunt ook verbergen meldingen voor een app, ze zullen niet verschijnen op de desktop, maar ze zal het stil worden weergegeven in het Windows Action Center waar u kunt ze later. Om dit te doen, klik op een van de apps onder “Krijg berichten van deze afzenders” onder Meldingen en acties.

Verwijder het vinkje bij “Toon kennisgeving banners” – optie en laat “meldingen in het centrum van de actie” ingeschakeld.

Deze meldingen zullen verdwijnen uit de rechterbenedenhoek van het scherm en kunt u deze weergeven door het openen van de Action Center. Druk op Win+A of klik op de melding bubble-pictogram aan de rechterkant van de taakbalk—aan de rechterkant van de klok te openen.

LEES VERDER

  • “Kunt U Verplaatsen Windows 10 Kennisgeving van Pop-ups?
  • “Cpu’ s Gedecodeerd: het Begrijpen van Intel ‘ s Microarchitectuur Namen
  • “Hoe om te Scannen, een Bestand of Map voor Malware met Microsoft Windows Defender op 10
  • “Het Gebruik van de whois Commando uit op een Linux
  • “Maak je geen Zorgen: Windows-10 het Bedieningspaneel Is Veilig (Voor Nu)