ICYDK: iPhone 8 Gevallen Past de Nieuwe iPhone SE Perfect

0
50
Apple

De nieuwe iPhone SE is een welkome aanvulling op Apple ‘ s aanbod—een midrange-telefoon die bijna alle van de functies van grotere en duurdere modellen. Maar het ziet er erg vertrouwd: is dat niet gewoon een iPhone met 8 upgrade lef? Waarom ja het is—en dat betekent dat de cases gemaakt voor de iPhone 8 passen perfect op de 2020 iPhone SE.

Welkom bij ICYDK (In het Geval U het nog niet Weet), een reeks waar we tips en trucs die niet noodzakelijk nieuw, maar kan zijn gegaan onder de radar of anderszins niet goed bekend.

Dankzij een lichaam dat lijkt op een gerecycled ontwerp, de afmetingen van de nieuwe iPhone SE identiek zijn aan de iPhone 8 van 2017. Dus heb je na een paar jaar te werken en je niet de zorg over het gezicht scannen of meerdere camera ‘ s van de post-iPhone X ontwerp, kunt u het hergebruik van al uw accessoires. Of als u op zoek bent naar nog meer besparen, schuren het koopje bakken voor zo ‘ n drie-jaar-oude gevallen op een forse korting!

Apple

Er zijn een paar valkuilen. De ene, de iPhone SE dezelfde grootte heeft als de 4,7-inch iPhone 8, niet de grotere 5,5-inch iPhone 8 Plus. Dus, als je het bestellen van een nieuwe zaak, zeker voor de kleinere ontwerp. Twee aan de achterzijde van het Apple logo op de iPhone SE 2020 ligt in het centrum van de telefoon overeenkomen met de nieuwere design taal. Dus, als je het kopen van een case met uitsparing of het venster voor het logo, het kunnen laten zien van een lege ruimte in plaats van. Het is niet een probleem voor een zaak die volledig dekkend of transparant.

Anders dan dat, go nuts. Het is een geweldige manier om wat geld te besparen op een telefoon die al een uitstekende waarde.