Hoe om Jezelf te veranderen In een Cartoon Met Bitmoji

0
33

Heb je gezien je vrienden gebruiken die schattige cartoon versies van zichzelf op social media? Heb je ooit gedacht van jezelf veranderen in een cartoon als goed? Het goede nieuws is, het is gratis en eenvoudig om te doen met de Bitmoji app.

Dus als je geniet van het maken en gebruiken van uw eigen emojis proberen te maken van uw eigen Bitmoji. Het zien van uw schattige cartoon-stijl gezicht online gebonden is om mensen te laten lachen. Leren hoe te gebruiken Bitmoji om jezelf om te toveren in een cartoon, en breng meer plezier in uw communicatie met vrienden en familie.

Hoe Is Bitmoji Verschillende van Bitstrips?

Snapchat is voortdurend proberen om te komen met nieuwe leuke add-ons voor de gebruikers. Ze zijn het uitrollen van nieuwe updates de hele tijd, en soms duurt het een tijdje om te wennen, net als het uitzoeken van wat de verschillende Snapchat emojis betekenen.

Echter, Bitmoji is niet een geheel nieuw concept. U gebruikt voor het maken van komische versies van jezelf en je vrienden en zet ze in verschillende situaties met behulp van de app Bitstrips. Het was oorspronkelijk eigendom van Facebook, en vervolgens overgenomen door Snapchat in 2016.

Na Bitstrips werd stilgelegd, Snapchat kwam met Bitmoji – een app waarmee je je eigen emoji-stijl avatar, en gebruik het dan op de verschillende social media kanalen.

Terwijl Bitstrips was voor Facebook gebruikers en meestal gericht op één platform, Bitmoji bedekt meer van de social media gebied. U kunt gebruik maken van uw komische avatar en gepersonaliseerde stickers op Snapchat, Facebook, Messenger, Slap, Gmail en alle andere communicatie-platform dat u kunt kopiëren en plakken.

Maak Je Eigen Bitmoji

Aan de slag met Bitmoji, je nodig hebt om de app te downloaden voor de eerste (beschikbaar voor zowel iOS en Android). Op de app, de website, vindt u ook de opties voor het downloaden Bitmoji voor iMessage en Chrome webbrowser.

Om uw eigen persoonlijke emoji, opent u de app op uw apparaat en volg deze stappen:

  1. Open de app en aanmelden.
  2. Als je eenmaal ingelogd bent, ga naar Avatar en beginnen met het maken van de cartoon-versie van jezelf.
  3. De app zal u vragen om een selfie eerste, en dan zal het automatisch geven je een komische versie van jezelf. Maar maak je geen zorgen, het is heel klantgericht. U kunt uw Bitmoji zien er op elk moment door het toevoegen of verwijderen van bepaalde functies.
  4. Nadat u klaar bent gaat door de verschillende schermen van het aanpassen van uw emoji, u krijgt een compleet cartoon versie van jezelf klaar om te gebruiken in berichten en drukknopen.

Als je eenmaal hebt opgeslagen je Bitmoji, kunt u beginnen met het op Snapchat of andere communicatie app of platform. Als u besluit om te tweaken uw cartoon avatar, ga gewoon op de app ‘ s Avatar Builder en breng de wijzigingen aan.

Gebruik Bitmoji In Snapchat

Sinds Snapchat is eigenaar van Bitmoji, een van de meest voor de hand liggende platformen te gebruiken, je avatar op de Snapchat app. Om te doen dat u nodig hebt om te synchroniseren met uw Snapchat en Bitmoji account.

Een leuke manier om het gebruik van uw Bitmoji op het platform in te stellen als uw Snapchat selfie.

  1. Log in op uw Snapchat-account.
  2. Tik op de geest-pictogram en selecteer Creëren Bitmoji (het zal je vragen om het downloaden van de Bitmoji app als je die niet hebt).
  3. Stel uw Bitmoji als je avatar.

Nogmaals, je kunt het aanpassen en kiezen wat selfie uw contacten zal te zien zijn op de app. Op je profiel-pagina, scroll naar beneden naar de Bitmoji sectie, klik op Selecteer Selfie en kies uit de waaier van emoties die de app biedt. Je hebt ook de optie voor het bewerken van uw bitmoji en zelfs verander je outfit in dezelfde sectie.

3D Bitmoji Lenzen

Als u de synchronisatie van uw Bitmoji en Snapchat-accounts, kunt u beginnen met Bitmoji in uw snaps en mailberichten. Als u en uw vriend beide hebben Bitmoji zijn ingeschakeld, krijgt u gebruik Friendmoji (de twee van uw bitmojis gecombineerd) in uw chats ook.

Echter, een van de meest leuke dingen om te doen met uw bitmoji is met behulp van de 3D-geanimeerde versie van jezelf in je knapt. Om deze functie te gebruiken en zet jezelf in een 3D tekenfilm, volg deze stappen:

  1. Tik op het pictogram camera en de Snapchat lenzen.
  2. Zorg ervoor dat uw camera is aan de achterzijde modus en niet in de selfie-modus.
  3. Als uw Bitmoji account wordt gesynchroniseerd met uw Snapchat account, vind je de optie voor het gebruik van uw 3D bitmoji onder andere lenzen.

U kunt tikken op en knijp uw bitmoji wijzigen van de grootte van het op of zet het in een andere plaats van uw achtergrond. U kunt ook alle standaard Snapchat filters voordat u het opslaan en verzenden van uw module.

Gebruik Bitmoji Op Andere Social Media Platforms

Zoals we hierboven vermeld, Bitmoji is niet speciaal gemaakt voor Snapchat. Wat betekent dat je kunt gebruiken als avatar voor elke communicatie-platform, of het nu uw Gmail-account of een messaging-app.

Zodra u uw Bitmoji, krijgt u toegang tot honderden stickers met uw karakter. Elke één van hen is eenvoudig te downloaden en te gebruiken op social media en chat.

Gebruik Uw Bitmoji Offline

Een merkwaardige eigenschap dat Bitmoji heeft is de merchandise store. Wanneer u de Bitmoji app, klikt u op de markt pictogram. Het zal u aan de Zazzle Web Store, die beheert de aankopen die je op de app.

Bitmoji winkel heeft alle soorten merchandise die je kunt kopen, het starten van een simpel T-shirt met je eigen sticker en afwerken met een tafeltennis peddel met je cartoon gezicht op. Dus de volgende keer dat je moeite met het vinden van een eigenzinnige cadeau voor een vriend of een familielid – een bladeren op de Bitmoji app en kijk of er iets valt je oog.

U Hoeft Ook Uw Eigen Bitmoji?

Bitmoji is een geweldige manier om het personaliseren van uw social media en brengen een beetje meer die u in uw online communicatie. Echter, als u iemand bent die liever verbergen van enige persoonlijke informatie over uzelf (zoals je uiterlijk), zorg ervoor dat u het leren en gebruiken van de belangrijkste privacy tips op Snapchat.