Het Gebruik van Microsoft Outlook Nieuw zoekvak

0
59

Microsoft is gedaald van een nieuw zoekvak in Outlook op de titelbalk. Op het eerste gezicht, het is zeer vergelijkbaar met het oude vak Zoeken, maar het heeft veel nieuwe trucs in petto. Hier is hoe het gebruik van de functie effectief.

Microsoft Outlook, samen met de andere Office-apps, heeft nu een nieuw zoekvak in de titelbalk. Dit is de zogenaamde Microsoft Search, en het is beschikbaar in zowel de client apps en web apps in de Microsoft 365 (M365)/Office 365 (O365).

Het zoekvak op dezelfde manier werkt in alle apps, maar eerder de Office app die echt moesten Zoeken was Outlook. Dus, als je gewend bent aan de oude stijl, dan is dit een beetje een verandering.

Eerder, de Search box is gelegen onder het lint en de hierboven uw e-mails.

Het nieuwe vak Zoeken in de titel bar in de plaats.

De nieuwe zoekbalk geeft je meer verticale ruimte, die is erg handig als u met een kleiner scherm, zoals een laptop of tablet, in plaats van een grotere monitor. Voor mensen die de spier geheugen van het klikken op net boven de e-mail map te zoeken, dit duurt een beetje wennen, maar het is niet een grote positionele sprong.

Microsoft heeft ook nog twee sneltoetsen om u te helpen aanpassen—CTRL+E ALT+Q—wat is een welkome aanvulling voor degenen onder ons die graag om te voorkomen dat het schakelen tussen toetsenbord en muis waar mogelijk.

Wanneer u klikt in het nieuwe vak Zoeken (of gebruik de keyboard shortcut), wordt er een menu toont de laatste zoekopdrachten, mensen, en acties verschijnen.

We hebben gemengde gevoelens over. Aan de ene kant, het is heel handig om te hebben wat voelt als een klembord van recente activiteit in de app op uw vingertoppen. Maar aan de andere kant, het heeft veel van de tools te vinden op het tabblad Zoeken lint. Er is geen manier om dit gedrag te veranderen, en we verwachten niet dat Microsoft configureerbaar te maken.

Als u wilt zien op het tabblad Zoeken, moet u klikken op een leeg stuk van het lint te verbergen de vervolgkeuzelijst van de zoekbalk menu.

Als u in het zoekvak typt, wordt het menu filter naar beneden zoektermen, de mensen en de acties die overeenkomen met wat u typt. Onafhankelijk van iets anders, dit is de grootste verandering in Microsoft Search: het is niet langer slechts zoekopdrachten via e-mail. De nieuwe functie zoekt alles in Outlook, zoals Outlook-functionaliteit.

Deze verandering is met name handig voor het vinden van hoe om dingen te doen. Als u wilt weten hoe u e-mails, bijvoorbeeld van het type “move” in het zoekvak en, onder alle e-mails die aan het woord, wordt het menu weergeven van relevante opdrachten.

Maar je kunt wel typen van commando ‘ s als “from:contact@howtogeek.com” als de oude Zoek, Outlook heeft nu een veel beter en eenvoudiger user interface voor de bouw van uw zoekopdracht. Klik op de pijl naast het vak Zoeken en een eenvoudige zoekopdracht-menu verschijnt.

In deze filters en Outlook zal automatisch de correcte syntaxis in het zoekvak, wat betekent dat u niet meer hoeft te onthouden van de juiste commando ‘ s te typen.

U kunt de standaard-het zoeken van de locatie, maar nu kunt u de standaardinstelling wijzigen zoeken velden. Als u wilt zoeken voor dingen die niet in de standaard velden, klikt u op “Voeg Meer Opties.”

Dit zal extra opties die u kunt inschakelen, evenals het uitzetten van de velden die u niet gebruikt. Vink de selectievakjes in en klik op “Toepassen” wanneer u klaar bent.

GERELATEERD: Hoe Tag Je e-Mails Voor Maximale Vindbaarheid

En als je geen fan van de nieuwe vervolgkeuzelijst op het tabblad Zoeken op het lint is er nog steeds, hoewel het nu wordt alleen weergegeven wanneer u klikt in het vak Zoeken.

Als uw plaats van het werk maakt gebruik van O365 met een business-licentie, krijg je wat extra functionaliteit, zoals de mogelijkheid om te zoeken in gedeelde postvakken en het zien van de resultaten van Bing.

Al met al zijn we heel graag de nieuwe zoekvak. Het heeft meer vermogen en functionaliteit dan de oude zoekvak en zorgt voor meer ruimte op het scherm voor uw e-mails. Ja, het automatische menu te laten vallen naar beneden via het tabblad Zoeken is een beetje vervelend, maar het is moeilijk om te zien hoe het bedrijf zou kunnen voorkomen dat, terwijl het toch de Geschiedenis lijst. Over het algemeen is het een duidelijke verbetering, dat is geen slechte zaak.

LEES VERDER

  • “Hoe om te Scannen, een Bestand of Map voor Malware met Microsoft Windows Defender op 10
  • “Het Gebruik van de whois Commando uit op een Linux
  • “Maak je geen Zorgen: Windows-10 het Bedieningspaneel Is Veilig (Voor Nu)
  • “Hoe gaat u de Prullenbak voor het Verwijderen van Bestanden op Windows-10
  • “Voor het Selecteren en Bewerken van Berichten met de Up-Pijl in Slap