GeForce Nu Voegt 15 Nieuwe Games en Hoogtepunten Ondersteuning voor Apex Legends

0
44
Nvidia

GeForce Nu is het maken van goede de belofte aan haar nieuwe spellen toe te voegen aan de dienst, elke week, en vandaag aangekondigd 15 nieuwe items. Tien games, waaronder Een Verhaal Over Mijn Oom, zijn nieuw voor de dienst, terwijl er vijf terug. Op de top van dat, GeForce Nu is het toevoegen van Hoogtepunten ondersteuning van Apex Legendes.

GeForce Nu Hoogtepunten die automatisch vangt van “belangrijke momenten, koppeling doodt, en de wedstrijd wint” en registreert deze voor u te bekijken en post later. In een spel als Apex Legends, het krijgen van die headshot om de ronde te winnen voor uw team is precies het resultaat dat u wilt om over op te scheppen, en de Hoogtepunten moet het gemakkelijker maken.

U kunt ook gebruik maken van Highlights in andere competitieve spellen zoals Raket League en Fortnite. Het systeem is geautomatiseerd, dus je snelheid kan variëren, afhankelijk van hoe goed het werk doet. Maar ten minste als je vergeten bent om op te nemen op uw eigen, NVIDIA heeft u gedekt.

Naast Hoogtepunten voor Apex, GeForce Nu is het toevoegen van 15 nieuwe games op de service, al vijf terug. De volledige lijst staat hieronder:

Nieuwe GeForce NU:

 • Een Verhaal Over Mijn Oom
 • Ontstaan: Een Eenvoudig Verhaal (Epic Games Store)
 • Avorion
 • De zwarte Woestijn Online (Rusland/Turkije/MENA)
 • Eindeloze Wereld
 • Hue
 • Mijn Tijd op Portia (Epic)
 • Neo Cabine
 • Schroot Monteur
 • Ultieme Kip Paard

Terug naar GeForce NU:

 • Beleger
 • Bouw Simulator 2 US – Pocket Edition
 • Sektelid Simulator
 • Empyrion – Galactische Overleven
 • Laatste Tij

NVIDIA ‘ s aanhoudende succes is een goed teken voor de service en een mooie ommekeer na het verliezen van de zeven spelletjes net een paar dagen geleden.