GeForce Lägger Nu 15 Nya Spel och Belyser Stöd för Apex-Legender

0
59
Nvidia

GeForce Nu gör bra på sitt löfte att lägga till nya spel till tjänsten varje vecka, och idag meddelades 15 nya poster. Tio matcher, bland annat En Berättelse Om Min Farbror, är helt ny i tjänsten, medan fem är tillbaka. På toppen av det, GeForce Nu är att lägga Höjdpunkter stöd till Apex Legender.

GeForce Nu Belyser automatiskt fångar “viktiga stunder, koppling dödar, och matchen vinner” och registrerar det för dig att visa och skriva senare. I ett spel som Apex Legender, komma att headshot för att vinna rundan för ditt team är exakt de resultaten du vill skryta om, och Belyser bör göra det lättare.

Du kan också dra nytta av Höjdpunkterna i andra tävlingsmatcher som Rocket League och Fortnite. Systemet är automatiserat, så att din lycka kan variera på hur bra det jobb man gör. Men åtminstone om du har glömt att spela in på din egen, NVIDIA har du omfattas.

Förutom Höjdpunkter för Apex, GeForce Nu är att lägga till 15 nya spel till tjänsten, men fem är tillbaka. Hela listan nedan:

Nya GeForce NU:

 • En Berättelse Om Min Farbror
 • Uppstår: En Enkel Berättelse (Epic Games Butik)
 • Avorion
 • Svart Öken Online (Ryssland/Turkiet/MENA -)
 • Oändliga Världen
 • Nyans
 • Min Tid på Portia (Epic)
 • Neo Cab
 • Skrot Mekaniker
 • Ultimate Kyckling Häst

Återvänder till GeForce NU:

 • Belägra
 • Bygg-Simulator-2 US – Pocket Edition
 • Cultist Simulator
 • Empyrion – Galaktiska Överlevnad
 • Senaste Tide

NVIDIA: s fortsatta framgång är ett bra tecken för service och en fin vändning efter att ha förlorat sju matcher för bara några dagar sedan.