Den Fluidstance Nivå Balance Board Gör Min Stående Skrivbord Ännu Bättre

0
34

Betyg:
8/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: $248-$339

Köp Nu

Cam

Här är Vad Vi Gillar

 • Det är bättre än någon mat jag har försökt
 • Hjälper till att förbättra fokus (för mig åtminstone)
 • Bra för dig hälsa

Och Vad Vi inte

 • Ganska dyr för vad det är
 • Strumpor och skor är ett måste

Jag har varit med en stående skrivbord sedan 2012, men en aspekt som jag har alltid kämpat med att, jo, den stående delen. Jag har provat olika mattor, olika skor, och allt som jazz—men Fluidstance balance board var det svar som jag har letat efter hela tiden.

När Fluidstance hit mig om att kolla in sin Nivå balance board, jag var först skeptisk. Hur kunde en balance board göra min stående skrivbord uppleva så mycket bättre egentligen? Men vetgiriga vill veta, och jag gillar att närma sig allt med nyfikenhet, så jag gick med på att ge det en chans.

Se, stående i en plats för timmar på slutet suger. Det sätter en belastning på din rygg, fötter och ben som bara blir obehagligt—i själva verket är det den främsta anledningen till varför jag växla mellan att sitta och stå hela dagen. Men med en balance board, jag kan flytta min vikt runt på ett sätt som helt enkelt inte är praktiskt om även den spongiest av mats.

Det är ärligt talat mer slagkraftiga än jag någonsin trott att det skulle vara, och nu är jag inte säker på att jag någonsin vill använda min stående skrivbord utan det.

Jag är säker på denna punkt har du hört den forskning: “att Sitta är inte dålig! Sitter gör du ohälsosamt! Du bör stå mer!” Och, alla dessa saker är sanna. Men det finns också forskning som tyder på en överdriven stående kan vara värre än att sitta. Så, vad är lösningen? För att flytta.

Och det är precis vad en balance board kan du göra. Du kan flytta runt när du arbetar på en stående skrivbord, flytta din vikt som behövs. Du kan fidget, gunga, rock, snurr, och mer utan att störa den övre halvan av kroppen så att du kan fokusera på vad du gör.

I själva verket, jag tycker att jag har bättre fokus när du använder balance board både jämfört med att sitta och bara står. Det finns lite vetenskap till detta som jag inte ska tråka ut er med här, men om du är intresserad av alla detaljer, Fluidstance har ett vitt papper som dyker ner i alla möjliga tester och forskning. Det är faktiskt värt en läsning om du funderar på att plocka upp en balance board för din stående skrivbord.

Botten är cool. Cam

Men nog om “balans boards” i allmän betydelse—vi pratar specifikt om Fluidstance Nivå här. Företaget har ett par olika balance board alternativ—som man kallar “däck” som skateboards—inklusive Nivån (som jag recenserar här), De Ursprungliga, och Planet Moln. Medan material för varje är något annorlunda, är det grundläggande konceptet är detsamma—de är alla balansbrädor.

Originalet är gjort av bambu och “militär-grade” aluminium, och på $439 är företagets dyraste alternativet. Det är nästan åtta kilo och utformad för användare upp till 350 pounds. Planet Moln är tillverkade helt i återvunnet material med en hård plast bas och mjukt skum ovanpå. Det är den mest prisvärda däck på $189, väger nästan sex kilo, och är utformad för användare upp till 250 pund.

Nivån delningar skillnaden mellan dessa två. Nybörjar Nivå (heh) startar på $250, vilket gör det nästan ett par hundra mindre än Den Ursprungliga. Det håller aluminium bas (men det är inte militär-grade, som jag är ärligt talat inte säker på att även frågor), och väljer en naturlig lönn topp. Du kan också sub i en valnöt-avsluta maple top för $289, eller stöta till bamboo för $339. Jag valde att ta tag i $250 modell för granskning eftersom det verkar som det bästa värdet i gäng (och jag älskar utseendet av ljus lönn).

Så, hur är det? I ett ord, robust. Det är större, tyngre (nästan åtta kilo totalt), och mer fast än jag förväntat mig. Den totala fotavtryck är 26.5-inches lång, 12.2-inches bred och 2,5-inches tall, och det är specificerade för vikt upp till 300 pund. Det hanterar min 142-pound ram som ingenting—det är inte en bit av flex som jag kan känna. Toppen är extremt robust, och aluminiumramen är lika tuff. Det känns solid rock under mina fötter.

För referens, jag bär en storlek 9 i de flesta skor. Cam

Men den översta är också svårt—nästan som det är, du vet, gjord av trä. Så jag skulle inte råda står på den barfota, åtminstone inte för en längre tid. Det är ett strumpor och skor slag av styrelsen; om du inte till det, du bör nog titta in i Planet Moln. Jag slår vad om att skum toppen är fantastisk.

Annars är det bra. Jag kan vingla, fidget, snurra, vrida, rock, och allt det andra goda grejer till mitt hjärta innehåll, och det känns fantastiskt. Som jag sade tidigare, att jag på allvar ifrågasatte om detta var på väg att göra en skillnad i början. Och jag kan berätta en ganska väsentlig skillnad första dagen eller två. Plus, med tanke på hyfsat storlek fotavtryck, det är lätt att stuva under mitt skrivbord när jag sitter.

Det är en mycket (mycket) liten acklimatisering period att använda Fluidstance, som vissa uppgifter kännas konstigt i början. Till exempel, jag alltid äta vid mitt skrivbord (jag vet, jag vet), och äta när man står på en balance board är konstigt. Jag kunde inte berätta varför, men det är det. Men efter ett par dagar, var det inte längre konstigt. Det finns andra små uppgifter som att detta också.

Utbudet av rörelse utan Utmaningen Cap. Cam

Nivån utbud av rörelse är inte så dramatiskt, men det är nog för att hålla dig fokuserad på att balansera och din kärna undermedvetet engagerade. Du kommer inte att få ett sex-pack från att använda Den Nivå som eller något, men det är en märkbar känsla ändå. På samma gång, det är inte något som du kommer att falla av för om du har mindre-än-perfekt balans. På bara 2,5-tum högt, det ska helt enkelt floppen över till ena sidan om du inte balans, vilket inte är en big deal alls. Det är lätt att använda men fortfarande har en påtaglig inverkan.

Och om du vill öka utbudet av rörelse, på alla nivåer, däck skickar även med Fluidstance Utmaning Cap. Detta är ett plastskydd som fäster på undersidan av däcket, ett effektivt sätt att öka utbudet av rörelse med en ganska stor marginal. Så mycket, faktiskt, att Fluidstance rekommenderar mot att använda Utmaning Cap-för mer än 30 minuter åt gången eftersom det orsakar din kropp arbeta hårdare.

Jag försökte Utmana Cap flera gånger under min tid med den här Nivån och kan bekräfta: det är ganska lite hårdare. Återigen, det är inte något som kommer att göra att du känner att du bara hit the gym extra hårt, men på ett längre tidsspann det finns ytterligare obehag från extra muskel trötthet. Jag gillar det, men håller också med 30-minuters-eller-mindre politik.

Utmaningen Cap installerat. Det tar två sekunder för att lägga till eller ta bort. Cam

Så, den stora frågan är du nog fråga dig själv “är det värt pengarna?” Och till det säger jag … ja. Jag tror att det är. Jag får även $250 är en ganska bra bit av pengar för något som du kommer att stå på, men det har gjorts en större inverkan på min stående tid på mitt skrivbord än jag någonsin förväntat. För mig, som är ganska ovärderligt.

Och om du inte vill punga ut med $250 för den mest prisvärda styrelseledamot, jag tror att Planet Moln verkar som om det är nog ett bra alternativ. Plus, det kan vara mer bekväm, också.

Betyg: 8/10
Pris: $248-$339

Köp Nu

Här är Vad Vi Gillar

 • Det är bättre än någon mat jag har försökt
 • Hjälper till att förbättra fokus (för mig åtminstone)
 • Bra för dig hälsa

Och Vad Vi inte

 • Ganska dyr för vad det är
 • Strumpor och skor är ett måste