Dell ‘ s Vernieuwde XPS Desktop en Monitoren Zijn Krachtig en Strak

0
86
Dell

Vandaag, Dell neemt de wraps uit een nieuwe XPS Desktop en drie nieuwe monitoren naar huis te brengen. Dell zegt dat de XPS Desktop is de meest krachtige XPS systeem dat ooit is gebouwd, en het monitoren sport een nieuwe look en komen in bijna elke maat u zou willen.

Dell ging terug naar de tekentafel met de hardware en deed een revisie van de looks en stijlen. De nieuwe zaak is kleiner en slanker, terwijl nog steeds verlaten veel ruimte voor top-van-de-lijn binnenwerk. Dat omvat 10e generatie Intel-processors, natuurlijk, en uw keuze van de graphics tot een NVIDIA® GeForce RTX 2070 SUPER grafische kaart.

Het nieuwe chassis is gereedschapsloze, dus als je wilt verwisselen van een harde schijf of voeg meer RAM-geheugen, moet het proces eenvoudig en snel. U krijgt ook een Wi-Fi-6, Bluetooth en 10 USB-poorten, 1 USB-C op de voorkant van de zaak. De XPS Desktop is vanaf vandaag beschikbaar in de VS en Canada, met een vanaf prijs van $649.99.

Dell

Een desktop heeft behoefte aan een monitor, maar Dell heeft veel van de opties om te kiezen. Aan die einde, Dell heeft drie nieuwe S-serie monitoren, variërend van 27 inch tot 32 inch, met geïntegreerde luidsprekers, 99% sRGB-kleur dekking, en AMD FreeSync technologie.

Van bepaalde merken, is de Dell 32-inch Gebogen 4K Monitor (S3221QS), die wordt geleverd verpakt met een dubbele 5Wspeakers. Als je wilt dat iets minder bochtige (en duur), kunt u stap voor stap naar beneden naar de Dell 27 4K Monitor (S2721QS) of de Dell 27 QHD Beeldscherm (S2721DS), die beide zijn voorzien van IPS schermen.

De monitoren variëren in prijs van $349 499 dollar, afhankelijk van de grootte en de resolutie. Alle drie de beeldschermen zal de release op 20 augustus.