De Fluidstance Niveau Balance Board Maakt Mijn Lessenaar Nog Beter

0
38

Waardering:
8/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $248-$339

Nu Kopen

Cam

Hier is Wat We Willen

 • Het is beter dan een mat ik heb geprobeerd
 • Helpt bij het verbeteren van focus (voor mij althans)
 • Goed voor je algehele gezondheid

En Wat We niet

 • Vrij prijzig voor wat het is
 • Sokken en schoenen zijn een must

Ik heb met behulp van een sta-bureau sinds 2012, maar één aspect dat ik heb altijd moeite met, nou, het staande deel. Ik heb geprobeerd verschillende matten, verschillende schoenen, en al die jazz—maar de Fluidstance balance board was het antwoord ben ik op zoek naar alles samen.

Wanneer Fluidstance hit me up over het controleren van het Niveau balance board, was ik in eerste instantie hoorde. Hoe kan een balance board maken van mijn lessenaar ervaring dat veel beter, echt? Maar een onderzoekende geest wil weten, en ik hou van om de aanpak van alles wat met nieuwsgierigheid, dus ik overeengekomen om te geven het een gaan.

Zie, staande op een plek voor uren op eind zuigt. Dit levert een spanning op uw rug, voeten, benen en dat wordt alleen maar ongemakkelijk—in feite, het is de belangrijkste reden waarom ik switch tussen zitten en staan al de hele dag. Maar met een balance board, ik kan het shift mijn gewicht rond in een manier dat is gewoon niet praktisch, zelfs op de spongiest van matten.

Het is eerlijk gezegd meer impact dan ik ooit gedacht zou worden, en nu ben ik niet zeker of ik dat ooit wil mijn lessenaar zonder.

Ik ben er zeker van dat op dit punt heb je wel eens gehoord van het onderzoek: “Zitten is slecht! Zit je ongezond! U moet staan meer!” En, al die dingen waar zijn. Maar er is ook onderzoek dat suggereert veel staan misschien wel erger dan zittend. Dus, wat is de oplossing? Om te verplaatsen.

En dat is precies wat een balance board kunt u te doen. U kunt bewegen tijdens het werken bij een staande receptie, het verschuiven van uw gewicht als dat nodig is. U kunt wiebelen, zwaaien, rock, draaien en nog veel meer zonder het verstoren van de bovenste helft van uw lichaam zodat u zich kunt concentreren op wat je aan het doen bent.

In feite, vind ik dat ik beter scherpgesteld zijn bij het gebruik van het balance board, zowel in vergelijking met het zitten en alleen te staan. Er is wat de wetenschap dat ik zal je niet vervelen met hier, maar als u geïnteresseerd bent om alle details, Fluidstance heeft een white paper dat duiken in allerlei tests en onderzoek. Het is echt de moeite waard om te lezen als u overweegt het oppakken van een balance board voor uw lessenaar.

De bodem is cool. Cam

Maar genoeg over het “balance board” in de algemene betekenis—we hebben het specifiek over de Fluidstance Niveau hier. Het bedrijf heeft een paar verschillende balance board opties—die “dekken”, zoals skateboards—met inbegrip van Het Niveau (ik ben de herziening van hier), De Originele, en Het Vliegtuig Cloud. Hoewel de materialen voor elk iets anders, het concept blijft hetzelfde—ze zijn allemaal balance board.

De Original is gemaakt van bamboe en “militaire-grade” aluminium, en op $439 is het bedrijf de meest dure optie. Het is bijna acht pond en is ontworpen voor gebruikers tot 350 kilo. Het Vliegtuig Cloud is gemaakt van volledig gerecycled materiaal met een harde kunststof voet en een zachte foam top. Het is de meest betaalbare dek op 189 dollar, weegt bijna zes kilo en is ontworpen voor gebruikers tot 250 kilo.

Het Niveau splitst het verschil tussen deze twee. De entry-level Niveau (heh) begint bij € 250, waardoor het bijna een paar honderd minder dan Het Origineel. Het houdt de aluminium base (al is het niet militaire-grade, waarvan ik weet eerlijk gezegd niet zeker, zelfs zaken), en kiest voor een natuurlijke maple top. U kunt ook een sub in een walnoot-finish maple top voor € 289, of bump bamboe voor € 339. Ik heb gekozen om te grijpen van de $250 model voor de review omdat het lijkt alsof de beste waarde van het bos (en ik ook hou van de look van licht esdoorn hout).

Dus, hoe is het? In een woord, robuust. Het is groter, zwaarder, (bijna acht pond het algemeen), en meer solide dan ik verwachtte. De totale voetafdruk is 26.5 cm lang, 12.2 cm breed en 2,5 centimeter lang, en het is geschikt voor gewicht tot 300 kilo. Het behandelt mijn 142-pond frame als niets—er is niet een beetje flex-dat kan ik voelen. De top is ultra-stevige, en het aluminium frame is net zo taai. Het voelt solide onder mijn voeten.

Voor de referentie, ik draag een maat 9 in de meeste schoenen. Cam

Maar de top is ook moeilijk—bijna zoals het is, je weet wel, van hout gemaakt. Dus, ik zou het niet adviseren je op het blote voeten, tenminste niet voor een langere periode van tijd. Het is een van sokken en schoenen soort van raad; als je niet in, je moet wel kijken naar Het Vliegtuig Cloud. Ik durf te wedden dat schuim top is geweldig.

Anders, het is geweldig. Ik kan wiebelen, wiebelen, draai, twist, rock, en al die andere goede dingen aan mijn hart inhoud, en het voelt geweldig. Zoals ik al eerder zei, ik ernstig in twijfel getrokken als dit zou gaan om een verschil te maken in het eerste. En kon ik op een vrij groot verschil in de eerste dag of twee. Plus, gegeven het fatsoenlijk formaat voetafdruk, het is makkelijk op te bergen onder mijn bureau als ik zit.

Er is een zeer (zeer) kleine acclimatisatie periode met behulp van de Fluidstance, zoals sommige taken raar gevoel in het begin. Bijvoorbeeld, zo eet ik altijd op mijn bureau (ik weet het, ik weet het), en het eten, terwijl op een balance board is raar. Ik kon het je niet vertellen waarom, maar het is. Maar na een paar dagen, was het niet meer raar. Er zijn andere kleine taken als dit ook.

Het bereik van de beweging, zonder de Uitdaging Cap. Cam

Het Niveau van het bereik van de beweging is niet te dramatisch, maar het is genoeg om u gericht op het balanceren en uw core onbewust bezig. U bent niet van plan om een six-pack uit met behulp van Het Niveau of iets, maar het is een merkbaar gevoel toch. Op hetzelfde moment, het is niet iets wat je van plan af te vallen van als je minder-dan-perfecte balans. Op slechts 2,5 cm hoog, het zal gewoon flop naar een kant als je niet in evenwicht, dat is geen big deal op alle. Het is makkelijk in gebruik, maar heeft nog steeds een tastbaar effect.

En als je wilt verhogen het bereik van de beweging, alle Niveau dekken ook het schip met de Fluidstance Uitdaging Cap. Dit is een plastic dop die hecht aan de onderkant van het dek, effectief in het verhogen van het bereik van de beweging door een vrij grote marge. Zo veel, in feite, dat Fluidstance adviseert tegen het gebruik van de Uitdaging Cap voor meer dan 30 minuten in een tijd, omdat het zorgt ervoor dat je lichaam harder werken.

Ik probeerde de Uitdaging Cap verschillende momenten gedurende mijn tijd met het Niveau, en kan het bevestigen: het is heel wat moeilijker. Nogmaals, het is niet iets dat gaat om u te laten voelen als je alleen maar op de sportschool extra hard, maar op een langere tijdlijn is er extra hinder van de extra vermoeidheid van de spieren. Ik vind het leuk, maar ook eens met de 30-minuten-of-minder-beleid.

De Uitdaging Cap geïnstalleerd. Het duurt al twee seconden toe te voegen of te verwijderen. Cam

Dus, de grote vraag je je waarschijnlijk jezelf de vraag is: “is het het geld waard?” En dat zeg ik … ja. Ik denk dat het is. Krijg ik dat nog $250 is een heel behoorlijk wat geld voor iets dat je gaat om op te staan, maar het heeft een grotere invloed op mijn staande tijd op mijn bureau dan ik ooit had verwacht. Voor mij is dat vrij van onschatbare waarde.

En als u niet wilt dat om de dop van $250 voor de meest betaalbare Niveau van de raad, ik denk dat het Vliegtuig Cloud lijkt het waarschijnlijk een goede optie. Plus, het is misschien meer comfortabel.

Beoordeling: 8/10
Prijs: $248-$339

Nu Kopen

Hier is Wat We Willen

 • Het is beter dan een mat ik heb geprobeerd
 • Helpt bij het verbeteren van focus (voor mij althans)
 • Goed voor je algehele gezondheid

En Wat We niet

 • Vrij prijzig voor wat het is
 • Sokken en schoenen zijn een must