Wink Houdt Uw Hub Voor Losgeld Vanaf 27 juli

0
36
Josh Hendrickson

Als laatste hebben we links af met een Knipoog, heeft het bedrijf besloten om te beginnen met het opladen van een abonnement met een week van tevoren. Vervolgens is het uitgebreid dat nog een week. Vervolgens Knipoog aangekondigd dat het zou houden, tot nader bericht, met dank aan de ongelooflijke steun” voor het abonnement. Vandaag, nader bericht binnenkomt, en Wink heeft aangekondigd dat het zal beginnen met het opladen van een $5 per maand abonnement begin juli 27.

U kunt ervoor kiezen om niet te betalen voor het abonnement, maar dat komt op een zeer hoge kostprijs. Verliest u de toegang tot de Knipoog API, cloud control, voice control, afstandsbediening, uw Robots (automatisering), groepen, snelkoppelingen en activiteiten. Die vertrekt pas de lokale controle van een paar apparaten.

Je ofwel te geven in en abonneer je op de Wink abonnement, of op wijzigen om een andere smart hub die compatibel is met al je slimme apparaten.

Het nieuws kwam via een e-mail verzonden naar de gebruikers van vandaag:

Hallo Wink Gemeenschap,

We willen delen, updates over onze Wink abonnement – een fundamentele verandering voor de Wink die ons in staat zal stellen om onze klanten te voorzien van een sterke en groeiende smart home ervaring. De verandering zal brengen over uitgebreide ondersteuning voor het nieuwe merk integraties en verder te brengen verbeteringen door firmware en software updates.

Weet dan dat we hebben aangepast onze tijdlijnen sinds onze eerste aankondiging op 6 Mei om gebruikers meer kans te maken overwegingen. We waren in staat om de uitbreiding van onze service abonnementen zal nu beginnen op maandag, 27 juli 2020. Alle gebruikers die niet al een abonnement nodig hebt om te bezoeken subscription.wink.com om in te schrijven. Gebruikers met een Hub op hun account moet inschrijven met hetzelfde e-mailadres dat is geregistreerd met hun Hub. Betalende abonnees kunnen gaan met alle van connected devices, cloud-diensten, automatiseringen, en 3rd party integraties.

Voor de meeste van haar geschiedenis, Wink aangeprezen dat het niet de lading van een maandelijks abonnement voor het gebruik van de Hub, en het zegt dus recht op de Hub ‘ s box. Voor iedereen die kocht een Hub onder die belofte, de overstap naar een abonnement kan voelen als het hebben van uw smart home vastgehouden voor losgeld.

Josh Hendrickson

Dat het kwam, dit niet een verrassing, dat wel. Wink is op wankele grond voor een jaar, culminerend in twee buy-outs, waaronder de nieuwste van iam+, een tech bedrijf dat eigendom is van de wil.ik.am. Uiteindelijk kon je niet vinden hardware in de winkels, en zijn we gestopt met het aanbevelen van het product helemaal.

RELATEDWhy We Kunnen niet Raden Wink Hubs Meer

De waarheid is, een abonnement is waarschijnlijk nodig voor het bedrijf om enige kans om verder te gaan. Lopende inkomsten is nodig om te houden van de cloud-servers gaat.

Maar voor dat alles, het voelt nog steeds als een bait-and-switch. Als het gaat om een dienst gratis is nooit echt gratis.