Voor AirPods met de Wireless Charging Case voor Slechts $150 op Amazon

0
62
Apple

Als je hebt gewacht voor een goede verkoop op Apple ‘ s AirPods te rollen rond, dit is het. Voor slechts € 150, kunt u kopen de AirPods en de handige draadloze opladen geval. De AirPods zijn eenvoudig in te stellen op al je Apple-apparaten en zijn het perfecte excuus om eindelijk knip het snoer op uw oude oordopjes.

AirPods rekent dan snel en automatisch inschakelen en verbinding maken met uw apparaat wanneer u trek ze uit. Het is ook super gemakkelijk om te schakelen apparaat wat u koppelen ze aan, dat is geweldig als u wilt verplaatsen van je MacBook en naar muziek luisteren op je iPhone, terwijl je voor een run. U kunt zelfs toegang tot Siri, terwijl het dragen van de AirPods gewoon door te zeggen “Hey Siri.” Op het apparaat controleert laat je dubbel-tikken om te spelen uw favoriete audio of naar het volgende nummer.

De slanke laden geval kan worden opgeladen met de Lightning-connector of met Qi-compatibel opladen mat en kunnen genoeg sap voor meerdere laadt van uw AirPods tussen de eigen laden. Plus het is klein genoeg om in je tas of broekzak. Dit is een serieus goede deal op de AirPods en draadloos opladen geval, dus spring op het voordat ze weg zijn.

Apple AirPods en Draadloos Opladen Geval

Apple AirPods met Draadloos Opladen Geval

Pak een nieuwe Apple AirPods en zijn handig draadloos opladen geval vandaag.

Shop Nu

$131.98
Meer aanbiedingen