Logitech Zal Doden Harmony Express en Vervangen Voor Gratis met de Harmonie Elite

0
105
Logitech

Iets meer dan een jaar geleden, Logitech gestart met de Harmony Express universal remote-systeem. Het bedrijf beloofde dat het zou vereenvoudigen universal remote setup, en brengen voice control, tot uw vermaak en smart home. Nu, Logitech zal stoppen met de Harmony Express op 30 September 2020. Na dat punt, alle Harmony Express eenheden zullen stoppen met werken. Het goede nieuws? Logitech heeft een gratis alternatief voor u.

De Harmony Express was niet een slecht systeem, maar het was niet geweldig. Logitech in geslaagd een universele afstandsbediening systeem dat beheerst alle dingen in uw huis dat is nog steeds eenvoudig in te stellen. Maar de Harmonie-Express leunde zwaar op Alexa voor de controle en verwacht u op te geven alle andere controle over uw entertainment systeem.

RELATEDLogitech Harmony Express Review: Eenvoudig in te Stellen, Soms Vervelend om te Gebruiken

Als iemand in uw gezin niet graag praten met hun TV, kunnen ze onbedoeld wrak van de ervaring voor iedereen anders, als de Harmony Express niet aankunnen wanneer een andere afstandsbediening geschakeld bronnen. Dat, en vermoedelijk dus een lage omzet, lijkt te hebben geleid tot zijn ondergang. In de am e-mail verzonden naar de gebruikers vandaag, Logitech Uitgelegd:

In 2019, Logitech gestart met de Harmony Express afstandsbediening. Met Alexa Ingebouwde, Harmony Express gericht op het vervangen van de complexiteit van de touch-screens en programmeerbare knoppen te vinden zijn op andere Harmony-afstandsbedieningen met een simpele spraak-interface.

Helaas, onze verwachtingen waren niet voldaan voor dit soort Harmony-afstandsbediening, en bijgevolg hebben we besloten onze inspanningen te concentreren op onze core user experience: het is een krachtige universele afstandsbediening in een wereld met veel apparaten aangesloten op de TV. Tot dat einde zullen we beëindigen de Harmony Express op September 30, 2020, waarna Harmony Express-eenheden in het veld niet meer gebruiken.

Als een gewaardeerde klant, willen wij beperken het ongemak voor u. Vanaf vandaag, Harmony Express eigenaren kunnen hun toestel vervangen met een Harmonie Elite, volledig gratis. Harmonie Elite is ons vlaggenschip ervaring met een krachtige programmeerbare controller voor AV en smart home control die werkt met andere Amazon Alexa apparaten inschakelen voice control. Als alternatief, Harmony Express eigenaren kunnen verzoeken om een volledige terugbetaling van de aankoop prijs, die het voorwerp is van een bewijs van aankoop eisen.

De Harmony Express app en uw Harmony Express op Afstand zal operationeel blijven tot en met September 30, 2020, waarna de service en het op afstand zal stoppen met werken. Harmony Express eigenaren ontvangen directe meldingen en herinneringen via e-mail tussen nu en dan.

Wij waarderen uw bedrijf en zijn toegewijd om u van uw vervanging of terugbetaling zo snel mogelijk. Dank u voor uw blijvende steun.

De e-mail voor instructies voor het proces van het verkrijgen van een vervangende Harmonie Elite. De vennootschap krediet, de Harmonie van de Elite is de top-tier keuze en is $100 meer dan de Express. Het is niet zo gemakkelijk op te stellen en niet Alexa ingebouwd in het apparaat. Maar dat laatste is misschien een voordeel in het einde.