Logitech Kommer att Döda Harmoni Snabb och Ersätta det Gratis med Elit Harmoni

0
31
Logitech

För drygt ett år sedan, Logitech lanserade Harmoni Snabb universal remote system. Företaget lovade att det skulle förenkla universal remote setup, och ge röststyrning till din underhållning och smarta hem. Nu, Logitech kommer att sluta Harmoni Snabb den 30 September 2020. Efter denna punkt, all Harmoni Express-enheter kommer att sluta fungera. De goda nyheterna? Logitech har en fri ersättning till dig.

Harmoni Snabb var inte ett dåligt system, men det var inte bra heller. Logitech har lyckats skapa en universell fjärrkontroll system som styrs alla saker i ditt hus som är fortfarande lätt att ställa upp. Men Harmoni Snabb förlitade sig på Alexa för kontroll och förväntade dig att ge upp all annan styrning av ditt underhållningssystem.

RELATEDLogitech Harmoni Snabb Genomgång: Lätt att Ställa Upp, Ibland Irriterande att Använda

Om någon i din familj inte gillar att prata med sin TV, de kan oavsiktligt förstöra upplevelsen för alla andra, som Harmoni Snabb kunde inte hantera när en annan fjärrkontroll bytte källor. Det, och förmodligen låg försäljning, verkar ha lett till dess undergång. I am e-post skickas till användare i dag, Logitech Förklarade:

I och med 2019, Logitech lanserade Harmoni Snabb fjärrkontrollen. Med Alexa Inbyggd, Harmoni Snabb som syftar till att ersätta den komplexitet av pekskärm och knapparna som finns på andra Harmony-fjärrkontroller med en enkel röst-gränssnittet.

Tyvärr var mina förväntningar inte uppfylls för denna typ av Harmony-fjärrkontrollen, och som ett resultat vi har valt att fokusera vårt arbete på våra grundläggande användarupplevelsen: kraftfull universal remote control i en värld med många enheter som är anslutna till TV: n. Till slut kommer vi vara avvecklad Harmoni Snabb på September 30, 2020, varefter Harmoni Snabb enheter på fältet kommer inte längre att fungera.

Som kund, vi vill minimera de olägenheter till dig. Från och med idag, Harmoni Snabb ägare kan ha sin enhet ersätts med en Elit Harmoni, helt gratis. Harmoni Elite är vårt flaggskepp erfarenhet med en kraftfull programmerbar styrenhet för AV-och smart home kontroll som fungerar med andra Amazon Alexa-enheter för att aktivera röststyrning. Alternativt, Harmoni Snabb ägare kan begära full återbetalning av inköpspriset, som är föremål för bevis av inköp av krav.

Harmoni Snabb app och din Harmoni Snabb Fjärrkontrollen kommer att förbli i drift till och med 30 September 2020, varefter service och fjärrkontrollen kommer att sluta fungera. Harmoni Snabb ägarna kommer att få direkta meddelanden och påminnelser via e-post mellan nu och då.

Vi värdesätter din verksamhet och är fast beslutna att få du din ersättning eller återbetalning så snabbt som möjligt. Tack igen för ert fortsatta stöd.

E-postmeddelandet innehåller instruktioner för arbetet med att få en ersättning Harmoni Elit. Bolagets kredit, Harmoni Eliten är de översta val av nivå och är $100 mer än Snabb. Det är inte lika lätt att ställa upp och inte innehåller Alexa inbyggd i enheten. Men det sistnämnda kan vara en fördel på slutet.