ICYDK: iPhone 8 Fall Passar den Nya iPhone SE Perfekt

0
31
Apple

Den nya iPhone-SE är ett välkommet tillskott till Apple ‘ s lineup—ett mellanregister telefon som har nästan alla funktioner i större och dyrare modeller. Men det ser väldigt bekant: är inte det bara en iPhone 8 med uppgraderade tarmar? Varför ja det är det—och det innebär att de fall gjort för iPhone 8 passar perfekt på 2020 iPhone SE.

Välkommen till ICYDK (I Fall Du inte Vet), en serie där vi bjuder på tips och tricks som inte nödvändigtvis är nya men kanske har gått under radarn eller på annat sätt inte vara väl kända.

Tack vare att en organisation som verkar vara en återvunnen design, mått på den nya iPhone i sig är identisk med iPhone 8 från och med 2017. Så, om du har väntat i ett par år för att uppdatera, och du inte bryr dig om ansiktet skanning eller flera kameror för post-iPhone-X design, du kan återanvända alla dina tillbehör. Eller om du är ute efter att spara ännu mer pengar, skura fynd fack för cirka tre år gamla fall på en rejäl rabatt!

Apple

Det finns ett par varningar. En iPhone SE är samma storlek som en 4,7-tums iPhone 8, inte större 5,5-tums iPhone 8 Plus. Så, om du beställer ett nytt fall, se till att det för de mindre design. Två, den bakre Apple-logotypen på iPhone SE till 2020 är i mitten av telefonen för att matcha den nyare design språk. Så, om du köper ett fall med en utskärning eller fönster för logotyp, det kan vara att visa ett tomt utrymme i stället. Det är inte ett problem för ett fall som är helt ogenomskinlig eller helt öppet.

Annat än att go nuts. Det är ett bra sätt att spara lite pengar på en telefon som redan är en utmärkt värde.