Hvordan Sette Opp en PayPal-Konto

0
52

Det har vært nok av online finansiell transaksjon verktøy tilgjengelig for publikum for en stund nå. Venmo, TransferWise, Stripe, og Payoneer for å nevne noen. Men, ingen av disse har vært i stand til å nå populariteten av PayPal.

PayPal er nyttig for alle som ikke ønsker å gi sin finansielle informasjon til hver nettside eller spore alle kjøp gjort på nettet. PayPal er en flott måte å opprettholde økonomisk personvern og gjøre praktisk transaksjoner uten sikkerhetsproblem som kommer med inn kredittkort eller bankkonto-informasjon for hvert kjøp.

Hvis dette er første gang du lære hvordan du skal sette opp en PayPal-konto, det krever ikke så mye tid eller krefter som man skulle tro. Faktisk, det er faktisk ganske enkel.

Typer Av PayPal-Kontoer

Først av alt, det er to primære typer av PayPal-kontoer å velge mellom når du setter opp en PayPal-konto: Personlig og jobbrelatert. Hver kontotype har visse fordeler. Kontoen du velger avhenger av ditt resonnement for å opprette konto i første omgang.

En personlig PayPal konto er ment for den typiske online shopper. Hvis alt du har tenkt å bruke PayPal for å sende eller motta betalinger fra venner, eller gjøre litt av online shopping, alt du trenger er en personlig konto.

Det pleide å være en Premier-konto oppgradere alternativet som siden har blitt slått sammen til den personlige kontoen. Men det er ikke alt som tilbys av premier-konto ble rullet inn i den personlige kontoen. I stedet, de har blitt inkludert i business-kontoen din.

Business-konto-alternativet er satt opp spesielt for bedrifter. Selge produkter online og ønsker for å akseptere betaling i form av kreditt-og debetkort? En business-kontoen din kan være noe for deg. En PayPal-business-kontoen din tillater opp til 200 ansatte å få tilgang til den samme kontoen, samt annen virksomhet relaterte fordeler.

Sette opp enten type PayPal-konto følger omtrent den samme prosessen og tar lite tid i det hele tatt.

Hvordan Sette Opp En PayPal-Konto

Før du setter opp en PayPal-konto, har kreditt-eller debetkort, eller din bankkonto informasjon klar. Du bør også ta en alternativ form for identifikasjon for eksempel en bank eller kredittkort uttalelse eller en regjering utstedt ID for kontroll formål.

 • For å starte, må du besøke PayPal ‘ s offisielle hjemmeside og klikk på Registrer deg knappen som ligger mot toppen til høyre. Nettsiden vi skal bruke er for OSS beboere.

Merk: PayPal har forskjellige hjemmesider som er knyttet til din nåværende landet. Dette vil også påvirke ditt telefonnummer og adresse muligheter når du fyller ut nødvendig informasjon for kontoen din. Sørg for at du er på riktig hjemmeside/webside før du fortsetter med din PayPal-konto skapelsen.

 • Neste, må du velge hvilken konto du skriver, Personlige eller Forretningsmessige, og klikk på Neste.

Hver kontotype valg vil ha en kort bit av informasjon om hva som kontotype er primært brukes til. Det vil også vises litt annerledes ut enn bildet ovenfor hvis du ikke er i USA. Faktisk, når du velger skriver, kan du bli bedt om hvilke formål kontoen fungerer som på bildet nedenfor for en Filippinene konto.

 • Etter å ha valgt din konto type, avhengig av valget du har gjort, det neste vinduet kan vises litt annerledes i ditt tilfelle.

PayPal Personlig Konto

 • For Personlige kontoer, det nye vinduet skal se ut som dette:
  All informasjon som er obligatorisk.
 • Når du har fylt ut informasjon på denne siden, klikker du Neste , og du vil bli bedt om å bekrefte telefonnummeret ditt.

PayPal vil bekrefte din konto med en 6-sifret kode som er sendt via SMS. Denne bekreftelsen er bare brukt til å opprette kontoen og er forskjellig fra den bekreftelse som vil være nødvendig for å begynne å lage monetære transaksjoner.

 • Det neste vinduet vil kreve deg til å fylle ut mer generell informasjon om fødselsdato og adresse. Det kan også be om bevis av nasjonalitet, som du må bekrefte ved hjelp av et førerkort, pass, eller regjeringen-ID.
 • En gang fylt ut, velger du godta og Opprette Konto – knappen for å fullføre prosessen.

Fra her, din konto har blitt opprettet, men du trenger for å legge til en betalingstransaksjon med alternativ, for eksempel et kredittkort eller en bankkonto for å begynne å bruke det.

 • For å begynne å sende penger, alt du trenger er en e-postadresse.

Vi vil dykke videre inn i godkjenningsprosessen for å gjøre transaksjoner og betalinger i et senere avsnitt.

PayPal Business-Kontoen Din

 • Når du setter opp en virksomhet PayPal-konto, det første vinduet vil bare kreve en e-postadresse. Men hver klikke på den blå knappen vil avdekke et behov for mer informasjon.
 • Den tilleggsinformasjon som er nødvendig for å håndtere en kontakt navn, telefonnummer, og adresse for din bedrift. Det vil også være et par av politiske avtaler må du lese, og krysse av før den treffer Enig i, og Opprette Konto – knappen.
 • Neste, vil du bli spurt om hva slags business-kontoen er for.
 • Deretter vil du nødt til å oppgi personlige opplysninger om deg selv. Den informasjonen du gir er en fødselsdato, nasjonalitet og adresse.

For din nasjonalitet, PayPal krever bekreftelse i form av en offentlig ID, pass eller førerkort.

Hvis du vil heller ikke avsløre din personlige adresse, kan du sjekke boksen Samme som business-adresse, og klikk deretter på Send. Bedriften din konto har blitt opprettet, men du trenger for å sette opp en måte å aktivere transaksjoner og innskudd.

Å Bekrefte En PayPal-Konto For Transaksjoner & Innskudd

Av sikkerhetsmessige grunner, PayPal krever verifisering før du være i stand til å bruke et kredittkort/bankkort eller konto for kjøp online.

En personlig konto, og vil ha følgende alternativer for kontroll:

Der som en business-kontoen din vil ha følgende alternativer:

En personlig konto bekreftelse metodene fungerer helt annerledes enn de av en business-kontoen din.

Personlig Konto Bekreftelse

Du kan velge å koble enten ditt kredittkort-og/eller bankkonto for å gjøre transaksjoner. For begge metoder, verifikasjon, vil det kreve at adressen på PayPal-kontoen samsvarer med adressen til din bankkonto.

I tilfelle av ditt kredittkort, må du oppgi kredittkortnummeret, kort type, utløpsdato, 3-sifret pin-kode som du finner på baksiden av kortet, og adressen.

For bankkontoen din bekreftelse, trenger du navnet på banken, kontotype, bank routing-nummer og kontonummer. I enkelte land, kan du kreve en bank-kode i stedet for routing-nummer.

Både verifisering prosesser vil kreve et ekstra trinn.

PayPal vil belaste $1.95 til din konto for kreditt – /debetkort bekreftelse. Du vil da behovet for å samle inn den 4-sifrede koden fra den kostnad som kan bli funnet på din kontoutskrift. Ved siden av den 4-sifrede koden som du vil se PayPal, så det bør ikke være for vanskelig å finne.

Når du har den 4-sifrede koden, kan du deretter hodet tilbake i lommeboken for å Bekrefte ditt kredittkort på filen, fyll inn den 4-sifrede koden der det er nødvendig, og fullføre bekreftelsesprosessen.

De siktede $1.95 vil bli refundert ved hjelp av PayPal umiddelbart, men det kan ta opp til 30 dager til å virke tilbake på din bankkonto. Hvis du er villig til å logge inn på din bankkonto via PayPal, kan du koble den umiddelbart. Når informasjonen er riktig angitt, PayPal vil flagge dette som en bekreftelse av eierskap.

For de som foretrekker å skrive inn informasjonen manuelt, vil du bli bedt om å bekrefte det selv. PayPal vil sende to små innskudd mellom $0.01 til $0.99 til din konto. De vil ta opp til 3 arbeidsdager for å vises på din bankkonto uttalelse. Når de gjør det, kan du fullføre bekreftelse på vei tilbake inn i din Lommebok og inn i den eksakte beløp som ble avsatt.

Hvis du ønsker å legge til et ekstra kort eller en konto til din PayPal-konto, kan du gjøre det ved hjelp av de samme metodene.

Business-Kontoen Din Bekreftelse

En PayPal-business-kontoen din vil kreve de samme trinnene for bekreftelse som personlige. Forskjellen er at du er i stand til å sende eller motta penger med bare en e-post eller faktura blir sendt ut. Så lenge mottakeren har for tiden eller er villige til å opprette en PayPal-konto, transaksjonen kan tre i kraft.

Sikkerhet når du setter opp en PayPal-konto kan virke litt ekstrem, men er ikke det hva du vil i en tjeneste som håndterer pengene dine? Opprette en PayPal-konto, uansett om det er for personlig eller forretningsbruk, er en flott måte å holde din online transaksjoner er trygt og sikkert.

Du vil ikke lenger ha behov for å legge inn personlige legitimasjon i alle nettbutikken som du ønsker å foreta et kjøp. Dette vil spare deg mer tid for shopping og andre ting, mens det også gir trygghet i det lange løp.