Hur man Ställer Upp ett PayPal-Konto

0
135

Det har varit massor av online finansiella transaktioner verktyg tillgängliga för allmänheten under ganska lång tid nu. Venmo, TransferWise -, Rand -, och Payoneer för att nämna några. Men, ingen av dessa har kunnat nå populariteten av PayPal.

PayPal är användbar för den som inte vill lägga sin finansiella information för varje webbplats eller spåra varje inköp som görs på nätet. PayPal är ett bra sätt att upprätthålla finansiell integritet och göra smidiga transaktioner utan den säkerhetsrisk som kommer in med kreditkort eller bankkonto för varje köp.

Om detta är din första tid på att lära sig hur man sätter upp ett PayPal-konto, det kräver inte så mycket tid eller ansträngning som du tror. I själva verket, det är faktiskt ganska enkelt.

Typer Av PayPal-Konton

Först av allt, det finns två huvudsakliga typer av PayPal-konton att välja mellan när du ställer upp ett PayPal-konto: Personliga och Affärsmässiga. Varje kontotyp har vissa fördelar. Det konto du väljer beror på dina resonemang för att skapa det konto som i första hand.

Ett personligt PayPal-konto som är avsett för den typiska online-shopper. Om du planerar att använda PayPal för att skicka eller ta emot betalningar från vänner eller göra lite shopping online, allt du behöver är ett personligt konto.

Det brukade vara ett Premier-konto uppgradera alternativ som sedan slagits samman till ett personligt konto. Dock, inte allt som erbjuds av de premier-konto rullades in i den personliga konto. Istället, de har varit som ingår i business-konto.

Företaget alternativet är särskilt inrättad för företag. Säljer produkter på nätet och ser att acceptera betalning i form av kredit-och betalkort? En business-konto kan vara för dig. En PayPal-business-konto kan upp till 200 anställda att få tillgång till samma konto så väl som andra relaterade förmåner.

Att sätta upp någon typ av PayPal-konto följer ungefär samma process och tar lite tid på alla.

Hur Man Ställer Upp Ett PayPal-Konto

Innan du ställer upp ett PayPal-konto, har ditt kredit-eller betalkort, eller ditt bankkonto information redo. Du bör också ta en alternativ form av identifiering som ett bank-eller kreditkortsutdrag eller en statligt utfärdad ID-verifiering.

 • För att starta, måste du besöka PayPal ‘ s officiella hemsida och klicka på Registrera dig – knappen som ligger mot övre högra hörnet. Hemsidan vi kommer att använda är för OSS invånare.

Obs: PayPal har olika sidor som hör till din aktuella landet. Detta kommer också att påverka ditt telefonnummer och adress möjligheter när du fyller i de uppgifter som krävs för ditt konto. Se till att du är på rätt webbplats/webbsida innan du fortsätter med ditt PayPal-konto skapas.

 • Nästa, måste du välja vilken typ av konto, person-eller organisationsnummer, och klicka på Nästa.

Varje kontotyp väljer att ha en kort snutt av information om vad som kontotyp i första hand används för. Det kommer också att visas skiljer sig något från bilden ovan, om du inte för närvarande inom OSS. I själva verket, när du väljer typ, kan du bli tillfrågad om vad som syfte konto serveras som på bilden nedan för en Filippinerna konto.

 • Efter att du valt ditt konto, beroende på vilket val du gjort, nästa fönster kan se lite annorlunda ut i ditt fall.

PayPal Personliga Konto

 • För Personliga konton, det nya fönstret ska se ut så här:
  Alla uppgifter är obligatoriska.
 • När du har fyllt i information på denna sida, klicka på Nästa och du kommer att bli ombedd att bekräfta ditt telefonnummer.

PayPal kommer att verifiera ditt konto med en 6-siffrig kod som skickas via SMS. Denna kontroll är bara används för att skapa konto och skiljer sig från den kontroll som kommer att bli nödvändigt att börja göra monetära transaktioner.

 • Nästa fönster kommer att kräva dig att fylla i mer allmän information om ditt födelsedatum och adress. Det kan också kräva bevis på medborgarskap, där du måste kontrollera med hjälp av ett körkort, pass eller nationellt ID.
 • En gång är ifyllda, välj den Enas och Skapa Konto – knappen för att slutföra processen.

Från här, ditt konto har skapats, men du måste lägga till en betalningstransaktion alternativ som till exempel ett kreditkort eller bank konto för att börja använda det.

 • För att börja skicka pengar, allt du behöver är en e-postadress.

Vi ska dyka vidare i verifieringsprocessen för att göra transaktioner och betalningar i ett senare avsnitt.

PayPal Företagskonto

 • När man sätter upp ett företag PayPal-konto, det första fönstret kommer endast kräver en e-postadress. Men varje klick på den blå knappen som kommer att avslöja ett behov av mer information.
 • Den ytterligare information som krävs för att hantera en kontakt med namn, nummer och adress för ditt företag. Det kommer också att vara ett par av de politiska avtal du behöver för att läsa och bocka av innan slå Enas och Skapa Konto – knappen.
 • Nästa, du kommer att bli tillfrågad om vilken typ av företag det konto som är till för.
 • Du kommer då att tillhandahålla personlig information om dig själv. Den information som du tillhandahåller är en födelsedatum, nationalitet och hemadress.

För din nationalitet, PayPal kommer att kräva kontroll i form av ett nationellt ID-kort, pass eller körkort.

Om du inte vill avslöja din personliga adress, kan du markera kryssrutan Samma som affärs-postadress, klicka sedan på Skicka. Ditt företag konto har nu skapats, men du behöver för att upprätta ett sätt att möjliggöra transaktioner och inlåning.

Att Kontrollera Ett PayPal-Konto För Transaktioner & Insättningar

Av säkerhetsskäl, PayPal kräver verifiering innan du kan använda ett kredit – /betalkort eller bankkonto för online köp.

Ett personligt konto har följande alternativ för verifiering:

Där som ett affärsföretag har följande alternativ:

Ett personligt konto verifiering metoder fungerar helt olika de på en business-konto.

Personliga Konto Kontroll

Du kan välja att länka antingen ditt kreditkort och/eller bank-konto för att göra transaktioner. För båda metoderna, kontroll kräver att den adress som anges på PayPal-konto matchar adressen till ditt bankkonto.

I fallet med ditt kreditkort måste du ange det kortnummer, korttyp, utgångsdatum, 3-siffrig säkerhetskod som finns på baksidan av kortet, och adress.

För verifieringen av ditt bankkonto, behöver du bankens namn, typ av konto, bank, clearingnummer och kontonummer. I vissa länder kan kräva att en bank kod i stället för routing-nummer.

Både kontroll processer kommer att kräva ytterligare åtgärder.

PayPal kommer att debitera $1.95 till ditt konto med kredit – /betalkort kontroll. Du kommer då att behöva samla in den 4-siffriga koden från och med den kostnad som kan hittas på ditt kreditkortsutdrag. Intill den 4-siffriga koden du ser PayPal, så det borde inte vara alltför svårt att hitta.

När du har den 4-siffriga koden, du kan sedan gå tillbaka till din plånbok för att Bekräfta ditt kreditkort på filen, fyll i den 4-siffriga koden där det behövs, och slutföra verifieringen.

Den debiteras $1.95 kommer att återbetalas genom PayPal omedelbart utan kan ta upp till 30 dagar att visas på ditt bankkonto. Om du är villig att logga in på ditt bank-konto via PayPal, kan du länka den direkt. När information har matats in på rätt sätt, PayPal kommer att flagga detta som en bekräftelse av ägande.

För de som hellre vill ange information manuellt, kommer du att bli ombedd att bekräfta det själv. PayPal kommer att skicka två små insättningar mellan $0.01 och $0.99 till ditt konto. De kommer att ta upp till 3 arbetsdagar att visas på ditt kontoudrag. När de gör det, kan du fylla i den bekräftelse du beger dig tillbaka till din Plånbok och kommer in i det exakta belopp som sattes in.

Om du vill lägga till ytterligare ett kort eller konto till ditt PayPal-konto, kan du göra det med hjälp av samma metoder.

Business-Konto Och Kontroll

En PayPal-business-konto kommer att kräva samma åtgärder för kontroll som den personliga. Skillnaden är att du kan skicka eller ta emot pengar med bara ett e-postmeddelande eller en faktura att skickas ut. Så länge som mottagaren har för närvarande eller är villiga att skapa ett PayPal konto, kan transaktionen träder i kraft.

Säkerheten när du anger ett PayPal-konto kan tyckas lite extremt, men är inte det vad du vill i en tjänst som hanterar dina pengar? Skapa ett PayPal-konto, oavsett om det är för privat eller affärsmässigt bruk, är ett bra sätt att hålla dina online transaktioner säkert och tryggt.

Du kommer inte längre ha ett behov av att mata in personliga referenser i varje butik på nätet som du vill göra ett köp. Detta kommer att spara dig mer tid för shopping och andra saker samtidigt som de ger sinnesfrid i det långa loppet.