Hoe het opzetten van een PayPal-Rekening

0
104

Er zijn tal van online financiële transacties tools voor het publiek beschikbaar is voor vrij wat tijd nu. Venmo, TransferWise, Streep, en Payoneer een paar te noemen. Toch is geen van deze zijn in staat zijn om de populariteit van PayPal.

PayPal is handig voor iedereen die niet wenst toe te voegen hun financiële informatie voor elke website of track elke aankoop online. PayPal is een geweldige manier om financiële privacy en handige transacties zonder het beveiligingsprobleem dat wordt geleverd met het invoeren van een creditcard of bankrekening gegevens voor elke aankoop.

Als dit de eerste keer is dat u leert om een PayPal account, is het niet nodig zo veel tijd of moeite als je zou denken. In feite, het is eigenlijk vrij eenvoudig.

Soorten PayPal

Eerste van alles, er zijn twee primaire vormen van PayPal accounts om uit te kiezen wanneer u een PayPal account: Persoonlijk en Zakelijk. Elk type account heeft een aantal voordelen. De account die u kiest, is afhankelijk van uw redenering voor het aanmaken van het account in de eerste plaats.

Een persoonlijke PayPal account is bedoeld voor de typische online shopper. Als u van plan bent te gebruiken PayPal voor het verzenden of ontvangen van betalingen van vrienden of doe een beetje van het online winkelen, alles wat je nodig hebt is een personal account.

Vroeger was er een Premier-account upgrade-optie die inmiddels is opgegaan in het persoonlijke account. Echter, niet alles aangeboden door de premier account werd gerold in de persoonlijke account. In plaats daarvan, deze functies zijn opgenomen in de business-account.

De business-account optie is speciaal opgezet voor bedrijven. De verkoop van online producten en op zoek te accepteren betaling in de vorm van credit-en debit cards? Een zakelijke rekening kan worden voor u. Een PayPal zakelijke rekening kunt u tot aan 200 medewerkers toegang hebben tot dezelfde account als andere zakelijke voordelen.

Het instellen van beide type van PayPal-account volgt ongeveer hetzelfde proces en kost u weinig tijd.

Het Instellen Van Een PayPal-Account

Voor het opzetten van een PayPal account, uw credit of debit card of uw bankrekening informatie klaar. U moet meteen ook een alternatieve vorm van identificatie, zoals een bank-of kredietkaart of een door de overheid uitgegeven ID voor verificatie doeleinden.

 • Om te beginnen, moet u naar de PayPal-website en klik op de Melden knop in de richting van de rechterbovenhoek. De website die we gaan gebruiken is voor inwoners van de VS.

Opmerking: PayPal heeft verschillende startpagina ‘ s met betrekking tot uw huidige land. Dit zal ook van invloed zijn op uw telefoon-nummer en adres van de mogelijkheden bij het invullen van de vereiste gegevens voor uw account. Zorg ervoor dat u op de juiste website/webpagina voordat u verder gaat met uw PayPal-account aanmaken.

 • Volgende, moet u kiezen welke account type, Persoonlijk of Zakelijk, en klik op Volgende.

Elk type account keuze zal een kort fragment van de informatie over wat het type account wordt voornamelijk gebruikt voor. Het verschijnt ook iets anders uit dan in de bovenstaande afbeelding als je op dit moment niet binnen de VS. In feite, zodra u de soort, kan u worden gevraagd met welk doel de rekening dient zoals in de afbeelding hieronder voor een Filipijnen-account.

 • Na het selecteren van uw type account, afhankelijk van de keuze die u gemaakt, wordt het volgende venster kunnen iets afwijken in uw geval.

PayPal Persoonlijke Account

 • Voor Persoonlijke accounts, het nieuwe venster ziet er als volgt uit:
  Alle informatie is verplicht.
 • Als je eenmaal hebt ingevuld, wordt de informatie op deze pagina, klik op Volgende en u zult worden gevraagd om te controleren of uw telefoonnummer.

PayPal verifieert uw account met een 6-cijferige code verstuurd via SMS. Deze controle wordt alleen gebruikt om de account te maken en is verschillend van de controle die nodig zijn om te beginnen met het maken van monetaire transacties.

 • Het volgende venster zal vereisen dat u om in te vullen meer algemene informatie over uw geboortedatum en adres. Het kan ook vragen om het bewijs van nationaliteit, die u zult moeten om te controleren of het gebruik van een rijbewijs, paspoort, of identiteitsbewijs.
 • Eenmaal ingevuld, selecteert u het Eens en Maak Account – knop om het proces te voltooien.

Vanaf hier, je account is aangemaakt, maar u moet voor het toevoegen van een betaling optie, zoals een creditcard of een bankrekening te beginnen.

 • Om te beginnen met het sturen van geld, alles wat je nodig hebt is een e-mail adres.

We duiken verder in het verificatie proces voor het maken van transacties en betalingen in een later hoofdstuk.

PayPal Zakelijke Rekening

 • Wanneer u een zakelijke PayPal-rekening, het eerste venster zal alleen een e-mailadres. Maar elke klik op de blauwe knop zal onthullen een noodzaak voor meer informatie.
 • De aanvullende informatie die nodig is heeft te maken met de naam van de contactpersoon, telefoonnummer en adres voor uw business. Er zal ook een paar van beleid overeenkomsten die u nodig hebt om te lezen en te controleren vóór het raken van het Akkoord en Account Aanmaken knop.
 • Vervolgens zal u gevraagd worden wat voor soort bedrijf de rekening voor.
 • Je hebt dan de persoonlijke informatie te verstrekken met betrekking tot jezelf. De informatie die u zult worden voorzien in een datum van geboorte, de nationaliteit en woonplaats.

Voor uw nationaliteit, PayPal vereist verificatie in de vorm van een identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs.

Als u liever niet onthullen uw persoonlijke adres, kunt u het vakje Hetzelfde als zakelijke adres in, klik vervolgens op Verzenden. Uw account is nu aangemaakt, maar je moet een manier zodat de transacties en deposito ‘ s.

Het Verifiëren Van Een PayPal-Rekening Voor Transacties & Deposito ‘ S

Om redenen van veiligheid, PayPal vereist verificatie voorafgaand aan het kunnen gebruiken van een credit/debit card of bank rekening voor online aankopen.

Een persoonlijke account heeft de volgende opties voor de verificatie:

Waar als een business account hebt de volgende opties:

Een persoonlijke account verificatie methoden werken totaal anders zijn dan die van een business account.

Persoonlijke Account Verificatie

U kunt ervoor kiezen om een link van uw creditcard en/of bankrekening om transacties te maken. Voor beide methoden, is de verificatie is vereist dat het adres op de PayPal-account overeenkomt met het adres van uw bankrekening.

In het geval van uw creditcard, u moet het nummer van de kredietkaart, het type kaart, de vervaldatum, de 3-cijferige veiligheidscode op de achterkant van de kaart en het adres.

Voor uw bank account verificatie, moet u de naam van de bank, account type, bank routing nummer en rekeningnummer. In bepaalde landen, je kan een bank code in plaats van de routing nummer.

Zowel verificatie processen zijn er meer stappen nodig.

PayPal zal kosten $1.95 uw account voor credit/debit card verificatie. Vervolgens moet u voor het verzamelen van de 4-cijferige code van de lading die kan worden gevonden op uw creditcard afschrift. Naast de 4-cijferige code die u ziet PayPal dus het moet niet al te moeilijk te vinden.

Zodra u de 4-cijferige code in, vervolgens kunt u het hoofd terug in uw portemonnee te Bevestigen van uw credit card in het bestand, vul de 4-cijferige code in waar het nodig is, en het verificatieproces voltooien.

De toeslag van $1.95 zal worden terugbetaald door PayPal onmiddellijk maar kan maximaal 30 dagen duren om te verschijnen terug op uw bankrekening. Als je bereid bent om in te loggen op uw bankrekening, via PayPal, kunt u de koppeling direct. Zodra de gegevens zijn ingevoerd, PayPal vlag zal dit als een bevestiging van eigendom.

Voor diegene die liever voer de gegevens handmatig in te voeren, wordt u gevraagd om te bevestigen dat het zelf. PayPal twee kleine bedragen tussen $0,01 en $0.99 voor uw account. Ze zullen tot 3 werkdagen op uw bankrekening verklaring. Zodra ze dat doen, kunt u de bevestiging per post terug in uw Portemonnee en in te voeren in de exacte bedragen die werden gestort.

Als u wilt toevoegen van een extra kaart of girorekening naar je PayPal account, kunt u dat doen met behulp van dezelfde methoden.

Business Account Verificatie

Een PayPal zakelijke rekening zal worden dezelfde stappen voor verificatie als de persoonlijke. Het verschil is dat je in staat bent om het verzenden of ontvangen van geld verdienen met alleen een e-mail of op de factuur worden verzonden. Zolang de ontvanger heeft op dit moment of is bereid om een PayPal account aanmaken, kan de transactie van kracht.

De beveiliging als u een PayPal-account lijkt misschien een beetje extreem, maar dat is niet wat je zou willen in een dienst die met jouw geld omgaat? Het aanmaken van een PayPal account, ongeacht of het nou voor persoonlijk of professioneel gebruik is een geweldige manier om uw online transacties veilig en veilig.

U zult niet langer nodig om de input van persoonlijke referenties in elke online winkel waar je een aankoop willen doen. Dit bespaart u meer tijd om te winkelen en andere dingen, terwijl ook het verstrekken van de vrede van de geest op de lange termijn.