Få AirPods med Trådlös Laddning Fallet för Bara 150 $på Amazon

0
79
Apple

Om du har väntat för en bra försäljning på Apples AirPods att rulla runt, det är det. För bara $150, kan du köpa AirPods och bekväm trådlös laddning fallet. Den AirPods är lätt att ställa upp på alla dina Apple-enheter och är den perfekta ursäkten för att äntligen klippa sladden på din gamla hörlurar.

AirPods avgift snabbt i fallet och automatiskt slå på och ansluta till din enhet när du drar ut dem. Det är också super lätt att växla vilken enhet du koppla ihop dem till, vilket är awesome om du vill flytta från din MacBook och lyssna på musik på din iPhone medan du gå och springa. Du kan även komma åt Siri iklädd AirPods bara genom att säga “Hej Siri.” På-enhet kontrollerar låt du dubbel-klickar du på dem för att spela din favorit ljud eller hoppa till nästa spår.

Den eleganta laddning fallet kan laddas med Lightning-anslutning eller med en Qi-kompatibla laddning mat och det kan hålla tillräckligt med juice för flera infiltration av din AirPods mellan sin egen chargings. Plus att det är liten nog att få plats i din väska eller ficka. Detta är en riktigt bra affär om AirPods och trådlös laddning fall, så hoppa på det innan de är borta.

Apple AirPods och Trådlös Laddning Fall

Apple AirPods med Trådlös Laddning Fall

Skaffa dig några nya Apple AirPods och dess bekväm trådlös laddning fallet idag.

Handla Nu

$131.98
Fler erbjudanden