7 Sätt Att Handskas Med Sociala Medier Uttag

0
103

Grattis! Har du äntligen beslutat att dike din sociala medier-beroende. Vi är säkra på att du kommer att njuta av ditt liv utan den påverkan som sociala medier kan ge, men du kan känna viss återstående uppmanar.

Ingen vana är lätt att släppa över en natt, så här är några saker du kan göra för att hjälpa till att lugna lust att piska ut som telefon och övervinna din sociala medier uttag.

Har ett Argument Med Slumpmässiga Främlingar

Utan sociala medier, hur ska man kunna låta folk veta hur fel de är? Om du känner behovet av att ha ett argument med en total främling, varför inte bege dig till en lokal park eller restaurang och lyssna på andras diskussioner?

Det är den perfekta platsen att avbryta dem med ett “men” och förklara både varför de är stum och du är rätt. Notera att människor punch mycket svårare i verkligheten än på nätet, men annars är det egentligen samma sak.

För att verkligen få en autentisk upplevelse, se till att ha din telefon eller (för mer hot) en faktisk uppslagsverk praktiskt. Du behöver inte följa din nya debatt partners om de bestämmer sig för att gå bort. Det är ett tecken på att du har vunnit. Bra jobb!

Stick Polaroids av Din Mat på Anslagstavlor

Vad är det för mening med att äta mat om du inte kan visa människor hur bra som mat först? Om du känner dig lite missnöjd med din mat sedan få bort ‘gram, varför inte investera i ett ögonblick Polaroid-stil kamera och pin-kod dessa bilder på anslagstavlor och på andra offentliga platser personer är sannolikt att se dem. Du kan även hänga runt för att höra deras kommentarer.

Om du vill hålla din mat fotografering som hobby på en budget, kan du hänga runt restauranger och be människor om du kan ta en snabb kick av deras mat innan du gräver.

Skicka Människor Olämpligt Post

Har du upptäckt någon som slår din fantasi, men du kan inte längre glida in i deras DMs för att du har gett upp på det? Misströsta inte! Du har fortfarande möjlighet att skriva en helt normal, läskiga, opassande brev på papper. Lägg den i ett kuvert och bokstavligen skjut den i sin brevlåda.

Om du vill vara riktigt effektiv, bara göra kopior av en bokstav och carpet bomb så många potentiella partner med dina värvningar som möjligt. Ju fler gånger du kastar tärningen, desto mer sannolikt är det att du träffar jackpotten!

Köpa en Megafon

Ett tecken på sociala medier uttag känner sig lite ensam utan hela världen att höra alla dina slumpmässig trodde. Det visar sig att det är en bit av teknik som gör ungefär samma sak. Allt du behöver göra är att beställa en fin megafon och sedan plocka varje gathörn som ser bekväm ut. Någonstans med något att stå på för att låta din röst bära lite bättre skulle vara att föredra.

På detta sätt kan du skrika på alla och alla dina viktiga yttranden till allmänheten. Att låta människor i världen gynnas av ditt unik ta på aktuella händelser. Ännu bättre, när polisen så småningom visa upp, du kommer att vara på jämn fot med dem också, eftersom din megafon och deras högtalaren bör vara jämnt matchade.

Lurar på Offentliga Platser

Lurkers är en stapelvara i sociala medier. Dessa udda folk gillar att titta på och aldrig delta i något själva. Tro det eller ej, lurar är faktiskt en fin tradition att hantera sociala medier av, tja, av en lång tid. Så om du var en mästare lurker online, kan du fortsätta att öva på din hobby efter att sparka den digitala vana.

Det finns gott om platser att lurar om. Busshållplatser, tunnelbana, framför närbutiker, listan bara fortsätter. Se till att klä för tillfället, så att alla vet att du är inte sugen på att interagera. Långa trenchcoat är en klassiker, tillsammans med en mössa och ett par mörka solglasögon. Hoppa över ett par duschar är en effektiv pro-tips också.

Ta en Tidning till Sociala Sammankomster

Sociala medier är ett perfekt sätt att ignorera människor som bokstavligen sitter vid bordet med dig till förmån för den kommande och gående av människor du aldrig har träffat i verkliga livet. Den goda nyheten är att stänga människor i din omedelbara närhet ut genom att bryskt att ignorera dem var en konst innan Twitter fanns en glimt i Jack Dorsey ‘ s eye.

Allt du behöver göra är att packa en tidskrift eller tidning i din väska och vispa ut det mitt i en konversation. I själva verket, detta är mycket bättre än att bli distraherad av Twitter, eftersom du inte ens har att göra grymtande ljud till falska ditt lyssnande. Med näsan ordentligt fast i gossip kolumn, det finns inget sätt som dina “vänner” inte kommer att få budskap högt och tydligt.

Köpa en Anonym Mask

En av de bästa sakerna med sociala medier är att du kan välja att använda ett falskt namn och profil, så att du kan säga och göra vad du vill utan att någon vet vem du egentligen är. Om du missar att anonymitet, överväga att köpa en meme-värdig mask med något som den ikoniska “Anonym” mask. Detta är noga med att låta folk veta att du inte vill att de ska veta vem du är.

Faktiskt inte Göra Något Av det Här!

Nu har du nog räknat ut att inget av detta är verkligt råd! Är det inte konstigt vilka typer av beteende är helt OK på nätet, men utan tvivel är läskigt i verkliga livet? Sociala medier är bra i måttliga mängder och om du använder den på ett hälsosamt sätt, men det sätt den är utformad kan också ta fram det värsta i folk.

Om sociala medier gör ditt liv värre snarare än bättre, du borde verkligen överväga att skära ner på eller eliminera sociala medier från ditt liv. Resurser såsom Missbruk Center kan hjälpa dig att känna igen och handskas med sociala medier missbruk och tillbakadragande, eller de negativa psykiska konsekvenser av sociala medier missbruk.