7 Måter Å Håndtere Sosiale Medier Uttak

0
44

Gratulerer! Du har endelig besluttet å droppe sosiale medier avhengighet. Vi er sikker på at du kommer til å nyte livet uten det presset som sosiale medier kan bringe, men du kan være følelsen litt rester lyster.

Ingen vane er lett å slippe over natten, så her er noen ting du kan gjøre for å hjelpe rolig trangen til å piske ut som telefonen og overvinne din sosiale media-uttak.

Har en diskusjon Med Tilfeldige Fremmede

Uten sosiale medier, hvordan har du tenkt til å la folk få vite hvor galt det er? Hvis du føler behov for å ha en diskusjon med en totalt fremmed, hvorfor ikke gå over til en lokal park eller restaurant og lytte på andre mennesker å ha diskusjoner?

Det er det perfekte stedet å avbryte dem med et “men faktisk” og forklare både hvorfor de er dumme, og du har rett. Gjør oppmerksom på at folk slå mye hardere i virkeligheten enn på nettet, men ellers er det egentlig det samme.

Å virkelig få autentisk opplevelse, være sikker på å ha telefonen eller (for flere trusler) en faktisk leksikon hendig. Du trenger ikke å følge med i den nye debatten partnere hvis de bestemmer seg for å spasertur unna. Det er et tegn på at du har vunnet. God jobb!

Stick Polaroider av Mat på Oppslagstavler

Hva er poenget med selv å spise mat, hvis du ikke kan vise folk hvor stor at maten er først? Hvis du føler deg litt misfornøyd med mat siden få av ‘gram, hvorfor ikke investere i en umiddelbar Polaroid-stil kamera og pin-kode disse bildene på oppslagstavler og andre offentlige steder folk er sannsynlig å se dem. Du kan også henge rundt for å høre deres kommentarer.

Hvis du ønsker å holde opp maten din fotografering som hobby på et budsjett, kan du henge rundt restauranter og spør folk om du kan ta et raskt bilde av maten før du grave i.

Send Upassende E-Post

Har du oppdaget noen som slår din fancy, men du kan ikke lenger skyve inn i deres DMs-fordi du har gitt opp som? Fortvil ikke! Du har fortsatt mulighet til å skrive en helt normal, skumle, upassende brev på papir. Legg den i en konvolutt og bokstavelig talt skyv det inn i postboksen.

Hvis du ønsker å være virkelig effektiv, bare ta kopier av én bokstav og teppe-bombe som mange potensielle liv partnere med dine anmodninger som mulig. Tross alt, jo flere ganger du rulle terningen, jo mer sannsynlig er det å treffe jackpotten!

Kjøpe en Megafon

Ett tegn på sosiale medier uttak føler seg litt ensom uten hele verden høre din hver tilfeldig tanke. Det viser seg at det er et stykke teknologi som gjør ganske mye det samme. Alt du trenger å gjøre er å bestille en fin megafon og deretter plukke noen gatehjørne som ser komfortabel. Et sted med noe å stå på for å la din stemme bære litt bedre ville være å foretrekke.

På denne måten kan du rope alle dine viktige meninger i det offentlige rom. Å la mennesker i verden som ikke dra nytte av din unike ta på aktuelle hendelser. Enda bedre, når politiet gjør til slutt dukker opp, vil du være på linje med dem også, siden den høylytte og deres høyttaleren skal være jevnbyrdige.

Lurer på Offentlige Steder

Lurkers er et fast innslag i sosiale medier. Disse merkelige folk liker å se og aldri delta i noe av seg selv. Tro det eller ikke, lur er faktisk en fin tradisjon som er eldre enn sosiale medier av, vel, etter en lang tid. Så hvis du var en mester lurker på nettet, kan du fortsette å øve din hobby etter sparker den digitale vane.

Det er nok av steder å lure om. Bussen stopper, t-baner, i front av convenience stores, listen fortsetter. Husk å kle deg for anledningen, slik at alle vet at du ikke er ivrig på å samhandle. Lang grøft strøk er en klassisk, sammen med en lue og et par mørke solbriller. Å hoppe over et par dusjer er en effektiv pro-tips også.

Ta et Magasin for Sosiale Sammenkomster

Sosiale medier er den perfekte måten å ignorere folk som bokstavelig talt sitter ved bordet sammen med deg i favør av det som kommer og det som går av folk du aldri har møtt i det virkelige liv. Den gode nyheten er at å slå folk i din umiddelbare nærhet, ut av frekt å ignorere dem var en kunst før Twitter var et lite glimt i Jack Dorsey s eye.

Alt du trenger å gjøre er å pakke en avis eller et magasin i vesken og pisk det ut i midten av en samtale. Faktisk, dette er langt bedre enn å bli distrahert av Twitter, siden du ikke engang å gjøre gryntende lyder falske lytting. Med nesen godt fast i sladder kolonnen, det er ingen måte “venner” ikke vil få meldingen høyt og tydelig.

Kjøpe en Anonym Maske

En av de beste ting om sosiale medier er at du kan velge å bruke en falsk navn og profil, slik at du kan si og gjøre hva du vil uten at noen vet hvem du egentlig er. Hvis du savner at anonymitet, bør du vurdere å kjøpe et meme-verdig maske med noe som den ikoniske “Anonym” maske. Dette er sikker på å la folk vet at du ikke vil at de skal vite hvem du er.

Trenger Faktisk ikke Gjøre Noen Av disse Tingene!

Nå har du sikkert funnet ut at ingen av dette er ekte råd! Er ikke det rart hva slags oppførsel er helt OK på nettet, men er utvilsomt skumle i det virkelige liv? Sosiale medier er bra i moderate mengder, og hvis du bruker det på en sunn måte, men måten den er utformet for, kan også bringe ut det verste i folk.

Hvis sosiale medier er å gjøre livet verre, snarere enn bedre, bør du virkelig vurdere å kutte ned på eller eliminere sosiale medier fra ditt liv. Ressurser som for eksempel Avhengighet Senter kan hjelpe deg å gjenkjenne og håndtere sosiale medier avhengighet og tilbaketrekning, eller den negative psykiske konsekvenser av sosiale medier misbruk.