7 Manieren Om Om Te Gaan Met Sociale Media Herroeping

0
28

Van harte gefeliciteerd! Heb je eindelijk besloten om de sloot uw sociale media verslaving. We weten zeker dat je gaat genieten van je leven, vrij van de druk die sociale media kan brengen, maar je zou kunnen voelen wat residuele driften.

Geen gewoonte is eenvoudig te vallen ‘ s nachts, dus hier zijn een aantal dingen die je kunt doen om te helpen rustig op de drang om de zweep uit die telefoon en het overwinnen van uw social media herroeping, terugbetalen.

Een Argument Met Willekeurige Vreemden

Zonder social media, hoe ga je om mensen te laten weten hoe verkeerd ze zijn? Als u het gevoel hoeft te hebben, een discussie met een totale vreemdeling, waarom gaat u dan naar een lokaal park of restaurant en luisteren naar andere mensen die besprekingen?

Dat is de perfecte plek om te onderbreken hen met een “maar eigenlijk” en verklaren zowel de reden waarom ze stom en je hebt gelijk. Let er wel op dat mensen punch veel moeilijker in het echte leven dan online, maar anders is het echt hetzelfde.

Om echt de authentieke ervaring, zorg ervoor dat uw telefoon of (voor meer intimidatie) een echte encyclopedie bij de hand. Je hoeft niet te volgen uw nieuwe debat partners als ze besluiten weg te lopen. Dat is een teken dat je gewonnen hebt. Goed werk!

Stick Polaroids van Uw Voedsel op Bulletin Boards

Wat is het nut van nog te eten als je niet kunt mensen laten zien hoe groot het voedsel is de eerste? Als je het gevoel een beetje ontevreden met uw maaltijden omdat het krijgen van uit de ‘opa, waarom dan niet investeren in een instant Polaroid-stijl camera en pin die foto’ s op bulletin boards en andere openbare plaatsen, mensen zijn waarschijnlijk om ze te zien. U kunt zelfs hangen rond te horen van hun opmerkingen.

Als u wilt bewaren uw eten fotografie hobby op een begroting, kunt u rond te hangen restaurants en vragen mensen of je kunt een snelle foto van hun voedsel voordat je graaft in.

Verzenden Mensen Ongepast Mail

Heb je iemand gespot die interesseert, maar je kunt niet meer schuiven in hun DMs, want u hebt opgegeven dat? Wanhoop niet! Je hebt nog steeds de mogelijkheid van het schrijven van een perfect normaal, griezelig, ongepast letter op papier. Stop hem in een envelop en letterlijk schuif ze in hun mailbox.

Als u wilt dat om echt efficiënt, maar zorg fotokopieën van één letter en tapijt bom als veel potentiële levenspartners met uw reclame mogelijk. Immers, hoe vaker je de dobbelstenen te gooien, hoe meer kans je hebt om de jackpot te winnen!

Koop een Megafoon

Een teken van sociale media intrekking voelt zich een beetje eenzaam zonder de hele wereld te horen uw elke willekeurige gedachte. Er blijkt een stukje technologie dat is vrij veel het zelfde ding. Alles wat u hoeft te doen is om een mooie megafoon en kies vervolgens elke hoek van de straat, dat ziet er comfortabel uit. Ergens met iets om op te staan om je stem te voeren een beetje beter zou het beter zijn.

Op deze manier kan je schreeuwen, en al uw belangrijke adviezen in het publieke domein. Laten de mensen van de wereld profiteren van uw unieke kijk op actuele gebeurtenissen. Beter nog, als de politie uiteindelijk doen zien, zult u zelfs op voet met hen, want ook uw megafoon en hun luidspreker moet gelijkmatig worden afgestemd.

Op de loer liggen in het Openbaar Plaatsen

Gluurders zijn een hoofdbestanddeel van de sociale media. Deze rare folk leuk om te kijken en te nimmer deel aan iets zelf. Geloof het of niet, op de loer ligt is eigenlijk een mooie traditie die dateert van sociale media door, goed, door een lange tijd. Dus als je een kampioen lurker online, je kunt houden in het beoefenen van uw hobby na het schoppen van de digitale gewoonte.

Er zijn genoeg plekken om te schuilen over. Bushaltes, metro ‘ s, in de voorkant van de winkels, de lijst gaat maar door. Zeker aan te kleden voor de gelegenheid, zodat iedereen weet dat je geen fan bent van de interactie. Lange trench coats zijn een klassiek, samen met een pet en een paar donkere zonnebril. Het overslaan van een paar douches is een effectieve pro-tip ook.

Neem een Tijdschrift voor Sociale Bijeenkomsten

Social media is de perfecte manier om te negeren de mensen die letterlijk aan de tafel zit met jou in het voordeel van het komen en gaan van mensen die je nooit hebt ontmoet in het echte leven. Het goede nieuws is dat het afsluiten van mensen in uw directe omgeving door ruw negeren van hen was een kunst voor Twitter was een twinkeling in Jack Dorsey ‘ s eye.

Alles wat u hoeft te doen is pak een tijdschrift of krant in je tas en zweep het in het midden van een gesprek. In feite, dit is veel beter dan het krijgen afgeleid door Twitter, want je hoeft zelfs niet te maken knorrende geluiden te nep je luisteren. Met je neus stevig vast in de roddels kolom, er is geen enkele manier om uw “vrienden” niet de boodschap luid en duidelijk.

Het kopen van een Anonieme Masker

Een van de beste dingen over social media is dat je kunt kiezen voor het gebruik van een valse naam en profiel om u te laten zeggen en doen wat je wilt zonder dat iemand weet wie je werkelijk bent. Als je mist die anonimiteit, overwegen de aanschaf van een meme-waardig masker met iets als de iconische “Anoniem” masker. Dit is ervoor om mensen te laten weten dat je niet wilt dat ze weten wie je bent.

Niet echt Een Van Deze Spullen!

Door nu heb je waarschijnlijk bedacht dat niets van dit is echt advies! Is het niet raar wat voor soort gedrag zijn perfect OK is online, maar er is ongetwijfeld een griezelig in het echte leven? Social media is prima met mate en als je het op een gezonde manier, maar de manier waarop het is ontworpen, kan ook het slechtste in de mensen.

Als sociale media is het maken van je leven nog erger in plaats van beter, je moet echt overwegen het kappen of elimineren van sociale media in je leven. Middelen zoals de Verslaving Center kan u helpen bij het herkennen en omgaan met social media verslaving en intrekking, of de negatieve psychische gevolgen voor de gezondheid van sociale media misbruik.