YouTube-Video Ideer: De Mest Populære Typer Videoer På YouTube

0
110

Det har aldri vært et bedre tidspunkt å starte en YouTube-kanal. Flere mennesker er å snu til sosiale og uavhengige former for media enn noen gang før, med mange unge seere helt å vende seg bort fra tv-nettverk.

Populære YouTube-videoer ofte få sett millioner av ganger. Dette har ikke gått ubemerket av annonsører og sponsorer, og det er ingen overraskelse at egenproduserte videoer er å bli så populære som tradisjonelle former for digital underholdning.

De mest populære typer videoer på YouTube kan variere sterkt, men de ofte falle inn under de samme kategoriene. Hvis du er ute etter en YouTube-video ideer, er dette det perfekte sted å starte.

Unboxing Videoer

Alle elsker følelsen som kommer fra å åpne noe nytt. Om det er den nyeste tech-enheten, klær, sminke, eller leker, unboxing videoer er fortsatt blant de mest populære videoene på YouTube.


Skjønnheten av unboxing videoer er hvor fleksible de kan være. Alt fra de nyeste iPhone til militære rasjoner fra Første Verdenskrig tiltrekker seg et stort antall besøkende, og du trenger bare en smartphone kamera og en bordplate for å komme i gang.

Produkt Anmeldelser

Grundige vurderinger av forbruker elementer er å bli en dominerende kraft på YouTube. Marques Brownlee, en populær gjennomgang kanal med over 11 millioner abonnenter, ofte laster opp grundige vurderinger av alle de nyeste utgivelsene i tech-verden.


Det er ikke bare begrenset til tech anmeldelser selv, joggesko, barnas leker, og selv militære rasjoner som kan dateres tilbake til før Første Verdenskrig få millioner av daglige utsikt.

Teknologi Forklart

Hvis du vet veien rundt en populær enhet eller datamaskin program, hvorfor ikke dele din kunnskap med en online publikum? Du er sannsynligvis en ekspert bruker av programmer og enheter som du bruker daglig. YouTube-videoer som forklarer alle former for teknologi er fortsatt like populær som noensinne.


Hvis du leter etter en YouTube-video ideer i dette området, alt fra full gjennomgang av en enhet, til kjappe tips for å forklare visse funksjoner av teknologi, er solid emner for YouTube-videoer. Sjekk ut en video fra vår egen YouTube-kanal over!

Vlogging

Video bloggere på YouTube tiltrekke millioner av visninger, noe som gir personlig tar på populære emner, eller bare å dele sine daglige liv med sitt publikum. Mange kombinere vlogging med en annen type medier som musikk, kunst, eller gaming.


Vlogging er unik blant YouTube-video kategorier, som alle bringer noe nytt til bordet. Fra YouTube-kjendiser som Logan Paul og Liza Koshy til mer intime (men fortsatt veldig vellykket-tv) som Frannerd, vlogs er en enkel måte å bygge opp et trofast publikum.

Hvis du har en mening, idé, eller bare ønsker å få noe av brystet, starter en vlog er en fin måte å bli en YouTuber.

Komedie

Hvis du elsker å få folk til å le, å lage komedie for YouTube kan være noe for deg. Noen komedie-tv crossover med vlogging eller spill, men YouTube er også den perfekte plattformen for skisse komikere som Gus Johnson.


Fra morsomme spill kommentarer til anarkistiske cooking tips, YouTube har kickstarted karrieren til mange komikere.

Skjønnhet Og Mote Tips

Har du et skarpt øye for et fantastisk antrekk? Er du en dab-hånd med mascara, lip liner, og øyenskygge? Viser hvordan du kan bruke perfekte makeup eller velge klær som passer din kropp er emner som hele tiden forblir i etterspørselen på YouTube.

Skjønnhet relaterte videoer mottok i løpet av 169 milliarder visninger i 2018, og at antallet vil vokse enda mer i årene som kommer. Trenger du ikke den siste makeup eller de dyreste klær, DIY how-to videoer er like populære. Uansett hva som er din stil eller teknikk, dele de ferdighetene du har lært med verden.

Dyr & Pet Videoer

Får du timer av lykke og tilfredshet ut av å se ditt kjæledyr? I henhold til YouTube-visningene, så gjør det hele internett. Filming din pet går om sine daglige rutine kan virke merkelig, men dette er nøyaktig hva slått Maru – en Scottish Fold katt – til en Guinness-Rekorden for de fleste-så dyr på YouTube.


Det er ikke alt om katter, enten – hunder, rotter, hester, griser, selv insekter og slanger. For nesten alle dyr det er, er en lojal fanbase venter.

Gaming På YouTube

Hvis spill er din lidenskap, YouTube er det perfekte sted for å dele det. I henhold til Googles egne Forbruker Innsikt team, to av de fem beste YouTube-kanaler med de fleste abonnenter er spillrelaterte.

Om du deler tips og teorier om dine favoritt spill, fremhever en mindre kjent utgivelsen, eller som viser hvor mye du dominere i en Battle Royale, spill og YouTube går hånd i hånd.

Pedagogiske Videoer

YouTube har blitt en av de største online ressurser for læring. Om folk ønsker å lære om akademisk fag, få cooking tips, eller bli mer produktive, populariteten av videoer som lærer fortsetter å vokse.


Ikke all utdanning innholdet har til å være alvorlig. Den respektløse og noen ganger merkelig stil av Vsauce har blitt en favoritt på YouTube for over et tiår.

Begynne Å Lage I Dag

Det er mange populære typer videoer på YouTube, og denne listen over YouTube-video ideer bør hjelpe deg med å finne ut hva slags innhold du ønsker å opprette. Når du har bestemt på et emne, vil du være klar til å lage ditt første YouTube-kanal.

Nesten alle populære YouTube-kanaler har én ting til felles: konsistens. Laste opp videoer som du ville nyte å se jevnlig, og du vil bli belønnet med en voksende lojal fanbase.