Vad Är Spotify Duo, och Är Det Rätt för Dig?

0
81

Spotify Premium Duo är en ny Spotify plan för två personer som bor i samma hus. Spotify siktar på Duo i par, men två personer som bor under samma tak (som rumskamrater eller syskon) är stödberättigande.

För $12.99 per månad, både människor får sina egna separata Premium-konto. Det är en besparing på 2 dollar per månad jämfört med en $14.99 familjen plan eller $7 per månad jämfört med att betala för två $9.99 individuella konton.

Vad Får Du från Spotify Premium Duo?

Spotify Premium Duo ger varje person en egen separat Spotify Premium-konto. Om du redan har en individuell Premium-konto, är du inte skyldig att inrätta en ny. Du får fortfarande hålla all din musik, spellistor och rekommendationer.

Spotify Premium har några stora fördelar jämfört med den Fria planen, särskilt på smartphones:

 • Det finns ingen annons avbrott, någonsin.
 • Du kan lyssna på alla låtar du vill ha på din smartphone, istället för att behöva välja från Spotify spellistor eller lyssna på saker på shuffle.
 • Du kan ladda ner musik för offline-lyssning.
 • Du kan streama musik till en högre bitrate.

Duo införs också en ny spellista, Duo-Mix. Det kombinerar både människors preferenser musik i en spellista. Det finns växlar du kan trycka på för att få Spotify att göra spellistan mer chill eller mer optimistisk.

Hur Fungerar Spotify Kontrollera Vem är Berättigad?

Spotify Premium Duo kräver både människor att leva på samma adress för att vara berättigad. När du registrerar dig för Duo, du måste ange din adress. När den andra personen tecken upp (med hjälp av en länk som du delar med dem), de måste ange samma adress.

Hur Spotify verifierar att människor faktiskt bor på den adress som de anger är lite vaga och otydliga. I det förflutna, Spotify har använt slumpmässiga GPS-kontroller, men företaget har nixed som idé under sekretess.

I villkoren, Spotify, säger:

 • A. för att vara berättigad till bidrag Duo Abonnemang, både den primära kontohavaren och dotterbolaget konto innehavaren av familjen måste bo på samma adress.
 • B. Vid aktivering av någon av Premium-Duo Abonnemang konton, kommer du att bli ombedd att bekräfta din hem-adress.
 • C. Vi kan från tid till annan att be om efterkontroll av din hem-adress för att bekräfta att du fortfarande uppfyller kriterierna.

Så, i teorin Spotify kan kräva att du ibland ange din adress. Det finns också spekulationer om att Spotify kan kontrollera att båda konton loggar in från samma Wi-Fi-adress, åtminstone en del av tiden—men det finns ingen bekräftelse på att från Spotify.

Om Spotify avgör du inte är kvalificerade för Duo på någon punkt, det kommer att sparka ut dig. Från villkor för tjänsten:

Spotify förbehåller sig rätten att avsluta eller stänga av tillgången till Spotify Premium Duo tjänsten omedelbart och helst om du inte uppfyller urvalskriterierna och som i övrigt anges i Spotify regler och Villkor för Användning.

Även om vi inte nödvändigtvis förespråkare för det, detta betyder att du kan teoretiskt registrera dig för Duo med någon som inte bor på samma adress och förmodligen komma undan med det—så länge du både kom ihåg att ange samma adress om du någonsin uppmanas till det.

Naturligtvis, Spotify kan ändra användarvillkoren när som helst kräva strängare kontroll, i vilket fall du skulle tvingas flytta tillbaka till normal Premie planer.

Är Spotify Premium Duo Rätt för Dig?

Spotify Premium är en stor musik streaming-tjänst—och om du lyssnar på en massa musik, vi rekommenderar att du registrerar dig för en av dem. Huruvida Duo är bäst för dig och en partner, vän eller familjemedlem beror på ett par saker:

Spotify Premium Duo vs. Apple Musik

Apple Musik inte erbjuder en Duo pris. Den närmaste Familjen Paketet,som kostar $14.99 per månad för upp till sex konton, eller två vanliga konton på $9,99 per månad vardera.

Om dina vänner och din familj är på Apple Musik, eller om du verkligen älskar den service, det är nog värt att hålla med. Men det är verkligen inget pris fördel att det över Duo.

Spotify Premium Duo kontra Spotify Premium Enskilda

Om du bor med en rumskompis eller partner, använder Spotify och vill spara några kronor, Duo är en bra affär. Endast milda nackdelen med det är att endast en person kan betala, vilket innebär att du måste hantera att dela notan själva.

Om du inte leva med någon annan och vill ta en chans på Duo, det är fortfarande en bra affär. Du bara kan få igång någon gång i framtiden.

Spotify Premium Duo vs Spotify Premium Familj

Spotify Premium Familjen är mycket liknande till Spotify Premium Duo förutom att du får sex står för $14.99, en Familj Blanda spellistan, möjlighet att blockera explicit musik, och tillgång till en speciell Spotify Kids app.

Om det finns fler än två personer bor i ditt hem som vill ha Spotify, det är en mycket bättre affär och kommer att spara ännu mer pengar. Men om det finns bara två av er Duo fungerar bättre.

Spotify Premium Duo vs Spotify Premium Student

Spotify Premium Student är Spotify ‘ s bästa. För 4,99 usd per månad, får du ett Premium-abonnemang, och tillgång till Hulu: s annons som stöds plan och Showtime. Du måste verifiera att du är fortfarande en student varje år och rabatt och bonusar löper ut efter fyra år, men det är en riktigt bra deal. Om en eller båda av att du är berättigad till Studenten plan, det är nog en bättre affär än Duo.

Registrera dig för Spotify Premium-Duo

Om Spotify är rätt för dig och en vän, familjemedlem eller partner, chef på Spotify ‘ s hemsida för att registrera dig. Du måste antingen logga in med ett befintligt konto eller skapa ett nytt Spotify-konto och skriv din adress. När du gör det ska du få en länk att dela med den andra personen så att de kan registrera upp med dig. De måste också ange samma adress.

En sak att notera, om någon av er betalar för Spotify Premium, du kommer inte att få en återbetalning för oanvänd tid. Om du har ett par veckor kvar på din plan, det är nog bäst att vänta tills din prenumeration är närmare att förnya för att registrera dig.

LÄS NÄSTA

 • “Hur att Välja och Redigera Meddelanden med Upp-Pilen i Slack
 • “Hur Installerar Gratis HEVC-Codec-enheter på Windows-10 (för H. 265 Video)
 • “Vad Är Spotify Duo, och Är Det Rätt för Dig?
 • “Visa ett Sparat Lösenord i Firefox
 • “Windows 10 Säkerhet PSA: gör det Möjligt att Automatiskt Lagra Uppdateringar