Spotify Wil Beheren van Uw Perfecte Workout Playlist

0
32

Het hebben van de juiste afspeellijst kan cruciaal zijn voor het maken van de meeste van uw training. Of u nu van muziek om je gemotiveerd te houden of podcasts te houden je afgeleid van de afspeellijst is een koppeling gereedschap. Vandaag, Spotify introduceert een nieuwe functie genaamd Soundtrack Uw Workout die gericht is op het maken van de perfecte workout playlist, ongeacht uw smaak.

Het uitgangspunt is vrij eenvoudig: vertel Spotify hoe lang je van plan bent uit te werken (maximaal twee uur), het beantwoorden van een paar vragen voor het verfijnen van uw keus, en voor uw op maat gemaakte playlist. U kunt kiezen voor muziek voor alleen -, podcasts-alleen (met een toggle voor expliciete inhoud, op beide), of een combinatie van beide voor een echt eclectische ervaring die zeker stuurt je geest in overdrive als uw hartslag is al redlined. Goede tijden.

Tijdens de interactieve afspeellijst maken u kunt het type training je aan het doen bent—er zijn acht om uit te kiezen, met inbegrip van hijs -, yoga, hardlopen, fietsen, dansen, wandelen, pilates, en generieke cardio—en laat het weten als je werkt met iemand anders (met inbegrip van uw huisdier). Vervolgens selecteert u de “vibe” van de afspeellijst, dat kan van alles zijn, van kou naar opgepompt te motiveren. Tot slot, laat het weten in welk genre(s) die u bent in. Je kan met maximaal twee picks hier, dus meng het door elkaar.

Het bevestigingsscherm.

Wanneer u uw keuze bevestigen, heeft u ook de mogelijkheid geven aan uw afspeellijst een naam en zelfs op maat gemaakte kunstwerk. Het zijn de kleine dingen, weet je? Met alles bevestigd, wordt uw aangepaste playlist is klaar om te gaan. Mijn aangepaste één uur afspeellijst leek oke genoeg, hoewel ik gekozen voor zowel het “metaal” en “hip-hop” het was erg zwaar op de hip-hop. Ik ben prima, maar ik zou heel graag een betere mix van de twee. Jouw snelheid kan variëren, van een cursus.

Over het algemeen is dit een leuke functie, en slechts een manier Spotify blijft bieden unieke en innovatieve functies voor de gebruikers. Het nemen van het giswerk uit van het maken van een geweldige workout playlist is voordeliger dan u denkt, want het verwijdert een stap die zich tussen u en het daadwerkelijk verkrijgen van je training. Ik ben down met dat.

via De Rand

Maak Uw Aangepaste Workout Playlist