Spotify Vill Skräddarsy Din Perfekta Träningen Spellista

0
30

Med rätt spellista kan vara avgörande för att göra det mesta av din träning. Oavsett om du behöver musik för att hålla dig motiverad eller podcaster för att hålla dig distraherad, din spellista är en koppling verktyg. Idag, Spotify introducerar en ny funktion som kallas Soundtrack Din Träning som syftar till att göra den perfekta träningen spellista, oavsett din smak.

Utgångspunkten är ganska enkel: berätta Spotify hur länge du planerar att träna (upp till två timmar), svara på några frågor för att förfina ditt val, och få din personliga spellista. Du kan välja musik som bara, podcasts (poddsändningar)-endast (med en växla för sexuellt innehåll på båda), eller en blandning av båda för en verkligt mångsidig erfarenhet som är säker på att skicka ditt sinne in överväxeln när din puls är redan redlined. Goda tider.

Under den interaktiva spellista skapande processen, du ska definiera den typ av träning som du gör—att det finns åtta att välja mellan, inklusive lyft, yoga, löpning, cykling, dans, promenader, pilates och allmän konditions—och låt det veta om du arbetar med någon annan (inklusive ditt husdjur). Du väljer sedan “vibe” på spellistan, vilket kan vara allt från chill till pumpas upp för att motivera. Slutligen, låt det vet vad slag(s) du är i. Du kan gå med upp till två plockar här, så blanda upp det.

Bekräftelseskärmen.

När du bekräftar ditt val, du har också möjlighet att ge spellistan ett namn och till och med egna teckningar. Det är lite saker, ya know? Med allt bekräftat, att din egen spellista är redo att gå. Min egen en-timme spellista verkade okej nog, men samtidigt valde jag att både “metall” och “hip-hop”, var det mycket tungt på hip-hop. Jag är bra, men jag skulle ha önskat en bättre mix av de två. Dina resultat kan variera, naturligtvis.

Sammantaget är detta en cool funktion, och bara ett av de sätt som Spotify fortsätter att erbjuda unika och innovativa funktioner för sina användare. Tar bort gissningsleken för att göra en bra träning spellista är mer fördelaktigt än du tror eftersom det tar bort ett steg som ligger mellan dig och faktiskt få ditt träningspass. Jag är nere med det.

via Väg

Skapa Dina Egna Träningspass Spellista