Philips Hue vs LIFX: Welke Moet Je Kopen?

0
44

Als het gaat om high-end smart lighting, er zijn twee bedrijven die het landschap domineren: de Philips Hue en de LIFX. Beide bedrijven bieden een breed scala van producten en prijzen, maar met de Philips Hue is meer bekend.

Als je net in de wereld van intelligente verlichting, het kan moeilijk zijn om te beslissen welk bedrijf om te gaan met. Deze gids zal kijken naar elk bedrijf de sterke en zwakke punten om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw huis.

Philips Hue Vs LIFX de Helderheid, de Kleur en de Kracht

De A19 LIFX-lampen uitgeblust en iets meer licht dan de Philips Hue-lampen. LIFX-lampen produceren van 1100 lumen ten opzichte van de 800 geproduceerd door Philips Hue, maar ze doen dat ten koste van meer energie—11 watt in vergelijking tot 10. Natuurlijk, dit verschil is zo miniem dat, tenzij je telt iedere cent van uw energierekening, u zal het niet merken.

Zowel de Philips Hue en de LIFX ondersteuning voor maximaal 16 miljoen kleuren. Echter, LIFX-lampen worden algemeen beschouwd als het produceren van meer levendige kleuren dan de Philips Hue-lampen. Daarmee bedoelen we dat de kleuren dieper lijken. Maar als je het vergelijkt met de twee side-by-side, het zal moeilijk worden om het vertellen van een verschil.

Product Line-Up

Wanneer de producten voor het eerst op de markt, Philips Hue had een duidelijke voorsprong te wijten aan het kleine aantal concurrenten. LIFX aangeboden slechts een beperkte selectie van de lampen, terwijl de Tint had een scala van omgevingslicht opties. Nu dat gat kleiner is, met zowel bedrijven in het bezit van een groot aantal producten om uit te kiezen—maar de Tint heeft nog steeds de betere line-up.

LIFX inspeelt op hun levendigheid van kleur en is geschikt voor de RGB-vriendelijke menigte. De LIFX Bundel, Z LED strip, en andere lampen maken gebruik van LIFX s gepatenteerde Polychrome-technologie, waardoor de lamp te produceren meerdere verschillende kleuren tegelijk.

LIFX lichten hebben ook de mogelijkheid tot het maken van verschillende patronen, waardoor een golf-achtige verschijning, de flikkering van een kaars, en meerdere gemengde kleuren, allemaal dankzij de dezelfde technologie.

Terwijl Philips Hue niet Polychrome mogelijkheden, het bedrijf heeft een product rooster dat past op bijna elke mogelijke behoefte. Met zeven verschillende starter kits om uit te kiezen, evenals een nis gezette verlichting, licht-strips, hanglampen en nog veel meer, Philips Hue heeft een product voor elke situatie.

In termen van online winkelen, Philips Hue is het eenvoudiger interface. Het is overzichtelijk en makkelijker te browsen voor producten dan de LIFX store.

Van Een Derde Partij.

Philips Hue is compatibel met een veel breder scala van producten dan LIFX. De naam Philips brengt een zekere mate van erkenning en van de vennootschap leeftijd heeft hen toegestaan om verbindingen te bouwen dat de veel jongere LIFX is nog niet in staat geweest om te doen.

Philips Hue is compatibel met HomeKit, Alexa, Google-Assistent, SmartThings, en IFTTT. Hue werkt ook met derden zoals Xfinity en de Razer te produceren interessant, gerichte verlichting. Hue werkt ook met een verscheidenheid van dimmers en andere soorten schakelaars om meer in-huis controle van de lichten.

LIFX is niet een slungel in deze categorie, ofwel niet. Naast het werken met HomeKit, LIFX werkt ook met Google-Assistent en Alexa, alsmede Microsoft ‘ s bijna-vergeten Cortana. Terwijl LIFX niet hetzelfde aantal accessoires en producten van derden die in Hue doet, het aantal compatibele producten blijft groeien.

Prijs

Hier is iets om in gedachten te houden van bij het begin: Noch LIFX of Philips Hue is precies budget-vriendelijk. Beide hebben een hoge per-lamp kost, en een aantal van de extra accessoires zijn ronduit budget-busting.

Philips Hue kan kosten een beetje vrij aan de slag. De Tint Wit Ambiance Starter Kit begint bij $120 met vier lampen en de Hue Bridge. Als u wilt de mogelijkheid om te veranderen de kleuren van de bollen, moet u de Tint van Witte Kleur en Sfeer Starter Kit, die begint bij $200.

LIFX is een lagere upfront kosten aan de slag. De lamp is $44, maar het maakt direct verbinding met uw Wi-Fi-netwerk zonder de noodzaak van een hub. Terwijl de per-lamp kosten voor LIFX is hoger, de kosten vooraf zijn meer betaalbare—en u hoeft niet een hub aan te sluiten, en dit kan een grote trekpleister voor veel gebruikers.

Philips Hue Vs LIFX: Welke Moet ik Kopen?

De juiste slimme lamp voor u hangt af van wat u van plan bent om het te gebruiken voor. Als u wilt krijgen in het hele huis intelligente verlichting met gemakkelijke stem – en app-control, Philips Hue zal de meest betaalbare optie op de lange termijn, vooral als je de stick alleen witte lampen.

Als u wilt intelligente verlichting te gebruiken meer als decor dan als een goede verlichting, dan LIFX is het beter te kiezen. LIFX wordt vaak gezien als de beste optie voor entertainment, maar Philips Hue vorderingen die de titel dankzij de Philips Hue HDMI-Sync Box en het gemak waarmee spel consoles kunnen op het systeem worden aangesloten.

Zowel LIFX en Philips Hue zijn goede opties. Hoewel er een verschil in prijs, is het niet een groot verschil maken op de lange termijn. De lampen zijn zowel geschikt voor meer dan 25.000 uren van het leven, dus de lampen die u koopt, worden waarschijnlijk met u voor de komende jaren.