Hoe u een Opgeslagen Wachtwoord in Microsoft Rand

0
31

Het gebeurt om het beste van ons: Soms kunt u niet onthouden van het wachtwoord voor een website. Gelukkig, als u eerder hebt gekozen voor een wachtwoord op te slaan in Microsoft Rand, kunt u gemakkelijk terugvinden op Windows-10 of een Mac. Hier is hoe.

We laten zien hoe dit in de nieuwe Rand browser hier. Microsoft is geleidelijk aan te bieden aan alle Windows-10 gebruikers via Windows Update, en u kunt download het nu.

Eerste open Rand. Klik op de weglatingstekens knop (die eruit ziet als de drie puntjes) in de rechterbovenhoek van elk venster. In het menu dat verschijnt, selecteer “Instellingen”.

Op het Instellingen scherm, navigeer naar de “Profielen” sectie en klik op “Wachtwoorden.”

Op de Wachtwoorden van het scherm, zoek je naar de sectie met de naam “Opgeslagen Wachtwoorden.” Hier ziet u een lijst van alle gebruikersnaam en het wachtwoord in die u hebt gekozen om op te slaan in de Rand. Standaard worden de wachtwoorden verborgen zijn voor de veiligheid. Om een wachtwoord, klik op het oog-icoontje ernaast.

Op zowel Windows en Mac, een venster verschijnt waarin u wordt gevraagd om verificatie van uw gebruikersaccount voordat u het wachtwoord kan worden weergegeven. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u gebruikt om in te loggen op uw computer en klik op “OK.”

Nadat u uw account system info, het wachtwoord zal worden weergegeven.

Doe je best om het te onthouden, terwijl u kunt, maar de drang weerstaan om het op te schrijven op papier, omdat andere mensen het kunnen vinden. Als u hebben meestal moeite met het beheren van wachtwoorden, is het meestal beter om het gebruik van een password manager voor in de plaats.

GERELATEERD: Waarom Moet U een Wachtwoord Manager, en Hoe aan de Slag

LEES VERDER

  • “Hoe Installeer Gratis HEVC Codecs in Windows 10 (voor H. 265 Video)
  • “Wat Is Spotify Duo, en Is Het voor U?
  • “Hoe u een Opgeslagen wachtwoorden in Firefox
  • “Windows-10 Security PSA: Schakel Automatische Updates van de Store
  • “Hoe de Nieuwe Control Center in macOS Big Sur Werkt