Google is het Verbeteren van Uw Smart Home Controles op de Assistent en Android

0
34

Morgen, Google is het hosten van een virtuele “Hey Google” Smart Home Top voor ontwikkelaars, maar het bedrijf wilde niet wachten om te onthullen een aantal van zijn mededelingen. En hoewel Google is vooral gericht op ontwikkelaars, twee wijzigingen moeten worden menigte te behagen smart home gebruikers geïnvesteerd in het ecosysteem van Google.

Android 11 power-menu wordt steeds beter en beter. In een volgende update, Google brengt een herontwerp van die plaatsen smart home apparaten gekoppeld aan Google Assistant slechts één druk op een knop. In de praktijk, het is enigszins vergelijkbaar met Google Startpagina Hub smart home schaduw maar beter op zoek.

Google

Als u de Home-app is geïnstalleerd, kunt u ervoor kiezen om alle of slechts favoriete controles waar, en schuifbalken kunt u de instellingen, zoals temperatuur, helderheid, en hoe ver open blinds. U kunt zelfs besturingselementen toevoegen aan het slot scherm.

Maar als u liever een geautomatiseerd smart home dat zelf regelt, Google ‘ s nieuwe en verbeterde routines moet u belangstelling voor heeft. Later dit jaar, Assistent Google ‘ s routines, zal het uitbreiden van de functionaliteit om aanwezigheid, net als Nest heeft met uit en thuis. Uw smart home zal in staat zijn te reageren als je het huis verlaten of een stap naar een kamer.

Het creëren van routines is het moeilijkste deel, en een reden waarom ze niet kunnen krijgen vaker gebruikt. Aan die einde, Google van plan is te geven ontwikkelaars de mogelijkheid om kant-en-klare routines voor apparaten. Eenmaal op zijn plaats, kunnen ontwikkelaars suggereren de routines die niet alleen werken met de gadgets die ze produceren, maar ook met andere apparaten in uw huis.

Je zult in staat om te bladeren en te draaien op Google-goedgekeurd routines en selecteer Nest en slimme huishoudelijke apparaten kunt bedienen. Google gaf niet op een exacte timing voor deze nieuwe functies, alleen dat ze zou komen later dit jaar. We laten het u weten als we meer informatie.